HCE Fórum

1737738740742743766

Komentáře

• Hned ten první zápas doma po přestupu, tam nebyl vůbec vidět
  • ty vole, Rulík tam dělal kuželku
  • A dneska jde na hattrick no. Zacatek snu
  • Ja jen doufam ze zase nenajizdime na Vary po repre pauze, to uz stacilo posledni roky
  • Brno druhý nejhorší v přesilovkách, mimochodem :D
  • A mame po zapase, to bylo rychle dneska
  • Kdo jinej než Flek a Ďaloga
  • Hotovo, to byla rychlovka :D :D 
  • To je hnus pánové 🤮 no nic vypinam, nebo spis přepínám na banik…doufam ze dostanou aspoň tak osmičku at si zase sednou na prdýlku ✌️🙋🏻‍♂️
  • Slušný začátek 😏Ten Tarmo na to poslední zapasy celkem sere …. Dneska se u toho prvního gólu pěkně koukal kolem sebe. Jinak nechápu, proč po třetím gólu nevyndali Froda, dva mohl chytit myslím a hlavně mohli dat tomu týmu nějaký impulz ….
  • Nerad to říkám ale dneska nejspíš dostaneme pořádnou facku.
  • Taky jsem to vypnul, to se nedá toto... Zdá se, že tu máme nějakou krizičku.
  • Klasická Energie po pauze, bohužel.. to se u nás asi nikdy nezmění.
  • Dva góly jednoznačně Frodlovo…plus další dva proti Liberci
  • A první Reunanen, ten tam jen stál a koukal :D
  • upraveno 20. listopad
    Přemýšlím jestli tu nám trpět ještě dvě třetiny tvl 🫣😬 čekal jsem leccos ale tohle jsem nečekal. Střely po první třetině 11:3 ..což tak nějak odpovídá i dění na ledě ale tvl tak já nevím to sem jako jedeme vole na veřejný bruslení nebo co?
    Post edited by Screepy on
  • Ještě neni konec. Ale obrana sakra hoří...S formou hrajou jenom Pluto s Jaksem, zbytek je faaakt špatnej. A Frodo nechytá celou sezonu, stačí se kouknout na čísla.
  • @Screepy Uz asi nejsi moc natesenej a je jasny, kdo bude domu mrzutej 😃
  • 3 strely za tretinu jsou taky solidni
  • Hoši dneska jsem si dal Sunkovou pizzu + chicken masalu :D :D... jsem tak plnej, že asi usnu :D 
  • Jestli nás bude body stát zase jedna varská 0:3 prospaná třetina, budu lehce nasrán :D jakmile vidim 0:3, je to jak červenej hadr na býka
  • Druhá třetina výrazně lepší, takhle hrát i ve třetí a bod bude
  • Hoši vy si fakt myslíte, že máme mužstvo ,které bude hrát top a nebude dělat chyby? Zpátky na zem ...Taky nejsem rád za ten stav ,ale to je hokej...Ďaloga a Flíček proti nám to je fakt síla jak se jim daří...všechny 3 góly byly obrany no Tarmo ,Rulik - oba důraz ...3 gól projel Ďaloga kolem Ila jak nic...poučit se a zase hrát poctivě to ano ! Ale házet to na Froda ? To je podle mě nesmysl!
  • Na Froda nikdo nic nehází, ale jenom konstatujeme fakta…oproti loňsku to není tak suverénní výkon
  • Druhá třetina výrazně lepší, střely 13:5 pro nás, škoda těch dalších šancí, nechápu proč jsme tohle nehráli už v první třetině. Takhle na ně nastoupit tak ten zápas vypadal úplně jinak.
  • Kez by se umlatilo aspon prodlouzeni
  • To je kolotoč…. Všechna čest, ze se na to nevysrali…. Strašná skoda té první třetiny
  • Teď je dobře melou, aspoň ten bod by mohli vybojovat 💪
  • Neskutečný zavary..ještě jeden hoši
  • Obrovská škoda
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters