HCE Fórum

1413414416418419591

Komentáře

  • Fiňák je hodně malej, ale jak píšete pokud to vykompenzuje bodama jako Flek nebo Pech tak no problém! Kvůli tomu ho asi berou ...důraz to nebude! Uvidíme ..je to o spoluhračích aby si s někým sednul v útoku! S aklimatizaci mu pomůže Hutu ,ale aby měl dobrého centra a druhé křídlo....pokud by měl hrát třeba s Hladem a na křídle Jussola nebo Kofroň tak se bojím ,že je každej umlati! Budu věřit Brukovi že to má promyšlený!
    Ale stejně bych ještě minimálně jednu bombu do útoku kromě Švéda uvítal!!!
  • Takže Zetterberg, Kangasniemi, Frodl a Bernovský. Moje původní informace byla taková, že Švédi mají přijít dva, tak uvidíme.
    Za mě to chce ještě jednoho beka a jednoho útočníka.
  • Tak prej by měl být v řešení Polášek, takže asi management obranu řeší
  • Dnesni rozhovor Pesouta ve Sportu
  • Otázka jestli by se něco změnilo, kdyby tady zůstal
  • @posily - neblaznete, nesestavujeme nejaky Rangers. Fin vypada na zkuseneho hrace, v poslednich letech celkem parvidelne kolem 30 bodu za sezonu a neni to zadnej vandrak co meni dres kazdou sezonu. pokud bude hrat to co ve finsku, tak je to bomba posila... Brankar vypada taky dobre. ja to vidim uz spis na doplneni sirky kadru a to bude snad stacit...

    @pesout - vsechen respekt co tu dokazal, ale (nevim zda to neni zkreslne novinari) opakovane se o sobe vyjadruje jako kdyby s nama opakovane udelal mininamlne ctvrtfinale (jako treba Motak s OLO) nebo vyhraval tituly v roli hlavniho kouce. sebevedomi ano, ale toto uz je trochu arogance.   
  • Kde to vidite toho Zetterberga, a Kangasniemiho
  • v kavove sedline  B)
  • upraveno 26. duben 2023
    Snad se nebude historie opakovat
    https://www.eliteprospects.com/player/7558/jesse-saarinen


    Pamatuju jaký kolem toho bylo haló.
    Ta podoba včetně bodů je víc než moc 😅
    Překvapivě stejnej věk i stejnej klub
    Post edited by Hokejkv on
  • Vtipný jak vejce vejci ...(čísla,výška, tým)na Saarinena si pamatuju ! + samozřejmě další! Žádnej cizinec krom Slováků občas se tu v útoku nikdy nechytil bohužel...Saarinen to měl těžší tehdy s aklimatizaci- je to dost i o spoluhračích a trenérovi ! Budu si přát aby se to tentokrát povedlo !
    Ale jestli má bejt za Kobliho tak bude mít co dělat aby ho nahradil bodově...herně dokázal bejt Kobli nepřijemnej i do těla zase to bylo slabší do zadu ...Kéž by to byl první Fin v útoku co to tady rozjede !
    Za mě ale pořád 2 útočníci hrozně málo! Se budem modlit aby nahradili ty dva co odešli...Bernovského nepočítám! To je hráč do Sokolova s občasným zaskočením v případě marodky to budiž...
  • Jináč ten Ohera ve Znojmě to jsem nečekal! Jednání ala náš Míra ! Za všechno může město bud dá nebo konec 😀 že dávají k těm 4 míčům ještě další na mládež + odpustky nájmu atd to ale neřekne...vyvolat tlak na město aby mu nic jiného nezbylo než přidat... myslel jsem si ,že na to jsme byli experti jen my 😀
  • No s tim  Oherou nevim,ale postavili se za nej i hraci,pac to prej dotuje uz delsi dobu ze sveho,a nedivi se,ze k tomuhle kroku pristoupil.
    Asi je to tam jinak,nez s nasim Mirou,ten do toho tady ze sveho nedal ani vorla,takze je to pravy opak toho typka ve Znojme,a stejnej pripad Karla.
  • Ono je ale vtipné, že sám viděl do pár let Znojmo v ELH. Jak to ale mohl tvrdit, když to táhnul sám a neměl lidi kolem sebe?
  • Miškář jako centr první lajny ve finále extraligy. Jak to, že u nás se ti best prvoligoví hráči nechytaj a jinde jedou bomby?
  • Vossy
    Pešout 🤷‍♂️
    Mě delší dobu mrzí Hlava. Absolutně tu nedostal žádnou šanci, ač potenciál měl.
  • Eismann ofiko u Ačka
  • protoze u nas to na nich stoji (resp. meli delat body) a moc to neslo... ten miskar taky celou sezonu za ten prvni tym nehral, ale proste se z toho v p-o nepotento a hraje svoji hru. tipnu si, ze prisiti rok neni vubec jasne, ze v tom prvnim tymu hrat bude...

    k saarinenovi - ja uz si nepamatuju proc skoncil tak brzy, ale po 6 utkanich je to trochu brzy, ale zalezi jakej byl na trenincih nebo v kabine. stejne to bude i u toho noveho.

    obecne si myslim, ze ten nas pristup k cizincum je trochu divny. napr. hradec ma celkem dost kanadanu a jde to. jiny tymi maji lotyse... PLZ brala hrace i ze druhe svedske ligy a pak byli u nas hvezdy. proste zalezi, zda mas dobrej skautink a presne vis co chces. tvrdit, ze my umime jen slovaky je si proste dopredu hodne limitovat vyber.   


  • Jinak k tomu Pešoutovi..... On si objednal u Tobolky schůzku, sešli se prej někde v Praze. Nebudu to moc rozebírat do podrobna, skoro všechny pomluvil, on jedinej to tady dělal dobře atp. Dokud tady budou stávající majitelé, tak má dveře zavřený. 
  • LOL, tak to je dobrý :)))
  • upraveno 28. duben 2023
    On se tak Pešout prezentuje i v médiích, že to tady dělal jen on dobře. Někdo to tady nedávno psal, když největší výhra byla se Pážiho zbavit..
    Post edited by Hokejkv on
  • Bartejs i na pristi sezonu, Juusola out
  • Bartejs za mě ok! Jasně nebylo to na 1 ,ale platnej je! S Frodlem v zádech si myslím a doufám ,že bude obrana o dost lepší! Co prišel Hutu a Stříťa nebyla nikdy kompletní...teď bude Pluto...Když se vyhne marodka a Stříťa se probere v přesilovkach tak si myslím,že obrana good ...

    Jussola bohužel na první 3 lajny neměl! Pak tu cizinec nemá bejt a souhlas....
  • tak to vypada, ze mu majitele neskocili na spek :)
  • Tvl on ještě má tu drzost se objednat k Tobolkovi a valit mu do hlavy ty svoje moudra 😬 Že se za tímhle ksindlem tady zavřela voda je jedině dobře pro KV hokej obecně, tyhle dva s panem 34 se kterým je už asi jediný teď v kontaktu by tu napáchali jinak další nenapravitelné škody ☝️😤
  • Takže vedení tu čte rady lidí a proto Juusola out? I když asi si z toho berou jen co se jim hodí :#

  • k Pesoutovi - myslim, ze zaslouzi respekt za to co tady dosahl. dovedl nas zaptky do ligy a to i pres kadr nebyla samozrejmost. myslim, ze mel i dorbej vliv na rozvoj nekterych hracu. naopak nekter mozna zazdil. respekt by ale mel mit i on ke klubu, jinym trenerum a hracum. to mu naprosto chybi. jak zdrbal zpusob hry Bruka (dosahl stejneho vysledku jako on), neustale naznacovani jak to bez nej jde v tech varech z kopce atd. no dopadne to tak, ze se za chvili uplne zapomene na to dobre a kazdy uvidi jen to machrovani. super pro jakekoli dalsi angazma... 

    jinak me super potesil y posledni clanky na webu. shrnuti mladeze a zejmena rozhovor s Eismanem. sice Sokolovak puvodem, ale z toho rozhovoru slo cejtit, ze ten prulom do seniorskeho hokeje hce dokazat tady. tak snad se to povede...

    Juusola - nevite zda ukonceni smlouvy neuvolni jeste nejake drobne na posileni?  
  • upraveno 28. duben 2023
    Jelikoz  chceme mit siroky kadr, kdy jedna lajna bude valet za Sokolov, tak urcite jeste nekdo musi. Po odchodech Koblasy, Kohouta a Juusoli, prijde Zetterberg, Kangas a Bernovsky.
    Slysel jsem o ceskym hraci ktery hraje v zamori, ale melo by se to rozlousknout v srpnu. Pokud to klapne, budeme u jednoho tymu jeste vic nenavideny nez ted :D a dale se resi Pribyl do Sokolova. Tezko rict jestli by mel mit nejakou spojitost i s Varama
    Post edited by VANEKnaZDI on
  • VANEKnaZDI

    alespon naznač
  • Napadá mě Kubalík, protože to by v Plzni určitě nerozdýchali, ale ten za mořem určitě zůstane
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters