HCE Fórum

1739740742744745766

Komentáře

• Tak jsem se z toho včerejška pěkně vyspal a nyní trocha shrnutí. První třetina tragédie, hnus, bída, na to že jsme tam jeli den předem, tak tvl nechápu vůbec jak jsme mohli takhle projebat dvacet minut, který se nakonec ukázaly v tom zápasu rozhodující, když táhneš do dalších dvou třetin třígólovou kouli na noze, tak je to dost velká zátěž.

Nicméně od druhé třetiny se začala otáčet mince a začínal jsem poznávat starou dobrou HCe letošní sezony, během druhé třetiny už jsme Brno nenechali rozhodně nic zásadního provádět u nás v pásmu, o nějakých vyložených šancích nemůže být moc řeč, naopak u nás trochu seřídit mířidla, mohlo to být už třeba o gól a ne o dva. Každopádně obrázek hry se změnil diametrálně a za mě velmi pozitivní, že se na to ty kluci nevybodli a začli jezdit po prdeli.

Prvních deset minut třetí třetiny by si měli chlapci přehrávat každý den před spaním a ještě půl hodiny před každým zápasem, dostat Kometu v jejich domácím prostředí pod takový tlak to už si z naší strany nepamatuju už nějakých pár přestupných roků. Tam jsme měli dát tři góly a bylo vymalováno, v tomhle úseku hry je to pak už víceméně o tom skillu zakončujících hráčů, plus nějaké souhry, protože deset minut Kometa nevytáhla paty z pásma, úplně odešli ze scény a věřím že být tam potentnější zakončení, tak jsme rozhodli. Pak se chlapci trochu sebrali a halt naše riziko, kdy dva nájezdy Frodo ještě vychytal, ale 2 na 1 už bylo nad jeho síly, vyplynulo z naší snahy s tím něco udělat. Obloukem se vracím k první třetině, takhle začít hrát už od začátku, tak jsme neprohráli , možná spíš naopak.

Máme se od čeho odrazit, to je vždycky pozitivní. Takže navázat na poslední třetinu v Brně a v dalším zápase tři body, myslím že kluky tohle muselo zdravě nasrat a zase jim to ukázalo, že když chceme, můžeme i na venkovním hřišti hrát s papírově o mnoho silnějším týmem.

• @Screepy No jeje, konečně pořádná tapeta! A snad se dostane i do šatny, aby ti v Olmíku nebo Brně hoši nechali i nějaký body… 😎
  • @HCE_Majkl to je jansý @Flaksa34 alias Pavel Patera to tam hodí na nástěnku :D 
  • Nemá někdo z vás odkaz na ten rozhovor? O2TV nemám a jinde to najít nemůžu

• Tady to máš
  • No tvl ten byl slušně vytocenej. By mě zajímalo, co si vyslechli kluci v kabině. To musela být slušná sodovka.
  • Dík moc!
  • Ja doufam, ze se mi tohle nevrati jako bumerang, ale ja jsem fakt rad, ze tady Pateru, Moravce, Mensiho a Kalouse mame. 
  • Miluju když neslyším jen 100x omleté fráze a alibistické kecy. Tohle je přesně ten přístup ze kterého si ty hráči můžou něco vzít a který je posune dál pokud to nejsou sněhové vločky nebo egoističtí debilové. A já pevně doufám že takové v týmu nemáme.
  • upraveno 21. listopad
    souhlas s Vossym, žádný uhýbání, nikoho nezajímá, že jsme pak Brno mačkali jak citron, protože jsme prostě zesrali první třetinu, tak to je a nic víc, nic mín. Další dvě třetiny mě osobně fest bavily z naší strany, i přes výsledek, neodjížděl jsem se sklopenou hlavou. 
    Post edited by Screepy on
  • Je možné že Antoš bude mluvit dneska v BOMBACH o překvapení u Varů.
  • jakoze vysledkovy jo? nevim proc prekvapeni ...vsichni nas jen podcenujou
  • Na jednu stranu se jim nedivim, loni o nas par lidi mluvila jako o cernym koni a malem se nehralo ani predkolo :)
  • Ještě něco k Frodovi, trochu se tady omílalo, že nemá takovou formu jako minulý rok, no tak čísla hovoří jasně, krom toho se asi shodneme že chytá za lepší obranou než vloni (ačkoliv nevím, kolik jsme vloni v tuto dobu měli obdržených gólů a nechce se mi to hledat). Na druhou stranu, drží si stále svůj vysoký standard a aspoň nám ho s takovými čísly nebude nikdo chtít jen tak přetáhnout :)) včera nás podržel ve třetí třetině, kdy byly v podstatě dva samostatné úniky Komety na bránu a díky němu to bylo pořad 3:2, úplně bych ho ze včerejších gólů nevinil, takže budme opatrní v soudech a budme rádi, že tu máme takového golmana. Jestli se nám podaří postoupit do nějaké rozumné fáze PO (nemluvím o předkole alias bývalém Vsetín cupu), tak věřím, že jeho kvality ještě oceníme.
  • @Screepy

Vsetín cup bylo Play-out, naposledy hráno v sezoně 2018/19, kdy jsme se vrátili  :)
  • U Froda bych absolutně tohle téma neotvíral, protože to je a snad i dále bude důležitej článek sestavy, v kabině a taky mimo to běžné hokejové dění na ledě. Nad čím velmi pravidelně přemýšlím je to, že bych chtěl vidět Hamalčíka v trochu více zápasech. Potřebujeme začít pomalu zjišťovat, jestli to prostě je hráč pro TELH nebo začít koukat, jakou dvojku sem přivedeme (při vší úctě k Habimu)...
  • Hlavne Frodo je jenom clovek a ma pravo si vybrat taky obcas slabsi chvilku. Loni pochytal nesmysl, jasny goly. To nejde delat furt. A stojim si za tim - od Mesiho je to nejlepsi brankar co jsme tu meli za ty roky.
  • asi uplne nelze porovnavat obrany za jakyma Frodo chyta. loni jsme harli na to abychom gola nedostali letos mame obrance, kteri tu hru tvori a nekdy i riskuji. Priklad je Tarmo - casto hraje jak Buh a casto jako by ho to nezajimalo. je to spickovej golman a i hrac do kabiny. muzeme byt radi, ze ho mame.

pravda je, ze loni (aspon pocitove) jsem kvuli nemu spoustu bodu ukradli. letos me snad napada jen utkani na Sparte. Ale jak jsem pasl, leto nehrajeme na 0:0 a gola z brejku...  
  • Mimochodem, neví někdo, na jak dlouho má smlouvy realizak?
  • Jen pro srovnání...

Počet obdržených gólů po 21 zápasech: letos 59 / loni 51 (letos doma 24 / loni doma 23, letos venku 35 / loni venku 28)
    Bodů po 21 zápasech: letos 31 / letos 31

Hra je rozhodně lepší než loni nebo letos na začátku sezóny. Bodově je to zatím letos stejný, takže já jsem asi v pohodě s tím, když máme o 8 obdržených víc, protože bodově se to neprojevuje. A jak už tady psal třeba @Screepy, tak Frodo kolikrát podrží přesně v těch chvílích, kdy ho potřebujete. A to jak se zapojuje do hry je za mě taky TOP na úrovni Extraligy...
  • @Xaxxz Pokud mám správný info, tak by všichni 3 měli mít dvouletý smlouvy (jestli tam je nějaká opce, to netuším)...
  • @HCE_Majkl

Díky, myslel jsem si to. Co se týče bodu, skutečně máme úplně identicky postavení jako loni, největší rozdíl je v předváděné hře a ve využívání přesilovek + se po prohře trenér na tiskovkách nesměje :D
  • pokud si to pamatuju dobre, tak loni to dobre zacalo a pak se to zacalo drbat... letos to vidim trochu opacne a dalo se to cekat, protoze ten tym je jinej. kazdopadne si porad myslim, ze v tom utoku chybi kvalita resp. je ji tam malo. Kofron (stejne jako treba Sapi) tam nechaji dusi, ale je potreba jeste jedno kridlo, ktere obcas muze udelat zapas samo nebo muzstvo nakopnout. verim, ze to kalous resi a snad se neco povede  
  • Tak pořád tam chybí takový ten chladnokrevný střelec, přesně takový ten Flek, co kde se prichomytne to smrdí gólem. Jenže takového na trhu v rámci budgetu aby jeden pohledal.
  • Teda smekám za to, že neměl alibistický kecy a nepoužíval omletý fráze.
    V  neděli těm kladeňákům musíme sebrat všecky body
  • 4900 prodaných vstupenek.

Doufám, že v neděli uvidíme kanonádu!
  • Hlavně, ať to je za tři body...
  • kam zmizel z pce paulovic?
  • Sapoušek v Sokolově gól, zatím za dva zápasy 1+1
  • Co dělá Urban v Sokolově?
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters