Kinkis: Kdybych byl Patera tak je Sapi v Baníku už od začátku, a kdo ví jestli už by třeba nebyl zpátky :-) Já tvrdím to, že má čas, ať se vyhraje dole, dá nějaký góly, nabere sebevědomí a vrátí se silnější....
Presne jak pisete. Ja verim, ze do par let z nej muze byt stabilni hrac pro Acko, ale letos to proste jeste neni. Nejaka posila na kridlo by byla super.
Se Sapim je to jasný...voláme po tom tady delší dobu ...- vůbec to není nějaká degradace...potřebuje nabrat bodové sebevědomí a víc se obouchat mezi dospělejma...pokud není Bery tak si myslím bude hrát Kružík- případně Šik ,Kern , bo možná Junek Varvařovský ...sám jsem zvědavej
Přesně jak říká Flaksa alias David Moravec nebo Pavel Patera ) krom toho Brno je v trochu nezáviděnihodné situaci, mají tam teď po sobě pár proher a budou muset doma zabrat, ač se to nezdá, mohlo by nám to hrát do karet. Tak doufám, že z dnešního (letošního prvního) výjezdu budu exportovat 3 body ) nebo aspoň dva.
@kanis tak z Olmika hodinka autem, to se dá, krom toho moje přítelkyně je velká fanynka Komety, tak to máme jako takový rodinný výlet odkud jeden odjede rozmrzelý a ten druhý ho pak doma musí utěšit
@Screepy: Tak to mas můj obdiv, ze ses uz na to po zápase ready 😃🫣 Moje paní viděla dřív hokejově jen Litvínov, teď už má permici na Vary a minule jsem dostal ZV, proč jako nemam šálu 😃
vsichni posiluji? zatim vidim je otevreny souboj mezi "milionares". Spacek/Koch/Gazda/Kelemen (nebo Kousal s Najmanem) jsou bud hraci nad nase financni moznosti nebo vidi sanci se prosadit v klubu co bude hrat o titul.
Pro nas je dulezite, co se podari udrzet ze soucasneho kadru (spousta koncicich smluv) a jak se to podari nahradit ci doplnit. Nechme Kalouse makat, ale k vanocum bych chtel par dobrych informaci jak se to se stavbou kadru vyviji...
Souhlasim s 1140bxl, posiluji hlavne tymy, ktere to absolutne nepotrebuji - Pardubice a Sparta a nektere ty jmeno, co privadi tymy dole, jsou spis pokus to nejak rozhybat, nez buhvi jake posily. To my momentalne opravdu nepotrebujem. U nas by davala smysl jedine opravdu posila, se kterou by se pocitalo i do budoucna.
Kelemen může být pro nás dobré, přeci jenom je to křídlo. Takže Beránek pak dává menší smys, ale celkově to bude flop. Nemám v něm žádné očekávání. Ale zatím odhalují karty top4. Jsem zvědavý kdo první ukáže z ostatních týmů.
Všechny ty návraty jsou fakt dost vysoký smlouvy, který dáme tak možná Berymu (a to pořád jen část). Za chvilku začnou některý i zahraniční kluby panikařit, někde se odepíše sezona atd.
Pořád se tad ale bavíme o tom, že my k nabídnutí nemáme, tudíž nemůžeme uplne měnit. Můj tip je, že do konce sezóny ještě 2 hráči přijdou. Hodně se ale pak bude sázet na tu další…
Za mě ideální top sestava teď pokud se náhodou neobjeví na trhu náký křídlo (dostupný pro nás - hovadina se pouštět do boje s Dědkem nebo Spa)...na 6 beka bych viděl rád toho Dlapu , ale stalo se...hold snad až v lednu...dalšího beka bych nehrotil! Bude další repre pauza ještě cca 15 zápasu může Dlapa stihnout...Rulik/Moravec + Tureček /případně Rohy nebo Pulpán...dalšího beka bych nebral to by se musel na dýll zranit někdo další ...
Komentáře
Tak snad víš co na ní platí až ji budeš utěšovat 🙂
Dlapa 6-8 tydnu, Kupco konec sezony
Pro nas je dulezite, co se podari udrzet ze soucasneho kadru (spousta koncicich smluv) a jak se to podari nahradit ci doplnit. Nechme Kalouse makat, ale k vanocum bych chtel par dobrych informaci jak se to se stavbou kadru vyviji...
zatim klid a nohy na stole
Kelemen může být pro nás dobré, přeci jenom je to křídlo. Takže Beránek pak dává menší smys, ale celkově to bude flop. Nemám v něm žádné očekávání. Ale zatím odhalují karty top4. Jsem zvědavý kdo první ukáže z ostatních týmů.
Pořád se tad ale bavíme o tom, že my k nabídnutí nemáme, tudíž nemůžeme uplne měnit. Můj tip je, že do konce sezóny ještě 2 hráči přijdou. Hodně se ale pak bude sázet na tu další…
Pri zraneni mame kam sahnout, i tak bych ale rekl, ze to jedno kridlo do 1.-2. lajny chybi. Ale jak uz jsem psal, musela by to byt opravdu posila.