HCE Fórum

1744745747749750766

Komentáře

• kdybych mel tym s ambicema neco vyhrat, tak hrac typu Beryho je dulezita soucast. nasi jedinou nadeji je, ze Dedek to u nich prepalil tak, ze proste ty prachy co nasypal Sedlakovi/Cervenkovi/Smejkalovi nemuze dat dalsim 3 hracum. No a vsichni co dostanou laso z PCE si budou rikat (logicky) o ty mimozemsky prachy. ale samozrejme to muze byt tak, ze se tam nejake hvezdne misto s hvezdnym platem uvolni. 

kazdopadne ted (prosinec-leden) nabere extraliga velky spad a bylo by excelentni byt zacatkem ledna na stejnych tabulkovych mistech jako ted... ted se zacne ukazovat co je ten tym zac. nezlobil bych se kdyby ted zacal Arttu time. 

dooufam, ze jak se bude blizit konec roku tak do toho tymu napupujeme i nejaky optimimus. at uz diky nejake posile nebo treba podpisu smlouvy na dalsi sezonu.   
  • Přesně tak ,že ho Flíček lanaří to je jen drb aby měli noviny text kterej potřebujou...rozhodne si to on sám podle důležitějších věcí rozhodně ne to ,že ho lanaří jeden z kamarádů .. za sebe typuju PCE ( všichni víme proč troufnu si říct v Evropě mu dají nejvíc) za 2 cizinu aby si to zkusil a na 3 dávám nás ...všichni jsme zvědaví to je jasný, ale pokud neprodlouží tady tak se to podle mě dozvíme až po sezóně..
  • Jeste jeden bod, posledni ted na Beryho. Pardubice pry chteli po sezone spustit omlazovaci prestavbu, zacli ale uz ted. Berymu v prosinci bude 29 let. Muze i to hrat roli v nabidnute smlouve od Dedka?
  • 29 je idealni věk, to muže hrát ještě v klidu 5 let na top úrovni. 
  • Kdyz to porovnas ale s tim, kolik je hracum ktery ted podepisuji tak Weatherby 25, Kondelik 24, Zboril 27, Kelemen 25 a Gazda kteryho podepisou 27. Nerikam, ze by mu Dedek smlouvu nenabidl, tu uz ma Bery na 100% na stole. Jde mi o to, jestli vzhledem k veku nemuze byt ta castka preci jen nizsi nez by jsme cekali.
  • Sapi gol za Sokolov
  • A Kladno už je tam,kam patří.
  • Po dnešku
  • Konečně a přeju ať jim to vydrží co nejdéle 🤣

• Tak dneska derby, bude to sakra těžký zápas. Plzen má docelá fazonu, i když všechny ty výhry buď prodloužení nebo o gól. Do obrany tam vidím docelá mezery, ale to stejný u nás poslední zápasy. Pravděpodobně rozhodnou přesilovky. Jinak očekávám změnu v útocích, první lajna s Jiskrou na křídle a Čihař do třetí ke Skandinávcům. Takhle se to dostávalo poslední zápasy...
  • Bude to sakra těžkej zápas a hlavně i důležitej. Plzeň je celkem namotivovaná, určitě nás budou dneska chtít zadupat do země. Takže po důležitý výhře s Kladnem se ukáže, jak ready zejména mentálně na ten zápas budeme. Přál bych si aspoň 4 body do konce týdne, 5 by byla naprostá bomba. Ale jak říkám, dneska to bude fakt těžký...
  • Dneska nas ceka Plzen v uplne jinem rozpolozeni, nez posledne doma. Body zadarmo to nebudou v zadnem pripade a venku to bude tezke.Ale jestli nas tym odehraje naplno 3 tretiny a nebude zase nejake zaspani od nas, je vyhra realna. Hlavni bude nejak eliminovat Rubinse :)
  • Jedna otázka mimo dnešek - nevíte někdo, jak dopadly celý ty námluvy s Tralmaksem? Protože by byla škoda, kdyby Kalous u toho skončil a nepokračoval. Je celkem jistý, že na Kladně skončí po letošní sezóně, ale nevím, jak je ten drát k nám ještě horkej (i skrz třeba Jakse nebo Mamčise)...
  • Tarmo dvě luxusní nahrávky, škoda toho zakončení...přijde mi, že zatim dopředu hrajeme tu první třetinu výrazně líp jak poslední dva zápasy, jen tak dál
  • Ta první třetina se mi nelíbila. Byli jsme strašně pasivní. Paradoxně nejlepší hokej jsme hráli v oslabení.
  • Šalda byl evidentně oblibenej v šatně - nejdřív Šíř, teď Bery…
  • Co jim v šatně ten Šalda udělal než odtud odešel? Jsou na něj ti naši nějak vysazený.
  • upraveno 29. listopad
    Někdo tu psal, že prej ten kluk tomu ani v tréninku moc nedával...možná taky to byl jeden z důvodů, proč tak často točil týmy
    Post edited by Xaxxz on
  • Jinak Salsten už leze na nervy i mně, hájil jsem ho dlouho, ale on je fakt koncovej hráč...každá akce u něj skončí
  • Hlavne si rikam, ze Patera s Moravcem to musi videt. Jestli ma ve smlouve, ze nesmi do Sokolova, tak se ta smlouva furt da rozvazat.
  • Od něj tam bohužel neni nic, občas někoho na hranici faulu dohraje, ale jinak ve 4/5 případů víš, že když má puk, tak ta akce prostě skončí
  • Ilo se nám solidně rozehrál
  • Perfektně odehraná třetí třetina
  • Klobouček, vynulovat Plzeň u nich doma když měli 5 výher v zádech, hodně dobrý!
  • Loni bysme takovej zápas za stavu 0:0 individuálně posrali a pak se posrali sami. Nebylo to nijak oslnivý, ale vyspělej výkon bez velkých chyb. Zatraceně důležitý 3 body a ještě nula, hoši děkujem! 👏🏻
  • Mamčics se mi líbí víc a víc...prakticky celou sezonu od něj nejsou chyby a poslední zápasy hraje dobře do těla
  • A Redlich je prostě srdcař...vždycky ta obrovská radost po gólech, letos čtvrtej útok šlape a i když jsem na Koffera před sezonou nadával, tak letos mu ta role ve čtyřce sedí skvěle
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters