Na twitteru zacina kolovat zprava, ze se v Trinci porval Kundratek a asistent Malik, kterej dneska rezignoval. Na takovouhle krizi tam hodne dlouho nepamatujou.
No zřejmě tam tečou nervy, to je jasný. Jsou tam zvyklý na úplně jinou náladu, a najednou s tímhle co tam teď je neumí pracovat, ba co víc, snášet určitý výtky.
No a s Dlapicem to tedy opravdu není dobrá zpráva.
No je to teď na vedení, co s tím dal. Jestli zkusit hrát borce který už hraný byli, ale nejen extra nepřesvědčili, nebo zkusit prostě někde adekvátně zalovit.
Dlapa ma fakt smulu a je to skoda pro tym. Velkej defenzivni obrance se vzdycky hodi a trochu by zvysil konkurenci v uz tak nabite obrane.
Hejty na Pluta jsou absolutne nesmyslne. Za me je ta obrana slozena dobre. Mame 2 utocne beky (Jaks a Reunanen), kteri jsou na nasi extraligu nadprumerni. Pluto, Mikyska a Mamcins jsou taky solidni ligovi beci. To loni nebylo a proto to slo s Plutem tak jak to slo. Mame 5 stabilnich beku, nadejneho Moravce a Ruldu. To je sice bojovnik, ale na lede je videt, ze nestaci bruslenim nebo rozehravkou. Pak je jeste v zaloze Turecek ci nedko jinej ze Sokolova. V obrane nas bota netlaci...
Pro Pardubice to dává smysl, ta jejich obrana byla do příchodu Zbořila banda 2 metrových 100 kilových obrů, které si rychlejší týmy natíraly na chleba + jejich přesilovky jsou prej hrůzostrašný. Takže tohle zrovna mi dává smysl.
Přetlak tam bude. Čerešnák nehraje a to byl jejich PP bek number one. Nějaký boreček to odnese. Nedivil bych se kdyby Dvořák. Ten taky podepsal minulý rok něco letitého.
Na druhou stranu proc ne.Pokud od pristi sezony zavedou to pravidlo o poctu cizincu(pokud uz je tak se omlouvam)tak to smysl dava.
Me prijde Gazda neco jako nas Jaks.Perfektni strela,ale obranne dovednosti zas dobre ne.
Jsem opravdu zvedavej jak se bude hejbat trh s hraci a kolik CZ hracu se pripadne vrati do Ligy…
Ohledně Beryho tak měl horečky, už ve Vítkovicích hrál tak nějak na hraně že mu nebylo nejlíp tak uvidíme jestli bude už fit ve středu, i když moc tomu nevěřím…
Urcite nebude dobry ho nasadit moc brzo, pac to pak smrdi delsi pauzou kdyby to nedolecil poradne. Kazdopadne jestli nastoupime bez Beryho budeme vyrazne slabsi
Hoši o tom Dlapovi to je někde ofiko??
Taky jsem koukal ,že hrál jen 5 minut to vím,ale že bude mimo zase na dlouho ? Rulik je jasná záplata ,ale vyhrávalo se..on nic nezkazil tak to neměnili a hrál 6/7 beka ,ale na dlouho bych to taky neviděl...Moravce bych nezatracoval za jednu minelu- je to slušnej bek určitě perspektivní na 7 beka ideální si myslí, ale na toho 6 jsem Dlapu čekal pomohl by s důrazem celkově i před branou což byl náš problém...to by byla fakt velká škoda!!
Tak jsem tak zapremyslel, kdo by se ciste v teoreticke rovine mohl nekdy vracet k nam Bednar ten ani nevim, jak na tom je, prijde mi, ze ten kluk uplne zmizel. O Kulichovi se mluvi jako o obrovsky nadeji pro NHL. Pak samozrejme Rymon a Koci. Mladej Zabransky za nas hral. Pak samozrejme Frk ale to je uplne mimo i vzhledem ke koncepci tymu. A kdyz si uplne ulitnu tak Kuba Lauko
Jsem četl na discordu, že Špaček poslední 4 smlouvy tak 3 se ukončilo předčasně. Jinak borec je narozen v Mariánských Lázních. Sparta mu musela naložit balík.
Těch návratu do TELH bude asi více a bude to divoké.
Já bych Špačka sem nechtěl třeba ani hovno, borec se mi nikdy nelíbil, v nároďáku nemastnej neslanej, ve Spartě to bude tak třetí lajna, navíc teda centry máme... Potřebujeme křídlo, pokud nepodepíše Bery tak dvě křídla do prvních dvou lajn...... Co se týče Kulicha, ten má smůlu na klub, jinde by hrál stabilně, u těch Sabres to bude mít těžký, trejd pro něj bude vysvobození.....
Komentáře
No a s Dlapicem to tedy opravdu není dobrá zpráva.
No je to teď na vedení, co s tím dal. Jestli zkusit hrát borce který už hraný byli, ale nejen extra nepřesvědčili, nebo zkusit prostě někde adekvátně zalovit.
Hejty na Pluta jsou absolutne nesmyslne. Za me je ta obrana slozena dobre. Mame 2 utocne beky (Jaks a Reunanen), kteri jsou na nasi extraligu nadprumerni. Pluto, Mikyska a Mamcins jsou taky solidni ligovi beci. To loni nebylo a proto to slo s Plutem tak jak to slo. Mame 5 stabilnich beku, nadejneho Moravce a Ruldu. To je sice bojovnik, ale na lede je videt, ze nestaci bruslenim nebo rozehravkou. Pak je jeste v zaloze Turecek ci nedko jinej ze Sokolova. V obrane nas bota netlaci...
Stejně jako skoro všechny články ze Sportu
záleží v jaké situaci ...
Názoris?
Nějaký boreček to odnese. Nedivil bych se kdyby Dvořák. Ten taky podepsal minulý rok něco letitého.
Me prijde Gazda neco jako nas Jaks.Perfektni strela,ale obranne dovednosti zas dobre ne.
Jsem opravdu zvedavej jak se bude hejbat trh s hraci a kolik CZ hracu se pripadne vrati do Ligy…
Taky jsem koukal ,že hrál jen 5 minut to vím,ale že bude mimo zase na dlouho ? Rulik je jasná záplata ,ale vyhrávalo se..on nic nezkazil tak to neměnili a hrál 6/7 beka ,ale na dlouho bych to taky neviděl...Moravce bych nezatracoval za jednu minelu- je to slušnej bek určitě perspektivní na 7 beka ideální si myslí, ale na toho 6 jsem Dlapu čekal pomohl by s důrazem celkově i před branou což byl náš problém...to by byla fakt velká škoda!!
Tohle je kombo, které nás fakt baví. Uvidíme to letos ještě vícekrát!
Myslím si, že tohle fungovat nebude. Ty jejich hvězdy tohle budou kousat nelehce.
Ten jim tam bude dávat kouř.
Těch návratu do TELH bude asi více a bude to divoké.
Z tohohle by se mohl klid udělat nějakej pokřik v kotli si myslím.
Když si to člověk převede jako H - C - E.