no tě pic. Kdyby někdo tipnul, že po polovině ZČ bude na 14. místě Třinec, tak bych ho označil za velkého blázna. A ten co by nás dal na 7. místo, tak by u mne byl optimista, jelikož bych nás tipnul na 9.
@12Stig12 Tam se hodně řeší změny. Navíc maj prachy, aby hráče přiváděly a pak pouštěli jiný pryč bez protihodnoty. A ve 4 lajně tam hrajou dva borci, kteří už v Třinci evidentně ten další krok neudělají a minimálně toho jednoho bych tady rád uz 2 sezony videl…
Třinci se nedaří vůbec nic. Osobně jsem překvapený. Tipoval jsem je na 2 místo.
V této sezoně jim nic nefunguje. Náhrada Voženílka se nekonala. Chtěli posunout Kurovskeho na pozici Voženílka, co on je produktivní, ale nefunguje to. Největší zklamání v Třinci je podle mě Ciencala. Od přesunu z PCE mu to vůbec nelepí.
Měli hodně zraněných a byli to klíčoví hráči. Jsem zvědavý na efekt Růžička.
Jejich stabilní obrana co byla klíčem k úspěchu nefunguje. Naštěstí mají golmany, co je drží. Barazi se nejspíše vyhnout, ale letos to na ten titul nevyjde.
Na ten Třinec taky koukám jak blázen. No hold se s tím musejí popasovat.
Ty Pardubice jsou taky v hajzlu. Sice jsou druzí, ale v tomhle složení by měli drtit zbytek světa, a ne tápat v ELH.
No každopádně tady máme hezký sobotní ráno, konečně volnicko ( alespoň tedy pro mě ), do té doby, než si něco nevymyslim na zahradě teda. Tak Vám přeju Hezkej, klidnej, tříbodovej víkend 🍀🍀🍀
Ten Třinec …. Tam je to podle me kombinace všeho…. Měli dlouhý sezóny, který Vám vždycky vořežou letní přípravy, zranění klíčových hráčů atd. Na celý tý organizaci se mi líbí, že oni nepanikaří, věří svojí cestě, svým způsobem je to unikát. Momentálně jim nejde karta v ničem, ale jak říkal Růžička včera v rozhovoru, oni prostě ví a umí najít cestu jak vyhrávat. Letos to je a myslím, ze ještě bude brutálně vyrovnaný, já jim věřím ….. ne třeba na ten titul, ale podle me udělají nějakou šňůru a vyhrabou se z toho, věřím, ze čtvrtfinále minimálně zase udělají…. A v play off s nimi nikdo nebude chtít hrát, to Vám garantuju. Na milionáře jsem včera koukal, platit tuhle srandu bych fakt nechtěl 😂nevím jaký zázrak by se musel stát, aby letos vyhráli. Na nich je proste vidět, ze nemají TÝM, to pak můžeš mít jména jaký chceš 🤷♂️
@Uklízečka_kabiny_HCE Tak čekáš dneska vyrovnanou partii nebo se nám zblázní hokejky - samozřejmě se ptám kvůli střelcům I když kurzy na Beránka a Grígera už jsou pro mě no-go (moc nízko za to riziko / pravděpodobnost).
Hezká věc pro Kubelku si to zaslouží...vymakal se z kotelnika přes časomiru až po vedouciho...Děkujeme Dane - ho to i dojalo jak jsem koukal, ale to je těžký se ubránit když tím x let žil...
S hodnocením zápasu si počkám nakonec...
To je zas plácána z naší strany tvl 🤮…pořádně si neprihrajou, propadají v soubojích a ty střely to je taky podívaná…muzeme být rádi ze to neni 0:3 jako v Brně, Kladno sice hraje 💩 ale na nás to očividně stačí 🤦🏻♂️ snad se proberou jako v Brně a začnou hrát víc přímočaře a nevymýšlet číčoviny 🙈
Kladno hraje hovno, ale my jsme dozadu neskutečně nedůslední, díry jako kráva na naši modrý a vepředu neumíme přepnout a dohrát jednu akci důrazně. O kombinaci (přesnosti, rychlosti) radši ani nemluvím, A pak bohužel Smolenak vyučuje střelbu.. zatím smutnej příběh…
Budu kritickej, ale nechci žít v tom, že chodí lidi, hraje se lepší hokej a vše je OK. Tyhle zápasy doma prostě musíme zvládat, takže se ukáže ted vyzrálost, zda to otočíme nebo ne…
Jem člověk co na rozhodčí většinou nenadává ale dneska je to bída. Už v první třetiné tak při každém našem zavezení viseli Kladeňáci na našich jak ozdoby na vánočním stromečku a teď ve druhý padnul kladenský druhý gol po ukázkovém podražení našeho hráče. Nonic. Nasadit turbomotory a seřídit mušku do poslední třetiny. Já teda dneska čekal že prohrajeme, ale rád bych se pletl.
jako ty rozhodčí jsou vždy bída,ale dnes je to do očí bijicí.....jasný faul před druhým golem Kladna,a pak jak jsme hráli přesilovku ,tak mělo jít Kladno do tři,tam bylo taky na brankovišti podražení....
Komentáře
On začínal sezonu na hostovačce v Plzni, ti ho poslali pak do Sokolova
V této sezoně jim nic nefunguje. Náhrada Voženílka se nekonala. Chtěli posunout Kurovskeho na pozici Voženílka, co on je produktivní, ale nefunguje to. Největší zklamání v Třinci je podle mě Ciencala. Od přesunu z PCE mu to vůbec nelepí.
Měli hodně zraněných a byli to klíčoví hráči. Jsem zvědavý na efekt Růžička.
Jejich stabilní obrana co byla klíčem k úspěchu nefunguje. Naštěstí mají golmany, co je drží. Barazi se nejspíše vyhnout, ale letos to na ten titul nevyjde.
Ty Pardubice jsou taky v hajzlu. Sice jsou druzí, ale v tomhle složení by měli drtit zbytek světa, a ne tápat v ELH.
No každopádně tady máme hezký sobotní ráno, konečně volnicko ( alespoň tedy pro mě ), do té doby, než si něco nevymyslim na zahradě teda. Tak Vám přeju Hezkej, klidnej, tříbodovej víkend 🍀🍀🍀
Teď už samozrejme ne Bruk, ale Šimíček😂
Docela zajímavej rozhovor
S hodnocením zápasu si počkám nakonec...
Budu kritickej, ale nechci žít v tom, že chodí lidi, hraje se lepší hokej a vše je OK. Tyhle zápasy doma prostě musíme zvládat, takže se ukáže ted vyzrálost, zda to otočíme nebo ne…