Jednoduche pouceni - s Libercem prohrana jedna tretina 0:3, s Kometou take a je z toho 1 bod ze 2 utkani. Kdyz budeme hrat tretiny 3 a ne 2, bude to zase dobry
Uprimne za to, jak k tomu zapasu pristoupili, nasranej nejsem. Bodovali jsme 7x v rade, jednou nula prijit musela. Boli to, protoze Brno bylo hratelny, nejsou o nic lepsi tym nez my, i kdyz si to o sobe mysli. Hlavy vzhuru a priste to chce zase bodovat.
Ale libi se mi jedna vec. Jde videt, ze Patera s Moravcem ten tym umi vyhecovat. Uz nekolikrat po provaru v ten samej zapas ten tym umel zapnout a uplne zmenit vizual hry. Doladit tyhle vypadky a mame realnou sanci hrat stred tabulky, fakt tomu verim.
Ilomaki třetí třetinu sedel, hrál jen presilovku. Ten Patera má koule, to se mi na něm líbí…. Třetí třetina parádní, dvě tycky, trochu smuly, čtvrtý gól si nemůžu pomoct ale Tarmo se na to zase vysral 🙈🙈🙈🙈
Tyto facky jsou pro ně důležité. Jde vidět, že mají na to hrát dobrý hokej, ale musí se jet na plno 100%. Čekají nás těžké zápasy jednou ta porážka musela přijít. Je to Brno, nedá se nic dělat.
Jinak všimnul si někdo jak se proházeli lajny? Ilomaki 12minut dneska.
Ještě jedna zajímavá věc. Podívejte se na Litvínov a čas Koblasy. Upřímně to nevypadá, že by chodil na přesilovky. Ta jeho pozice se mi nezdá být tak pevná.
@kinkis Tak to byla jediná co hrál, protože ta první formace si nechala dát gola. 13Minut přesilovky a on pouze jenom 15minut ICE TIME. Jako nehraje první to se ví, ale ta druhá se tam moc neohřála, když nakonec máš i 5minutovou přesilovku. A to není první zápas
Ze nechytli začátek a ze bohužel, ze nikoho nezajímá, za pak tlačili, ze kvůli tomu začátku zaslouženě prohráli. Jsou tam od včera a nastoupí bez pohybu, bez soubojů atp.
Uklízečka: Koblasa 4:24 na přesilovce dneska, kromě prvního utoku nejvíc ze všech útočníků. Valit to tam každou sezonu nemůže, ale těch svých 15-20 gólu letos zase dá.
Jinak VaneknaZDI bude vědět na kolik tam podepsal, ale já myslím, ze 2+1
Škoda první třetiny rozhodně! 3:0 bylo zbytečně moc! I tak byly šance na vyrovnání...Tarmo a defenziva- tihle ofenzivní beci to tak prostě maj ( je to obránce platnějši dopředu než dozadu to vsichni víme)dotoho se mu nedaří jako Jaksovi na začátku...tak o to sou ty jeho chyby dozadu vidět víc .
Patýs hodně naštvanej v rozhovoru nedivím se mu jsou tam den dopředu a první třetinu zaspime!
Mno nic ...uklidnit, rozebrat špatný věci ,potrénovat a na Kladno jako ty dvě třetiny pak se nebojim!
K tomu jak někdo psal jestli věřím v nějaké místo.
Před sezonou jsem tu trefil poslední místo a měl jsme obavy ze začátku. Trochu se potvrdilo co jsem si myslel, ale ten tým si zajímavě sedl. Jak sleduji ty zápasy tak vidíme, že Patera Moravec dělají sakra dobrou práci a nás to baví. Byly zápasy. které jsme mohli vyhrát a nevyhráli, některé nás i přejeli. Ale ten tým má potenciál hrát na úrovni top 6 + s tím jak se vyvíjí tabulka, protože dole se to celkem plácá, občas někdo chytne slinu.
K tomu umístění, troufám si, říct, že klidně můžeme hrát předkolo doma. To mužstvo ukazuje sílu, která není jenom o jednotlivcích, ale o celém týmu, což jsme minulou sezonu neviděli. Pokud budou pravidelně bodovat, tak jim to zajistí dobré místo. Stačí se podívat na tu tabulku s tím, že výhry/prohry po prodloužení májí strašnou value.
Někdo se tomu může smát nebo bude mít i obdobný názor, ale tohle je momentální pohled a názor. Jak to bude realné se uvidí v následujících týdnech.
Byl to sice důležitější zápas, ale kluci ukázali, že jim to není jedno a to je to hlavní.
@Flaksa34 Už jsem to našel, potvrzuje to, že hraje tu druhou lajnu (zapomněl jsem, že na hokeji jsou detailnější informace k zápasům). Má nyní 8 golů. Jako bude to mít velmi těžké, aby dal těch 20.
Patera měl pravdu a fakt byl hodně rozezlenej na naší hru v první třetině. Bez vytáčení a sladkejch řečí okolo. Ty body dneska v Brně visely hodně nízko . Kometa hrála ve zbytku utkání pěknou bidu a Slovinec v jejich bráně neskutečný štěstí.
@Flaksa34 Ano norma 15-20 souhlasím s tím, že to je radoby norma z KV, kde se to defakto hralo na něho. Tuhle sezonu si nemyslím, že on může být uplně spokojen, ale zase to na něho moc nehrají a když byl Kaše mimo tak on dvakrát tak moc nezářil. Osobně si myslím, že přes 20 se letos v základní části ani nehodou nedostane. Poprvé po 20 zápasech skoro se trefil v zápasu po sobě. A dva goly dal až proti nám a to bylo i prvotní sezoně.
Jinak s Koblihem se dlouho dohadovali na penězích. Až fakt po dlouhý době to Vary dorovnaly ( a jednalo se o drobný) a on by tu i zůstal. Jenže Litvínov ho ještě pak nabombil na prémiích.
Až nyní jsem viděl Paterův rozhovor a musím říct WAU, byl hodně nespokojený doslova bych řekl nasraný. A ta otázka jaké pozitivum si z toho zápasu berem, upřímně tam chtěl lupnout žádné to šlo vidět. Líbí se mi to. Ty jeho rozhovory jsou na úrovni, mluví věcně bez nějakého koktáváni nebo zadrhání a hlavně upřímně. To je prostě trenér na svém místě s tím co chce hrát!
Nedivil bych se kdyby v neděli to Kladno deklasovali nějakým větším rozdílem a pořádně na ně vlítnuli.
Komentáře
V přesilovce už byl, tak dobrý
Jinak všimnul si někdo jak se proházeli lajny? Ilomaki 12minut dneska.
Ještě jedna zajímavá věc. Podívejte se na Litvínov a čas Koblasy. Upřímně to nevypadá, že by chodil na přesilovky. Ta jeho pozice se mi nezdá být tak pevná.
13Minut přesilovky a on pouze jenom 15minut ICE TIME. Jako nehraje první to se ví, ale ta druhá se tam moc neohřála, když nakonec máš i 5minutovou přesilovku. A to není první zápas
Jinak VaneknaZDI bude vědět na kolik tam podepsal, ale já myslím, ze 2+1
Patýs hodně naštvanej v rozhovoru nedivím se mu jsou tam den dopředu a první třetinu zaspime!
Mno nic ...uklidnit, rozebrat špatný věci ,potrénovat a na Kladno jako ty dvě třetiny pak se nebojim!
Před sezonou jsem tu trefil poslední místo a měl jsme obavy ze začátku. Trochu se potvrdilo co jsem si myslel, ale ten tým si zajímavě sedl. Jak sleduji ty zápasy tak vidíme, že Patera Moravec dělají sakra dobrou práci a nás to baví. Byly zápasy. které jsme mohli vyhrát a nevyhráli, některé nás i přejeli. Ale ten tým má potenciál hrát na úrovni top 6 + s tím jak se vyvíjí tabulka, protože dole se to celkem plácá, občas někdo chytne slinu.
K tomu umístění, troufám si, říct, že klidně můžeme hrát předkolo doma. To mužstvo ukazuje sílu, která není jenom o jednotlivcích, ale o celém týmu, což jsme minulou sezonu neviděli. Pokud budou pravidelně bodovat, tak jim to zajistí dobré místo. Stačí se podívat na tu tabulku s tím, že výhry/prohry po prodloužení májí strašnou value.
Někdo se tomu může smát nebo bude mít i obdobný názor, ale tohle je momentální pohled a názor. Jak to bude realné se uvidí v následujících týdnech.
Byl to sice důležitější zápas, ale kluci ukázali, že jim to není jedno a to je to hlavní.
Já taky tipuji, že ta smlouva bude 2+1
Nedivil bych se kdyby v neděli to Kladno deklasovali nějakým větším rozdílem a pořádně na ně vlítnuli.