Zajímala by mě jedna otázka historického charakteru.
Jak to vůbec bylo s tou paní na postu generální manažerky. Je zatím nějaký delší příběh? Vím jenom to co bylo v médií, ale spíš mi jde o to co bylo za oponou.
@Uklízečka_kabiny_HCE to s tou paní je obestřeno rouškou tajemství, vyzvídal jsem dost i interně a nedozvěděl jsem se nic, prostě zmizela a byla zmizená, jestli za tím fakt byly nějaké rodinné důvody nebo za tím bylo uplně něco jiného, to asi ví jen pár zasvěcených
Janis hlavně třetí v gólech mezi obránci a hned 8 bodů z 11 získal v přesilovce...v tomhle ohledu je mezi obránci první a v lize na sdíleném třetím místě
@Uklízečka_kabiny_HCE ohledně paní manažerky tak poslední informace co byla z blízkého zdroje, tak byla ta že chtěla po lidech co měla pod sebou…takže vlastně všechny zaměstnance 😂 vykaz prace a chtěla po nich aby začali makat na 110% no a prý se nekolik z nich proti tomu postavili a ze prej bud pujde ona nebo oni a protoze je snazší sehnat 1 člověka kterej tam je chvili než 5-7 lidi co tam uz dělají nejakej pátek a trvalo by to je nahradit a bylo to v rozjeté sezoně tak to dopadlo jak to dopadlo
Jako neříkám, ze je úplně mimo u toho Beryho, ale kéž by to bylo až takhle jednoduchý a jasný 😃 Čekám, že dřív bude nějaká posila, než aby byl hotovej podpis / prodloužení ze stávajícího kádru...
Paní generální - ani inside z klubu moc nedostanete. Jedna část je to, co tu bylo a druhá (z doslechu a nakoupeno) je, že její představa o tom týmu v “zázemí” byla trochu velká a rychlá. Oba majitelé už dost pohnuli s penězma pro zaměstnance, ale jakákoliv obměna nebo doplnění by mohlo být ještě dražší. Ale to si můžete dovolit až s vybudovanou sítí partnerů (+ sportovním úspěchem) = s přijmama…
Aha, tak to tam rovnou mohli hodit Pardubice, Spartu, Trinec.. ja jsem co se tyce Beryho furt skeptik, neverim, ze ho udrzime. Rad se budu plest, ale ocekavam, ze to dopadne jako vzdy.
No kdyby šel do Brna,tak by mě to naštvalo ... nevím co naši hráči s tím Brnem mají,ale je to jen hokej a pořád to jsou jen spekulace,já si stejně myslím,že zůstane 😉
Hlavne extraliga sla tak extremne nahoru,ze za chvilku nebude ani duvod odchazet do zahranici.Platove se liga vyrovnava tem nejlepsim.
Taky se od nas da dostat uz do NHL(spis AHL).
Zalezi co chce hrac no.Poznat novou zemi,kulturu..
Vsichni furt pisou kde skonci Bery..ja si myslim,ze sance ze tu zustane je a urcite ne mala.
Penize tu urcite dostane,ambice klubu se zvedaji,prichazi hraci na urovni,trenersky stab je na TOPu viz vyjadreni samotneho hrace.
Jako moc duvodu proc by mel odejit nevidim.Maximalne,ze by chtel vyhrat titul za kazdou cenu,ale zrovna Brno neni ta destinace.
A pokud zahranici max Švajc nebo NHL(je mi jasny ze tohle je utopie).
Jsem zvedavej jak se rozhodne.
ta vyjadreni Fleka k Berankovi jsou takova na pytel. Myslim, ze i na priklade Flicka, Bery vidi, ze sice nekdo sel do Brna neco vyhrat, ale zatim vyhral houno. Hokejove si v Brne nemuzes pomoct.
Uprimne si myslim (a Berymu to nezazlivam ani minutu), ze to bude o penezich/delce kontraktu. Pokud by mu dal Dedek/SPA nesmysl, tak tady nebude. Nikoho jineho nevidim finacne v extralize tak odskocene. U nas muzeme prekvapit i nepeneznim plnenim. Jedinou vyhodu Brna oproti nam vidim v tom, ze na jeho domovskou Vysocinu je to podstatne bliz... (ale porad nejakej ten kilak...).
Myslím,ze Bery bere domov jako Vary, ale ze Havl Brod je blízko jen fakt.
Peněžně nemůžeme konkurovat. ALE.
Ta situace jen mnohem odlišná od Fleka.
Zásadní věc je, že Bery je tu hvězda a má šílené ovace a je to vydřené a všichni vidí jak se tu zvedá úroveň a je to vidět i na tribunách. Letos nastala změna a všichni to vidíme a cítíme. Ten kluk chce zde udělat výsledek a jde se zatím. Když ho podepíšem tak se spustí lavina a bude velký boom. A Kalous je si toho vědom. Protože pak se přidají dalši.
Když Beránek odejde do zahraničí, tak OK, ale tím nemyslím Moravu. Tam si fakt nepolepší. A udivuje mě, kolik lidí dneska psalo o tom, jak moc chtějí Zaťoviče v KV, nebo že už je jistý, že sem jde. K čemu by nám asi tak byl....
Oni si v Brně furt mysli, že jsou top týmem, ale tuhle pozici už tak 4 roky nemají…a Flek, kterej tam šel s tim, že chce častěji hrát play-off, tam odehrál dohromady 12 zápasů ve čtvrtfinále
Já si osobně myslím, že jako Kometa vůbec není ve hře, ty lidi jsou blázni normálně. Bery tady má fakt hodně zapuštěný kořeny a jen finanční nesmysl myslím může hrát roli v tom smyslu, aby ty kořeny zpřetrhal. A kometa mu ten finanční nesmysl nedá, na to je v republice jinej klub...... A co se týče peněz tady, těžko říct....... cizince podepsali na rok, některým hráčům končí smlouva, je tady nějaký rozpočet. Ale i tohle se dá vyřešit, Bery může být klidně stejný případ jako byli dřív 34, 46 nebo 51, který byly placený mimo rozpočet přímo majitelem klubu, tehdy Holoubkem...... Uvidíme, za mě buď zůstane anebo půjde do Pardubic. Jinak teda ten Mikeš to je vážně idiot!!!
Flíček ho možná přemlouvá, to je tak ale vše co může dělat. Ja osobně neeeee, že si myslím, já jsem přesvědčený, že Bery tady zůstane. Byl by blázen se někam hnát. Za penezma do Pardubic? Do toho klubu uplakanku? Do klubu kde není jistota jestli zítra nevyletis? Tvl🙄
Celý jméno se Ti pak s odpuštěním posere, Bery není blbej.
Komentáře
Spíš takové bludy. On si furt jede své. Ale toho Černocha jak tam s tím ujel si myslím, že se šel podívat na záznam 😂😂😂.
Nicméně borec si protiřečí v každé větě. Šílený klaun, ale zase hezky baví počas siesty.
Jak to vůbec bylo s tou paní na postu generální manažerky. Je zatím nějaký delší příběh? Vím jenom to co bylo v médií, ale spíš mi jde o to co bylo za oponou.
Tarmo má ze svých 17 bodů z přesilovky jen 5
tak je to jasný. pokud chceme sázet na střelce vítězného gólu v našem dresu, tak jsanou volbou jsou Bery a Gigi
Koukal jsem na Plutovo zákrok a za mě faul. Šel do něj tělem, ale nohou ho stačil podrazit.
Paní generální - ani inside z klubu moc nedostanete. Jedna část je to, co tu bylo a druhá (z doslechu a nakoupeno) je, že její představa o tom týmu v “zázemí” byla trochu velká a rychlá. Oba majitelé už dost pohnuli s penězma pro zaměstnance, ale jakákoliv obměna nebo doplnění by mohlo být ještě dražší. Ale to si můžete dovolit až s vybudovanou sítí partnerů (+ sportovním úspěchem) = s přijmama…
@kinkis
To vzali odsud, navíc takovou spekulaci můžeš udělat minimálně u třech dalších týmů
Buď v klidu
Beryho už musela kontaktovat minimálně půlka extraligových týmů
Taky se od nas da dostat uz do NHL(spis AHL).
Zalezi co chce hrac no.Poznat novou zemi,kulturu..
Vsichni furt pisou kde skonci Bery..ja si myslim,ze sance ze tu zustane je a urcite ne mala.
Penize tu urcite dostane,ambice klubu se zvedaji,prichazi hraci na urovni,trenersky stab je na TOPu viz vyjadreni samotneho hrace.
Jako moc duvodu proc by mel odejit nevidim.Maximalne,ze by chtel vyhrat titul za kazdou cenu,ale zrovna Brno neni ta destinace.
A pokud zahranici max Švajc nebo NHL(je mi jasny ze tohle je utopie).
Jsem zvedavej jak se rozhodne.
Uprimne si myslim (a Berymu to nezazlivam ani minutu), ze to bude o penezich/delce kontraktu. Pokud by mu dal Dedek/SPA nesmysl, tak tady nebude. Nikoho jineho nevidim finacne v extralize tak odskocene. U nas muzeme prekvapit i nepeneznim plnenim. Jedinou vyhodu Brna oproti nam vidim v tom, ze na jeho domovskou Vysocinu je to podstatne bliz... (ale porad nejakej ten kilak...).
Peněžně nemůžeme konkurovat. ALE.
Ta situace jen mnohem odlišná od Fleka.
Zásadní věc je, že Bery je tu hvězda a má šílené ovace a je to vydřené a všichni vidí jak se tu zvedá úroveň a je to vidět i na tribunách. Letos nastala změna a všichni to vidíme a cítíme. Ten kluk chce zde udělat výsledek a jde se zatím. Když ho podepíšem tak se spustí lavina a bude velký boom. A Kalous je si toho vědom. Protože pak se přidají dalši.
Lahodna slast bude až v preskole vymlaskem Brno 😎
A udivuje mě, kolik lidí dneska psalo o tom, jak moc chtějí Zaťoviče v KV, nebo že už je jistý, že sem jde.
K čemu by nám asi tak byl....
Jinak teda ten Mikeš to je vážně idiot!!!
Celý jméno se Ti pak s odpuštěním posere, Bery není blbej.
Nemá to teď tak náhodou Frodo, že ho platí Šenkypl osobně? Někde jsem to zaslechl