HCE Fórum

1746747749751752766

Komentáře

• Důležitý zápas (no který není) hlavně se na to zase v první třetině nevyprdnout, Třinec má teď sebevědomí a hlavně kvalitu, Plzeň měla sebevědomí ale halt na skóre vstřelených branek je jasně videt, ze jen sebevědomí nestačí. Třinec ovšem má kvalitu i v zakončení. Každopádně když nic nepodceníme tak by body být měly, už si nemůžeme říkat ze tam kde jsme, jsme náhodou, ale podle toho je třeba k tomu taky přistupovat ☝️
  • Když se podíváte s kým Třinec hrál a Sparta mela 15 střel,😂 dneska se jim ukáže kam Třinec letos patří!
  • Deset minut do zápasu a Arena poloprázdná
  • Dneska bude max tak 3,5k. Začátek adventu, navíc se rozsvícuje stromek.
  • První advent, rodinný povinnosti a rozpočty delaj svoje. Tak tipuju do 3500 a snad aspoň 2 body, ale bojím se, ze dneska na nás nastoupi trochu jinej Třinec…
  • Oj, to je začátek 🙏😂
  • Nepsal jsem tu něco o začátku …tvl
  • Hokej se musí hrát 60 minut. 40 stačí na Plzeň, 20 na Kladno, ale rozhodne ne na Třinec
  • No, ale ve zbytku třetiny toho Třinec moc nepředvedl. Jenomže jim stačí jednou ujet a jsou kurevsky nebezpečny
  • Zas ale musime otacet stav 0:2, coz stoji neskutecne sil. Byl bych rad, kdyby se povedlo urvat aspon prodlouzeni.
  • Šance byly a nebylo jich úplně málo…uvidíme, jak to bude pokračovat
  • Škoda přesilovky. Obě formace měly tutovku na vyrovnání
  • Těch šancí, ty vole
  • Obavam se ze to Trinec umlati za 3
  • Zlatej bod…jinak já Šíra uplatnit opci, nechápu, jak to mohl tak dobře trefit
  • Bod zlatej proti Třinci a po tom začátku!
  • Ale dopadlo to presne tak, jak jsem cekal, prvni vyhra Trince venku u nas.
  • 🙄🙄🙄🙄🙄🙄
  • No asi bod dobrej, Třinec teď nebude rozdávat body na potkání
  • Upřímně očekávám, že Třinec půjde nahoru. A to výrazně.
  • Za víkend čtyři body, to není vůbec špatný.
  • No jak jsem rikal…budeme opet my ti kteří přeruší nejakou pěknou sérii soupeře 🙈🤦🏻‍♂️
  • upraveno 1. prosinec
    Koukal jsem na rozbruslení a Šír to tam 2x vymetl. Tak jsem tam hodil KB, Černoch gol a Cajkovic gol. Zlatý bod. Třinec hraje fakt dno 😂
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • Bod zlatej, Třinec podle očekávání, ten jejich buzerantskej hokej, na který se nedá koukat, půjdou nahoru ale. Sere me ale to prodloužení, misto abysme drželi puk, tak jim to třikrát odevzdáme a nakonec jim namažeme ještě. 🤦‍♂️
  • upraveno 1. prosinec
    Mě spíš sere ten začátek. Takhle je poslat na koně - a není to náš první takovej start bohužel. Jinak se nedá upřít, že žádnej zápas není ztracenej a kluci makat. Morálka týmu a pracovitost je velmi dobrá…

Bohužel mi přijde, že hrajeme na 5 beků max + v  útoku je bohužel letos fakt těžkej průměr Procházka a k tomu Eirik Salsten. Stejně tak Vojta Čihař, ale u toho kluka to naprosto beru a toleruju v jeho věku. Naopak se mi líbí, jak neskutečně nás drží 4. lajna, té není v rámci sezóny vůbec co vytknout...
    Post edited by HCE_Majkl on
  • Bod skvělý na to co bylo na začátku. Už i já začínám být dost alergický na Salstena. Ten co dostanete to zkazí. Neudrží se na puku. Když dostane nějakou lepší přihrávku do střelecké pozice, tak buď puk ztratí nebo nesmyslně prihraje. A ještě víc nechápu, že přitom co hraje dostává prostor v přesilové a v prodloužení 🤦
  • Bod dobrej ...Třinci to tam na začátku padlo šťastně nebyl to žádnej tlak ...pak většinu zápasu jen bránil ... až na konci měli závar tam nás podržel Frodo...
    Kinkis : beru tvůj názor, ale já si třeba rozhodně si nemyslím, že Třinec někam daleko vystoupá- oproti minulejm sezonam je vidět, že to tam nešlape ( par hráčů je za zenitem a hrozně jim schazi Vožuch) budou do toho po sezóně muset hodně říznout...dneska měli štěstí na začátku, ale s tímhle co předvádějí od začátku sezóny to daleko jako roky předtím fakt nedotáhnou
  • Čtvrtou lajnu udržet co nejdýl, makají neskutečně
  • upraveno 1. prosinec
    Furt jsme šestí, furt hrajeme nad plán a navíc z posledních 11 zápasů jsme 10x bodovali...před sezonou bychom to brali všemi deseti...navíc se na ten hokej prostě dá koukat, ti kluci nic nevypustí
    Post edited by Xaxxz on
  • Ten Salsten je fakt šílenej….. prostoru dostává dost myslim, lepší to nebude. Za me je teda určitě lepší tam hrát místo nej někoho mladyho. To at hraje radši ten Sapy místo nej…. Za me to nemá vubec žádný smysl…
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters