Slušný začátek 😏Ten Tarmo na to poslední zapasy celkem sere …. Dneska se u toho prvního gólu pěkně koukal kolem sebe. Jinak nechápu, proč po třetím gólu nevyndali Froda, dva mohl chytit myslím a hlavně mohli dat tomu týmu nějaký impulz ….
Přemýšlím jestli tu nám trpět ještě dvě třetiny tvl 🫣😬 čekal jsem leccos ale tohle jsem nečekal. Střely po první třetině 11:3 ..což tak nějak odpovídá i dění na ledě ale tvl tak já nevím to sem jako jedeme vole na veřejný bruslení nebo co?
Ještě neni konec. Ale obrana sakra hoří...S formou hrajou jenom Pluto s Jaksem, zbytek je faaakt špatnej. A Frodo nechytá celou sezonu, stačí se kouknout na čísla.
Hoši vy si fakt myslíte, že máme mužstvo ,které bude hrát top a nebude dělat chyby? Zpátky na zem ...Taky nejsem rád za ten stav ,ale to je hokej...Ďaloga a Flíček proti nám to je fakt síla jak se jim daří...všechny 3 góly byly obrany no Tarmo ,Rulik - oba důraz ...3 gól projel Ďaloga kolem Ila jak nic...poučit se a zase hrát poctivě to ano ! Ale házet to na Froda ? To je podle mě nesmysl!
Druhá třetina výrazně lepší, střely 13:5 pro nás, škoda těch dalších šancí, nechápu proč jsme tohle nehráli už v první třetině. Takhle na ně nastoupit tak ten zápas vypadal úplně jinak.
Komentáře