Je obrovskej rozdíl, když Jiskra hraje na centru a na křídle...v zápasech, kdy nehrál Griger, tak byl Jiskra výraznej jak kráva, často udělal přes dva body
Shrnul to dobře, ono se na ten hokej fakt koukalo dobře a ten zápas bavil. Navíc, kdybychom loni takhle tekli s Třincem, tak to skončí nejpravděpodobněji 0:3 a ani bod bychom neměli. Ten tým má fakt velkou mentální sílu a prostě bojuje, žádnej zápas neni ztracenej...jen je škoda těch nástupů do zápasů, to dohánění stojí strašně moc sil a takhle jsme letos už o dost bodů přišli
To je asi nejvetsi zmena oproti lonsku. Loni kdyz jsem videl, ze prohravame 2:0, nevidel jsem ani malou sanci na to, ze by se bodovalo. A v 90% to tak i dopadlo. Letos se ten tym umi nasrat a vyhecovat a uz jsme takhle ukradli bodu dost.
Největší změna je podle mě, že hrajeme na určité taktiky, které jsou vidět. Proti Liberci to byla přihravka přes levého obránce o mantak, ale to pak eliminovali. Proti Třinci to bylo nastřelování golmana a dostat se do pásma.
Jsou věci co by mě zajímali. Kolik jsme otočili utkání, kdy se prohrávalo v minulých sezonách a taky čistá konta golmanů. Nicméně jelikož se mi blíží PoE2 takže na to nebudu mít čas
No pánové, až Cihař na nový rok bude bojovat za mořem o medaile, tak tam bude pěkná díra v tom útoku. Jak se tady psalo, Salsten už se nezvedne, očekávám odchod v repre pauze, ten prostě musí pryč. A v lednu, to se láme chleba, klasicky se nám vůbec nedaří. Bude hodně zápasů, bude se bojovat o nejlepší místa do play-off a snad to nebudeme hrát s Kruzikem a Kofronem. Fakt bych si přál od vedeni pod stromeček ty dvě křídla
Regenda se prý bude vracet do Evropy. PCE a SPA snad už nikoho potřebovat nebudou. Ostatním snad budem moct konkurovat. A toho Tralmakse to na tom Kladně taky nemůže bavit. Poslat tam Procházku s Kruzikem a třeba i Hamalčíka, ať si občas zachytá, a mohlo by být veselo. Ale to je spíš jenom takové vlhké přání...
Zajímavější je Třinec, kde máš nové Kocha. Upřímně je tam pěkný přetlak. A nikdo ze stávajících borců ti tam nebude hrát 8. Takže někdo z Jank, Nedomlel, Smith bude můset si vytáhnout černého petra. Myslím si,ze tato repre pauza bude zajímavá a uvidíme snad zajímavé pohyby napříč telh.
Ja doufam, ze budou nejaky pohyby i pro nas. Ty top tymy letos jako dobre neprestavaj. Sparta ted Spacka, Pardubice udajne do ledna cekaj na nejakyho odchovance co hraje venku. Netusim kam to jako chtej narvat ale doufam, ze u nas i vzhledem k Ciharovo nominaci a Salstenovo "forme" taky neco probehne.
Napadla me ted jedna velice spatna myslenka. Kdyby nase vedeni uz na 100% vedelo, ze Bery konci, doufam, ze je nenapadne akce Vondracek 2.0 tvle
Kinkis: No jenomže takhle se to dělá bohužel...... že když víš, že Ti hráč podepsal jinde a už tu nebude, tak z toho chceš vytěžit co nejvíc a zobchoduješ to, kort s klubem jako jsou Pardubice, který nemají problém kromě hráčský náhrady i zacinkat měšcem....... V případě výměny Voráčka se to teda nepovedlo vůbec....
ja vam nevim s tim Vondrackem/Kofferem. pokud is pamatuju tak byl zrovna v rekonvalescenci po zraneni a otazkou je co bylo jeho (Vondrcovo) prani. ten trejd je na prvni pohled nevyhodnej, ale treba to bylo tak, ze by zbytek sezony stravil na marodce nebo jsme jeste vedle toho usetrili prachy. ale treba jsme ztratili min nez kdydychom mu nechali dojet smlouvu...
k Berymu - jedna vec je byznys (zobchodvat pokud nekdo podepise jinde) a druha vec je respekt klubu k hracum jako Bery. v jeho pripade bych se ridil jeho pranim (jak by to jen slo), i kdyby to nebylo ekonomicky nejlepsi reseni...
1140 bxl: Vondrc tady nechtěl být, vědělo se, že tam má už podepsáno, na marodce by určitě nebyl, normálně pak hrál. Takhle šel za Koffera plus peníze z Pardubic. Spíš ta hráčská kompenzace, kdy Koffer měl mít nějaký potenciál, který tady teda nenaplnil. Letos je sice extrémně platný, ale počítalo se, že časem tady bude mít asi jinou roli. Jinak se řešil tenkrát ještě Ciencala, ale ten by tady nepodepsal smlouvu, nechtěl sem, takže to padlo...... S Berym souhlas ve všem, co píšeš, plus teda já jsem v jeho případě velký optimista, Šenkypl ho podrží tady a nikam nepůjde!
Flaksa: ona je ta situace tady trochu jina. sice nesouperime s TOP 3 (ani financne, ani sportovne), ale situace se snad stabilizovala, docela se rozsiril pocet partneru, lidi celkem chodi, hraci jsou v reprezentacich a neni to o tom, ze to je nejake cekani na ranu z milosti. souhlas, ze Kalous to muze dojednat nekam, ale stejne jako s Frodem, musi nakonec prijit Senkypl a udelat ten posledni krucek vedouci k podpisu. Ale to je uloha majitelu, Holoubek by do toho sel jinak, ale taky srdcem s cilem Beryho udrzet.
Fakt jsem rad, ze tady Senkypla mame. Trochu jiny zpusob "vlastneni" klubu, ale proste to mam radeji nez jen bohapuste rozhazovani penez. Verim, ze buduje zaklady organizace na kterych muze ENE stavet nekolik let. A on do toho obcas zatrast mescem a podrzet (jak by rekl Duda) "franchise player(s)".
Šenkypl je hlavně opravdu ta finanční jistota a i když je ten hokej u nás čím dál tím dražší špás, tak co si budeme povídat, kdyby to financovat nechtěl, tak do toho nikdy nejde a ty peníze může utratit tisíce jinými a asi i lepšími způsoby. A krom toho, jsou to pořád pro něj vlastně celkem drobný A i když by mohl třást měšcem v podstatě jako to dělá Dědek, protože prachy by na to měl, nedělá to a za to jsem upřímně strašně rád. On chce , stejně jako každý majitel, aby ten klub hrál nahoře, ale nechce to hned a za každou cenu, něco tu staví na pevných základech a pokud chceme pomalu být lepší a lepší, tak se z HCE musí stát klub, kam budou chtít chodit nebo zůstávat i TOP hráči (viz Bery). V tomhle ohledu byl tah s Kalousem jednoznačně plus a už se to mělo stát dříve, ale budme rádi za ty dary. no a kdo ví, když se podaří udržet zdravé jádro a každou sezonu to o trochu posílit na těch správných místech. Tak už pak nic není nereálný, ale to už je vo hvezdach Letos krom bídných začátků utkání v podstatě nemám co bych vytknul, myslím že všichni vědí o těch slabších místech, ale nemůžu říct z toho co jsem viděl, že by někdy ti kluci ten zápas odklouzali, ba naopak, trenéři už vypadají taky jako trenéři, jo, líbí se mi to. To aktuální šesté místo je možná trochu nad plán a zezadu se ještě budou týmy tlačit, ale věřím (a doufám) , že letos nepůjdeme do předkola z 12. fleku.
Souhlasim prakticky se vsim. Hlavne ten bod s tim Dedkem. On nema uplne dobrou povest a ja byt fanousek Pardubic, byl bych trochu nervozni. To kdyz porovnam s pristupem Senkypla, to je nebe a dudy a ja jsem za to uprimne rad.
@Uklízečka_kabiny_HCE Treba toho Nedomlela bych porad bral všema deseti. Herne to nebude zázrak, ale kazdymu tymu dodava sakra dulezity atributy a ty nam chybi…
1140bxl, screepy: Souhlas, celkově se to tady ubírá myslím správným směrem...... k mojí maximální spokojenosti bych ještě uvítal trochu flexibilnější řízení ve formě GM, ale nemůžeš mít všechno..... Kinkis: Gigimu bych nároďák přál, ze slovenský ligy tam jsou horší hráči než on, ale aspoň si odpočine...... ten leden bude náročnej a bude se tam rozhodovat......
Komentáře
Jinak poslechněte si rozhovor s trenéry co Patera řekl, celkem mě to tedy překvapilo.
Shrnul to dobře, ono se na ten hokej fakt koukalo dobře a ten zápas bavil. Navíc, kdybychom loni takhle tekli s Třincem, tak to skončí nejpravděpodobněji 0:3 a ani bod bychom neměli. Ten tým má fakt velkou mentální sílu a prostě bojuje, žádnej zápas neni ztracenej...jen je škoda těch nástupů do zápasů, to dohánění stojí strašně moc sil a takhle jsme letos už o dost bodů přišli
Proti Liberci to byla přihravka přes levého obránce o mantak, ale to pak eliminovali.
Proti Třinci to bylo nastřelování golmana a dostat se do pásma.
Jsou věci co by mě zajímali. Kolik jsme otočili utkání, kdy se prohrávalo v minulých sezonách a taky čistá konta golmanů. Nicméně jelikož se mi blíží PoE2 takže na to nebudu mít čas
loni jsme nedali gól v devíti utkáních (přičemž 8x to skončilo 0:3)
letos jsme nedali gól zatím ve dvou utkáních (1. a 2. kolo)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cgrSO0DpWe5WF533SnIvMkd1AO9iTssGA2l0fxQwuis/edit?gid=0#gid=0
Senkypl si musel vydělat na letošní podpisy. 8x 0:3 to mě bude strašit dlouho
Regenda se prý bude vracet do Evropy. PCE a SPA snad už nikoho potřebovat nebudou. Ostatním snad budem moct konkurovat. A toho Tralmakse to na tom Kladně taky nemůže bavit. Poslat tam Procházku s Kruzikem a třeba i Hamalčíka, ať si občas zachytá, a mohlo by být veselo. Ale to je spíš jenom takové vlhké přání...
Napadla me ted jedna velice spatna myslenka. Kdyby nase vedeni uz na 100% vedelo, ze Bery konci, doufam, ze je nenapadne akce Vondracek 2.0 tvle
k Berymu - jedna vec je byznys (zobchodvat pokud nekdo podepise jinde) a druha vec je respekt klubu k hracum jako Bery. v jeho pripade bych se ridil jeho pranim (jak by to jen slo), i kdyby to nebylo ekonomicky nejlepsi reseni...
souhlas, ze Kalous to muze dojednat nekam, ale stejne jako s Frodem, musi nakonec prijit Senkypl a udelat ten posledni krucek vedouci k podpisu. Ale to je uloha majitelu, Holoubek by do toho sel jinak, ale taky srdcem s cilem Beryho udrzet.
Fakt jsem rad, ze tady Senkypla mame. Trochu jiny zpusob "vlastneni" klubu, ale proste to mam radeji nez jen bohapuste rozhazovani penez. Verim, ze buduje zaklady organizace na kterych muze ENE stavet nekolik let. A on do toho obcas zatrast mescem a podrzet (jak by rekl Duda) "franchise player(s)".
Kinkis: Gigimu bych nároďák přál, ze slovenský ligy tam jsou horší hráči než on, ale aspoň si odpočine...... ten leden bude náročnej a bude se tam rozhodovat......