HCE Fórum

1735736738740741766

Komentáře

• https://www.hokej.cz/hokej-v-cislech-top-10-hracu-s-nejvice-hity-v-tipsport-extralize/5084806

Od nás nejlepší na 31.místě Pluty...... Od toho Mamčise jsem v tomhle ohledu čekal trochu víc....
  • No a koho by jste si sem třeba představovali?
  • @Flaksa34 souhlasim, s jeho parametry jsem cekal trochu jinou hru
  • Od toho tady byl Dlapa, no...jeho absence je znát
  • Zatim asi neni zadne info k tomu jeho zraneni co?
  • > @kanis napsal(a):
    > No a koho by jste si sem třeba představovali?

do tyhle sezóny toho karjalainenena a do obrany Nedomlela...trinec se trapi a on taky
  • kanis: uprimne ja takhle trh vubec nemam vysledovanej, ani netusim, kdo je pripadne volny atd., kdybych si mohl vybirat sam tak Koblasu a Flicka 😂
  • Spousta tymu uz podepisuje nove smlouvy se svymi hraci, tak bychom taky mohli nejake koncici smlouvy vyresit :)
  • @kinkis V listopadu se přeci nic nepodepisuje. 😂😂
  • Já budu věřit, že se na tom usilovně pracuje...přeci jen, loni taky uplatnili opci na Procházku a oznámili to až po měsíci :D
  • @Uklízečka_kabiny_HCE u nas asi ne, ale Litvinov prodlouzil kapitana, Sparta ted Najmana s Kousalem.. :D 
  • co riakte na spacka a kubalika za spartu...pry byli videni na letisti už
  • Ja rikam,ze nase Liga se stava jednou z nejlepsich ne-li nejlepsi v Evrope.Prichazi a vraci se velka(i mala) hokejova jmena.
  • No Sparta asi vážně chce titul:)
  • U Bendy bych viděl problém v organizaci Red Wings. Oni kvůli přetlaku poslali Hussa na farmu. Pokud na ní chtějí hrát i prospekta, tak je jasné, že Bedna, co má smlouvu jen s farmou, tak bude tím, kdo bude muset níž.

jinak to zbrojení ostatních týmů s plánem na omezení cizinců se mi nelíbí. aby nám zase neujel vlak. chápu, že vedení nechce jít cestou Pardubic či Sparty, ale jestli nebudou chtít, aby Vary zaostaly, tak budou muset trochu peněz pustit.

i když mám pocit, že se liga možná rozdělí na pár týmů, co si hráče mohou zaplatit a zbytek, co bude je jen z dálky pozorovat, protože těch pár vykoupí trh
  • Spacek jo, Kubalik je kravina, tomu neverim :D 
  • Beránek v Brnu není. Návrat není upřesněn.  Zdroj preview na hokejkv

No jsem zvědavý kdy vyrukují ostatní s podpisy. Sparta vždy podepisovala jako první. 
  • > @kinkis napsal(a):
    > Spacek jo, Kubalik je kravina, tomu neverim :D 

na Twitteru bylo hodne komentatu ze je videl lidi na letisti a v metru
  • Kubalík je kachna. To tam ti blbečci prostě vymysleli. 
  • No upřímně řečeno bych se vůbec nedivil už ničemu.
  • Ale na druhou stranu je mi divný, že by zrovna oni by jeli metrem 🤔
  • No vůbec bych se nedivil kdyby šel Kubalik do Sparty. V Ambri 19 zápasů, 13 bodů, -7. Žádný propad, ale taky žádaná hitparada na to jaký tam pravděpodobně bere prachy. Ambri je totálně bez formy a musí s tím něco udělat. 
  • To, že je Bery na marodce zmíněno na webu je, ale o Dlapicovi nic.
  • Tohle po ránu je horší jak facka.
  • Jsem dneska zvedavej na sestavu pri absenci Beryho. Lajny byli jinak uz ve 3. tretine s Libercem? Nebo jsme dohravali tak, jak zacli?
  • upraveno 20. listopad
    Tady prestava veskera legrace, priznejte, jaky nick tu ma Patera, Moravec nebo Kalous :D vzhledem k presnym informacim nejvic podeziram @Flaksa34 :D 
    Post edited by kinkis on
  • Ten sem psal ještě předtím, než tu dělali :D
  • Upřímně je to logické. Dali mu velký prostor a Vojta ho zastínil. Navíc liga se blíží do druhé poloviny a bude třeba podávat lepší výkony.

Šanci určitě dále dostane, ale řekl bych, že u ho KV dresu možná i dokonce sezóny neuvidíme. Možná chystají nějaké křídlo dotáhnout i to je možnost.
  • Jsem zvedavej kdo dostane jeho misto.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters