Důležitý zápas (no který není) hlavně se na to zase v první třetině nevyprdnout, Třinec má teď sebevědomí a hlavně kvalitu, Plzeň měla sebevědomí ale halt na skóre vstřelených branek je jasně videt, ze jen sebevědomí nestačí. Třinec ovšem má kvalitu i v zakončení. Každopádně když nic nepodceníme tak by body být měly, už si nemůžeme říkat ze tam kde jsme, jsme náhodou, ale podle toho je třeba k tomu taky přistupovat ☝️
První advent, rodinný povinnosti a rozpočty delaj svoje. Tak tipuju do 3500 a snad aspoň 2 body, ale bojím se, ze dneska na nás nastoupi trochu jinej Třinec…
Bod zlatej, Třinec podle očekávání, ten jejich buzerantskej hokej, na který se nedá koukat, půjdou nahoru ale. Sere me ale to prodloužení, misto abysme drželi puk, tak jim to třikrát odevzdáme a nakonec jim namažeme ještě. 🤦♂️
Mě spíš sere ten začátek. Takhle je poslat na koně - a není to náš první takovej start bohužel. Jinak se nedá upřít, že žádnej zápas není ztracenej a kluci makat. Morálka týmu a pracovitost je velmi dobrá…
Bohužel mi přijde, že hrajeme na 5 beků max + v útoku je bohužel letos fakt těžkej průměr Procházka a k tomu Eirik Salsten. Stejně tak Vojta Čihař, ale u toho kluka to naprosto beru a toleruju v jeho věku. Naopak se mi líbí, jak neskutečně nás drží 4. lajna, té není v rámci sezóny vůbec co vytknout...
Bod skvělý na to co bylo na začátku. Už i já začínám být dost alergický na Salstena. Ten co dostanete to zkazí. Neudrží se na puku. Když dostane nějakou lepší přihrávku do střelecké pozice, tak buď puk ztratí nebo nesmyslně prihraje. A ještě víc nechápu, že přitom co hraje dostává prostor v přesilové a v prodloužení 🤦
Bod dobrej ...Třinci to tam na začátku padlo šťastně nebyl to žádnej tlak ...pak většinu zápasu jen bránil ... až na konci měli závar tam nás podržel Frodo...
Kinkis : beru tvůj názor, ale já si třeba rozhodně si nemyslím, že Třinec někam daleko vystoupá- oproti minulejm sezonam je vidět, že to tam nešlape ( par hráčů je za zenitem a hrozně jim schazi Vožuch) budou do toho po sezóně muset hodně říznout...dneska měli štěstí na začátku, ale s tímhle co předvádějí od začátku sezóny to daleko jako roky předtím fakt nedotáhnou
Furt jsme šestí, furt hrajeme nad plán a navíc z posledních 11 zápasů jsme 10x bodovali...před sezonou bychom to brali všemi deseti...navíc se na ten hokej prostě dá koukat, ti kluci nic nevypustí
Ten Salsten je fakt šílenej….. prostoru dostává dost myslim, lepší to nebude. Za me je teda určitě lepší tam hrát místo nej někoho mladyho. To at hraje radši ten Sapy místo nej…. Za me to nemá vubec žádný smysl…
Komentáře
Bohužel mi přijde, že hrajeme na 5 beků max + v útoku je bohužel letos fakt těžkej průměr Procházka a k tomu Eirik Salsten. Stejně tak Vojta Čihař, ale u toho kluka to naprosto beru a toleruju v jeho věku. Naopak se mi líbí, jak neskutečně nás drží 4. lajna, té není v rámci sezóny vůbec co vytknout...
Kinkis : beru tvůj názor, ale já si třeba rozhodně si nemyslím, že Třinec někam daleko vystoupá- oproti minulejm sezonam je vidět, že to tam nešlape ( par hráčů je za zenitem a hrozně jim schazi Vožuch) budou do toho po sezóně muset hodně říznout...dneska měli štěstí na začátku, ale s tímhle co předvádějí od začátku sezóny to daleko jako roky předtím fakt nedotáhnou