U Bendy bych viděl problém v organizaci Red Wings. Oni kvůli přetlaku poslali Hussa na farmu. Pokud na ní chtějí hrát i prospekta, tak je jasné, že Bedna, co má smlouvu jen s farmou, tak bude tím, kdo bude muset níž.
jinak to zbrojení ostatních týmů s plánem na omezení cizinců se mi nelíbí. aby nám zase neujel vlak. chápu, že vedení nechce jít cestou Pardubic či Sparty, ale jestli nebudou chtít, aby Vary zaostaly, tak budou muset trochu peněz pustit.
i když mám pocit, že se liga možná rozdělí na pár týmů, co si hráče mohou zaplatit a zbytek, co bude je jen z dálky pozorovat, protože těch pár vykoupí trh
No vůbec bych se nedivil kdyby šel Kubalik do Sparty. V Ambri 19 zápasů, 13 bodů, -7. Žádný propad, ale taky žádaná hitparada na to jaký tam pravděpodobně bere prachy. Ambri je totálně bez formy a musí s tím něco udělat.
Komentáře
Od nás nejlepší na 31.místě Pluty...... Od toho Mamčise jsem v tomhle ohledu čekal trochu víc....
> No a koho by jste si sem třeba představovali?
do tyhle sezóny toho karjalainenena a do obrany Nedomlela...trinec se trapi a on taky
jinak to zbrojení ostatních týmů s plánem na omezení cizinců se mi nelíbí. aby nám zase neujel vlak. chápu, že vedení nechce jít cestou Pardubic či Sparty, ale jestli nebudou chtít, aby Vary zaostaly, tak budou muset trochu peněz pustit.
i když mám pocit, že se liga možná rozdělí na pár týmů, co si hráče mohou zaplatit a zbytek, co bude je jen z dálky pozorovat, protože těch pár vykoupí trh
No jsem zvědavý kdy vyrukují ostatní s podpisy. Sparta vždy podepisovala jako první.
> Spacek jo, Kubalik je kravina, tomu neverim
na Twitteru bylo hodne komentatu ze je videl lidi na letisti a v metru
Šanci určitě dále dostane, ale řekl bych, že u ho KV dresu možná i dokonce sezóny neuvidíme. Možná chystají nějaké křídlo dotáhnout i to je možnost.