Celkově pro mě ten zápas působil takovým zvláštním dojmem. Měli jsme více gólových šancí, ale jestli jsme byli lepší nedokážu říct, protože Plzeň hrála taky velmi dobře.
Důležité body, nula pro Frodla a Body pro hráče, kteří to potřebují. Šír jak se na něho nadávalo tak upřímně mě baví. Celá 4 lajna, funguje velice aktivně a přispívá v důležitých okamžicích. Navíc Šír dostává velice podstatné role a odměňuje se golama.
Plzeň dneska možná lepší, ale na to s*re pes…body pecka a nula super. Jen ten Salsten tvl🤦🏻♂️ Ilo se pěkně rozehrává ale Salsten ho “brzdí”, potřebuje k sobě koncového hráče né koncového hráče 😂😂
@kinkis To je ten faul, co Šalda dal krosček Berymu a ten se ohnal. To by chtělo nějakého fakt Bitkaře, co pak Šaldu zmasíruje. SI myslím, že až tu bude Plzen ve Varech, ten tu dostane pěkně
Fakt by me zajimalo co musel udelat Salda,ze si dneska zaslouzil takovou pozornost.Vetsinou se nestava,ze by jeste donedavna spoluhrac dostaval tak do tela.
Hoši děkujem týmovej výkon! Salsten do Sokolova nepůjde to je blbost si myslím - za koho Sapiho, nebo Kruzika ? Nejsou lepší! Sapi se snažil, ale na tu ligu mu furt schází kg /síla má na max 3-4 lajnu a Kruzik neni lepší! Jasně nelepí mu to má bejt bodovej ale zas na druhou stranu není minusovej nebo slabej v soubojich- udrzi puk - souhlas ,ze se od něj čeka vic, ale dokud se nesežene posila bude hrát...
Za sebe jsem rád jak to teď je ! Mančaft šlape slušně - schází mi jen Dlapa a jedno křídlo ,ale to by muselo od nekud přijít!
Důvěřuju trenérům má to od nich hlavu a patu !!! Nechci to zakřiknout , ale co vidím tak od Venery tu nebyli lepší ...
Jak je Ilo máme 4 vyrovnaný slušný lajny není tam žádná průser...
Sapi samozřejmě dobře! Že nabere střelecké sebevědomí jenom + když se někdo zraní je první na řadě , ale víc se v té první lize ukazuje Paziho americkej kauf ze Slovenska Coskey- hůl v pravo a je golovej- 10 zápasu 8+5 ...25 let...ten by možná stál za zkoušku...
3nec letos jeste venku nevyhrál, od ty doby co odešel Malík a vrátil se Růžička tak šli nahoru a hrajou lip, mam strach ze jak to tak bejva budeme prvni tým odkud si odvezou body…každopádně i za 1 bych byl rad, 2 by byli pecka no a 3 úplná fantazie a celkově skvelej víkend
Komentáře
Důležité body, nula pro Frodla a Body pro hráče, kteří to potřebují.
Šír jak se na něho nadávalo tak upřímně mě baví. Celá 4 lajna, funguje velice aktivně a přispívá v důležitých okamžicích. Navíc Šír dostává velice podstatné role a odměňuje se golama.
Výborně a v neděli do arény
Fotka jak Beránek mydlí Šaldu xDDDDD
Beránek mydlí Šaldu, když leží pod ním. Nechtěj, aby si tohle přečetl kocour M...š
Za sebe jsem rád jak to teď je ! Mančaft šlape slušně - schází mi jen Dlapa a jedno křídlo ,ale to by muselo od nekud přijít!
Důvěřuju trenérům má to od nich hlavu a patu !!! Nechci to zakřiknout , ale co vidím tak od Venery tu nebyli lepší ...
Jak je Ilo máme 4 vyrovnaný slušný lajny není tam žádná průser...
Dnes bude hodně veselá cesta domů, jak u fans, tak u hráčů.
Jestli bude nějak víc prořídlo, tak to bude škoda. Kluci by si zasloužili plnej barák pořád