HCE Fórum

1745746748750751766

Komentáře

• Celkově pro mě ten zápas působil takovým zvláštním dojmem. Měli jsme více gólových šancí, ale jestli jsme byli lepší nedokážu říct, protože Plzeň hrála taky velmi dobře. 

Důležité body, nula pro Frodla a Body pro hráče, kteří to potřebují. 
    Šír jak se na něho nadávalo tak upřímně mě baví. Celá 4 lajna, funguje velice aktivně a přispívá v důležitých okamžicích. Navíc Šír dostává velice podstatné role a odměňuje se golama. 
  • No ty kráso.Kdo by tipnul 0:3 ?
    Výborně a v neděli do arény =)
  • Vyhrát 3:0 v Plzni a poslat je na poslední místo - tak to jako jo!  =)
  • Me jt o obrzek 3 lid hokejist pi he a text

Fotka jak Beránek mydlí Šaldu xDDDDD
  • Beránek nekončí na “ch” ne :) :D
  • @kinkis Nekončí, ale on je schovaný pod tým Plzenákem, kterého od tlačí Černoch. 
  • Plzeň dneska možná lepší, ale na to s*re pes…body pecka a nula super. Jen ten Salsten tvl🤦🏻‍♂️ Ilo se pěkně rozehrává ale Salsten ho “brzdí”, potřebuje k sobě koncového hráče né koncového hráče 😂😂
  • @Uklízečka_kabiny_HCE aaa moje chyba, to jsem upřímně úplně přehlídl!
  • Me jt o obrzek 3 lid hokejist pi he a text

Fotka jak Beránek mydlí Šaldu xDDDDD

Beránek mydlí Šaldu, když leží pod ním.  =) Nechtěj, aby si tohle přečetl kocour M...š  =)
  • @kinkis To je ten faul, co Šalda dal krosček Berymu a ten se ohnal. To by chtělo nějakého fakt Bitkaře, co pak Šaldu zmasíruje. SI myslím, že až tu bude Plzen ve Varech, ten tu dostane pěkně :D 
  • Fakt by me zajimalo co musel udelat Salda,ze si dneska zaslouzil takovou pozornost.Vetsinou se nestava,ze by jeste donedavna spoluhrac dostaval tak do tela.
  • Na Mikeše jsem zvědavej, co zase vymyslí :D
  • Posledních 5 min jsem trnul hrůzou u monitoru, ale jsem rád, že jsme nakonec tradičně nedali body horšímu týmu.

• No, osobně bych dneska řekl, že jsme měli výrazně klidnější závěr...s Kladnem to bylo o infarkt
  • Hoši děkujem týmovej výkon! Salsten do Sokolova nepůjde to je blbost si myslím - za koho Sapiho, nebo Kruzika ? Nejsou lepší! Sapi se snažil, ale na tu ligu mu furt schází kg /síla má na max 3-4 lajnu a Kruzik neni lepší! Jasně nelepí mu to má bejt bodovej ale zas na druhou stranu není minusovej nebo slabej v soubojich- udrzi puk - souhlas ,ze se od něj čeka vic, ale dokud se nesežene posila bude hrát...
    Za sebe jsem rád jak to teď je ! Mančaft šlape slušně - schází mi jen Dlapa a jedno křídlo ,ale to by muselo od nekud přijít!
    Důvěřuju trenérům má to od nich hlavu a patu !!! Nechci to zakřiknout , ale co vidím tak od Venery tu nebyli lepší ...
    Jak je Ilo máme 4 vyrovnaný slušný lajny není tam žádná průser...
  • Krásná práce, vyspělej výkon, celkem v Klidu. Frodo výborný, to byl dnes strůjce úspěchu.
    Dnes bude hodně veselá cesta domů, jak u fans, tak u hráčů.
  • Kolik,že je to skóre z těch dvou zápasů s nimi. 1:9 s jejich pohledu?
  • upraveno 29. listopad
    Teď to doma potvrdit s Trincem a mohlo by být ještě veseleji :) ale bude to těžký zápas, těžký. Každopádně děkujeme vám za body, hoši ze škody :)
    Post edited by Screepy on
  • Sapoušek dva góly za Sokolov, za 5 zápasů 4+1
  • Sapi samozřejmě dobře! Že nabere střelecké sebevědomí jenom + když se někdo zraní je první na řadě , ale víc se v té první lize ukazuje Paziho americkej kauf ze Slovenska Coskey- hůl v pravo a je golovej- 10 zápasu 8+5 ...25 let...ten by možná stál za zkoušku...
  • ja bych zkusil sahnout do finska nebo svedska mezi posledni tymy ...z cechu je tam Jašek nebo lenc
  • Tak kdo byl dneska budit Trinečáky před hotelem?
  • dnes bude asi hodne prazdno kdyz vidím Ticketportal
  • Na Třinec se nikdy nechodí…na jejich hokej se prostě nedá koukat
  • Tak snad se nechodí domácí koukat na hosty ne😂
    Jestli bude nějak víc prořídlo, tak to bude škoda. Kluci by si zasloužili plnej barák pořád
  • Je 1. advent no, to možná dnešní návštěvu ovlivní
  • U nás je bohužel stále pravidlem, že se chodí na hosty než na domácí...přes 5 tisíc ti přijde jenom na Plzeň, Spartu, Kladno a někdy Litvínov
  • 3nec letos jeste venku nevyhrál, od ty doby co odešel Malík a vrátil se Růžička tak šli nahoru a hrajou lip, mam strach ze jak to tak bejva budeme prvni tým odkud si odvezou body…každopádně i za 1 bych byl rad, 2 by byli pecka no a 3 úplná fantazie a celkově skvelej víkend
  • Nebudou to s Námi mít jednoduchý, body dnes čekám.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters