HCE Fórum

1741742744746747766

Komentáře

• ty vole. zase infarktovej závěr. až nás jednou trefí šlak z těchhle konců, tak doufám, že nám klub léčbu proplatí. Ale zlatý 3 body
  • Hoši dnes to nejde říct jinak než z ho.na maximum, ale i takové zápasy jsou! Udřelo se to ...zlatý body za tu bídu
  • Krádež 😂

Ilomakiiiiiiiiiiiiii 🥳🥳🥳🥳
  • upraveno 24. listopad
    Výkon děsivej (min 2 třetiny), ale jak už jsem psal, tyhle zápasy musíme umět otáčet. A po tragickým vstupu do poslední třetiny dostat na 1:3 a nevzdat to, je známka super charakteru a hladu. Takze díky za k*rva důležitý 3 body! Děkujeme Štěpáne!

@Uklízečka_kabiny_HCE Čekal jsem lepší hody, ale všechny 3 jsem nakonec trefil (Redlicha jsem pro jistotu za 400 dal po svym postu 😃)
    Post edited by HCE_Majkl on
  • Dobře, zkurvený Kladno, neskutečna tlačenka od rozhodčích a jsem rád, že ti buzeranti jedou bez bodu
  • Nechápu, co děláme proti takovýmu týmu...
  • Ja trefil Ilomakiho gol a Reunanen 2 body. Aspoň něco když to bylo 1:1 říkal jsem si ty vole snad nebudu svetkem Smolenakova hattricku 😂🥳
  • Uklízečka - když jsem cestou z práce viděl, že otevřel skóre, tak jsem si říkal, že jsi to snad netrefil
  • Jsem zvědavý co řekne Patera při ohlasech trenérů. Tipují slovo krádež 😂
  • To byl zápas, oči bolí. Ale tak jsme šestý no a cooo. =)
  • upraveno 24. listopad
    Beránek už překonal body z minulé sezony. Chybí mu 5 na jeho karierní maximum.
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • Koukám na sestřih a hlava mi nebere, jak jsme tohle mohli dopustit... Ale výhry je výhra.
  • za mne nejlepším momentem v zápase byla radost Ila a Tarma poté co Arttu prolomil střeleckou smůlu. čistá, nefalšovaná
  • hokej dneska hroznej. Zlatý 3 body. Jinak se mi líbí reakce trenérů. Proste se nebojí lajny trochu proházet. Mimochodem když hrál Ilomaki s Redlichem a Ciharem, tak to bylo o 100% lepší než se Salstenem. Nechci vypadat jako ze jsem na nej vysazenej, ale jsem. Jako centr je horší než Cece, Gigi nebo Ilo a křídlo hrát neumí. Bud je hodně levnej nebo nechápu proč ho tady drží. Jsem presvedcenej ze Jiskra je lepší centr… kdyby náhodou. To co má on, má i Koffer. 

Já jen doufám, ze jak se blíží leden, tak se začnou objevovat hráči kterým končí smlouvy a bude něco na trhu.
  • @12Stig12

To bylo krásný, taky se mi to líbilo
  • Jinak Ilomaki od návratu 4 zápasy 1+4
  • A můžeme být rádi za to, že nám tady Lukeš opět předvedl svoje kvality…minimálně u prvního a čtvrtého gólu :D
  • Tak za první gól nemohl … se mu to odrazilo od tyče do zad a do brány, to byla spíš klika na naší straně. Celkove zlatý body dneska 🙏
  • Kdyz nad tim tak premyslim tak je to az lehce úsměvné…varská ikona na straně Kladna…kladenská ikona…samozřejmě az po 68…na straně Varů 😄 gól v oslabení jim dá kladenský odchovanec…no ten sportovní zivot je někdy zajímavý 😂😂
  • V Budejkach to byl taky pěknej blázinec.
  • Jinak dneska doslova vymodlený body. Je ale vidět, že si ti kluci věří, věří jeden ve druhého, a to je podstatný. To dělá tým, a proto to pak i výsledkově celkem dobře jde.
    Jen tak dál, ale mohli by sebe i nás nervově víc šetřit.
  • No hezky darek po vcerejsim navratu domu :) ale teda ty rozjedy zapasu mame posledni dobou hrozne utrapeny. Cekal jsem, ze na ne vleti po tom Brnu hned od prvni minuty. Ale tahle otocka nam muze hodne pomoct v sebevedomi, uz v tom Brne jsme sahali po prodlouzeni, tady to vyslo dokonce za 3 body. Ale musi to stat strasne moc sil, takze priste radsi hrat od zacatku, nez to dohanet v poslednich 15 minutach :D 
  • Doufám v nějaký body z Plzně, nemůžou vyhrávat furt...větší strach mám z neděle, Třinec ještě letos venku nevyhrál, což znamená, že na nás se určitě chytnou... :D 
  • Ty lidi jsou fakt uplne mimo.. :D jinak Zata dostal padaka v Brne

• Problém je že Zatovic nespadá do koncepce Patery a playstylu.
  • Však i Kružík ti zahraje líp jak Zaťovič, na kterýho se v Brně píčuje už tři sezony
  • Zaťa je nesmysl...šel hrozně dolů - věk nezastaví...jsou výjimky jako Smoleňák kterej je k mému údivu furt platnej .. myslím si ,že půjde 1 ligu kde bude platnej ... k nám ani náhodou Patýs nechce Rachnu z jasnejch důvodů a vezme si ještě staršího a horšího Zaťu to může napadnout jen blázny
  • upraveno 25. listopad
    Pane Mikeš, lépe sledovat co se tam děje.
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • Mikeše do koše! Pošlete mu někdo pozvánku ať tady máme veselo...
  • To je vůl, tohle....Plutnarovo zákrok faul fakt nebyl a borec tady do něj pojede při každé příležitosti

@Uklízečka_kabiny_HCE
    Už jsi mu tam něco hezkého napsal? :D
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters