Výkon děsivej (min 2 třetiny), ale jak už jsem psal, tyhle zápasy musíme umět otáčet. A po tragickým vstupu do poslední třetiny dostat na 1:3 a nevzdat to, je známka super charakteru a hladu. Takze díky za k*rva důležitý 3 body! Děkujeme Štěpáne!
@Uklízečka_kabiny_HCE Čekal jsem lepší hody, ale všechny 3 jsem nakonec trefil (Redlicha jsem pro jistotu za 400 dal po svym postu 😃)
hokej dneska hroznej. Zlatý 3 body. Jinak se mi líbí reakce trenérů. Proste se nebojí lajny trochu proházet. Mimochodem když hrál Ilomaki s Redlichem a Ciharem, tak to bylo o 100% lepší než se Salstenem. Nechci vypadat jako ze jsem na nej vysazenej, ale jsem. Jako centr je horší než Cece, Gigi nebo Ilo a křídlo hrát neumí. Bud je hodně levnej nebo nechápu proč ho tady drží. Jsem presvedcenej ze Jiskra je lepší centr… kdyby náhodou. To co má on, má i Koffer.
Já jen doufám, ze jak se blíží leden, tak se začnou objevovat hráči kterým končí smlouvy a bude něco na trhu.
Kdyz nad tim tak premyslim tak je to az lehce úsměvné…varská ikona na straně Kladna…kladenská ikona…samozřejmě az po 68…na straně Varů 😄 gól v oslabení jim dá kladenský odchovanec…no ten sportovní zivot je někdy zajímavý 😂😂
Jinak dneska doslova vymodlený body. Je ale vidět, že si ti kluci věří, věří jeden ve druhého, a to je podstatný. To dělá tým, a proto to pak i výsledkově celkem dobře jde.
Jen tak dál, ale mohli by sebe i nás nervově víc šetřit.
No hezky darek po vcerejsim navratu domu ale teda ty rozjedy zapasu mame posledni dobou hrozne utrapeny. Cekal jsem, ze na ne vleti po tom Brnu hned od prvni minuty. Ale tahle otocka nam muze hodne pomoct v sebevedomi, uz v tom Brne jsme sahali po prodlouzeni, tady to vyslo dokonce za 3 body. Ale musi to stat strasne moc sil, takze priste radsi hrat od zacatku, nez to dohanet v poslednich 15 minutach
Doufám v nějaký body z Plzně, nemůžou vyhrávat furt...větší strach mám z neděle, Třinec ještě letos venku nevyhrál, což znamená, že na nás se určitě chytnou...
Zaťa je nesmysl...šel hrozně dolů - věk nezastaví...jsou výjimky jako Smoleňák kterej je k mému údivu furt platnej .. myslím si ,že půjde 1 ligu kde bude platnej ... k nám ani náhodou Patýs nechce Rachnu z jasnejch důvodů a vezme si ještě staršího a horšího Zaťu to může napadnout jen blázny
Komentáře
Ilomakiiiiiiiiiiiiii 🥳🥳🥳🥳
@Uklízečka_kabiny_HCE Čekal jsem lepší hody, ale všechny 3 jsem nakonec trefil (Redlicha jsem pro jistotu za 400 dal po svym postu 😃)
To bylo krásný, taky se mi to líbilo
Jen tak dál, ale mohli by sebe i nás nervově víc šetřit.
@Uklízečka_kabiny_HCE
Už jsi mu tam něco hezkého napsal?