HCE Fórum

1407408410412413603

Komentáře

  • Ač je to můj "oblíbenec", sluší se mu poděkovat a popřát hodně štěstí
  • Jde do Sokolova a má vyřízené střídavé starty k nám, kdyby bylo třeba.

    jinak tahle věta zní dobře (pokud by dostal nabídku během sezony vypomoci) -„Vary budou mít v příští sezoně široký kádr, takže s tím příliš nepočítám. Když bude potřeba, tak ale samozřejmě neodmítnu,“ říká s tím, že jeho extraligová kariéra ještě nemusí být u konce.
  • Zatím to jsou furt jen slova, ale pořád se to poslouchá líp než to, komu všemu nabízíme licenci :D
  • Rohymu určitě díky !!! Svoje si odvedl hlavně v sezónách sestupu ,návratu, předloji a loni...letos se zranil a pak už tolik nehrál...Je to poctivec ,ale limituje ho postava k tomu nemá ani střelu...tak to je pokud chceme vejš tak to tak musí být navíc se tlačí mladí!
    Že má střídavé starty jedině dobře... na zalepeni díry ok!
  • Rohy diky,a at se dari.
    Ppokud bude potreba,urcite nahrada dobra.
    Jinak mam moc velkou radost,jak dnes PCE tecou.Jen tak dal uplakanci. :)
  • PCE to ani trochu nepreju, tak jen tak dal Trinec :D 
  • Lukeš pozvánka do repre .. nic proti němu, ale letos mi nepřijde vůbec, že by to bylo na repre pozvánku teda
  • Rohanovi podekovat za neutuchajici bojovnost, ale myslim, ze soucasna situace (vytizeni v SO a pripadnbe stridave starty k nam) je asi idealni. nema cenu aby hral 7. obrance a Turecek/Koci ci Mikyska sedeli na tribune. Jinak doufam, ze se v SO vedle nej zauci/oboucha i nejaky nas junior (treba Koci pokud neudela Acko)...
  • upraveno 4. duben 2023
    Lukeš v repre, když měl horší staty než "dvojka". No tě pic...
    Post edited by 12Stig12 on
  • Tak zrejme nasi nove prichozi adepti jeste ve svych klubech hrajou,pac jinak by uz dle nasich zdroju meli byt zverejneni.
    No te pic,to jsem tedy zvedavej,co to bude za velryby =)
  • Jako moc mě to nebaví. Snad každej den články o jinejch týmech, jak posilujou, kdo se ji vrací atp. a u nás tak max o konci kariéry účetní nebo o odchodu dalších a dalších hráčů.
    Aby nakonec nějaký posily teda vůbec zbyly i pro nás.....

    Lukeš v repre je pro mě naprosto nepochopitelná věc.
  • Co Polášek?
  • upraveno 5. duben 2023
    Jj o tomhle švedovi se píše na více serverech ,že jsem jde ! Nevím kdo ho vyskautoval a rád budu překvapen !!!
    Ale Švéd z 2 ligy jako posila??? Je v dobrém věku ok ...ale podle čísel bude hodně rád když jako právě křídlo nahradí Kobliho !! A to bude mít sakra těžký jako cizinec(komunikace, aklimatizace apod...)ti prostě do 3,4 lajny nepatří to ať si říká každej kdo chce co chce!
    Když jsem na cizince narážel v tomhle před časem někdo mi tu odvětil Mullerem a Krugerem....no tak jestli je tenhle na jejich úrovni tak se rád omluvim !
    Thorellové letos ve Spartě? Bída! Budou se jich chtít zbavit ! A to ti jsou ještě úplně na jiné urovni než tenhle pro nás!
    No jsem zvědavej na další jména!
    A tady bych se rád mejlil!
    Post edited by maverick on
  • upraveno 5. duben 2023
    maverick - nebylo těch vykřičníku zbytečně moc? Prostě uvidíme... Beztak hádám, že posily nebudou žádný, protože všecko to je "jedna pani povídala" a u nás je to naprostá klasika, zaspat dobu - ve všem... Max doplnění kádru někým, kdo na to úplně nemá, hádám...
    Post edited by three7 on
  • Three7: možná jo 😀 asi z nas..ní ,že jsem čekal něco jiného! Chodím na hokej 25 let a připadá mi ,že tohle už tu prostě bylo ...vyhozenej čas a peníze ( za průměr z ciziny) ale budu se opakovat ,že smeknu kloubouk pokud by to byla trefa do černého a já bych byl i rád kdybych se mejlil!
  • Jsem hodně skeptickej, tyhle zahraniční “hvězdy” z nižších lig se u nás snad nikdy nechytly, nepamatuju jedinýho hráče, co by mile překvapil a zůstal delší dobu
  • upraveno 5. duben 2023
    maverick napsal(a):
    Three7: možná jo 😀 asi z nas..ní ,že jsem čekal něco jiného! Chodím na hokej 25 let a připadá mi ,že tohle už tu prostě bylo ...vyhozenej čas a peníze ( za průměr z ciziny) ale budu se opakovat ,že smeknu kloubouk pokud by to byla trefa do černého a já bych byl i rád kdybych se mejlil!
    Jako taky chodím na hokej 25 let a prostě tu čekat nějakej zázrak je asi marný. Ten přístup mi přijde extrémně laxní od klubu. Hlavně, že tu je nový vedení, ale to je všecko.
    A jak psali nedávno v článku, že chtěji vhodně doplnit kádr, to byla podle mě extrémně špatná volba slov a nebo to je jejich celej plán - proto sem tahaj (třeba nepřijde) hráč  z 2. SWE ligy... Nikdy tady takový hvězdy nebyly nic extra, jak píše @kinkis a mě tohle celý smrdí průserem.


    Post edited by three7 on
  • Chlapi, můžu se vás zeptat v čem je náš klub laxní?
    Nebýt sociálních sítí, tak ani nevíte o dvou příchozích hráčů a čekáte do prvního května. Snad jeden známej promine, ale počkejte si až oznámí ještě jednu zahraniční posilu. To jsem zvědav jestli taky budete mluvit o tom, že je vedení laxní.
  • Pokud se potvrdí Frodl tak palec nahoru jednoznačně, jestli seženou 2 Čechy a 2 cizince do útoku ok , ale pokud by mělo zůstat jen u cizinců podobnejch kvalit jako Jussola atd .tak to potěš koště....ale jak píšete chce to počkat ještě na ostatní jména do května a pak si tady můžeme drbat...ve finále stejně můžeme soudit až na ledě po pár zápasech no 😉
  • VnZ: 
    Na tu jsem hodně zvědavej, pokud jsme slyšeli to samý, tak to bude docela zajímavá akvizice
  • Tady je to zase tajemny jak hrad v Karpatech :-) Je pravda, ze tech JPP je hrozne, ale taky bychom se v ramci diskusního jádra mohli navzajem informačně obohacovat 😎

    Jinak ja s tim Svedem pripadne problem urcite nemam. Chapu, jakym smerem to vidi vetsina tady, a jake jsou obavy. Ale na druhou stranu tyhle cesty je treba zkouset a vytrvat, jen to musi davat smysl ekonomicky a hlavne to nesmi byt hlavni cesta. Takze ano, cekam i posily opravdu do “1. lajny” a to vypada, ze se stane…
  • On si málokdo taky uvědomuje, že navýšení rozpočtu se využilo na prodlužování smluv hráčů. Muselo se dost (o dost) přidat Černochovi, Berymu... Smlouvy končily plno hráčům a každej chtěl přidat. Plus by se mělo investovat do širšího kádru, kdy jedna lajna by měla hrát v Sokolově.
  • To bude dobry,ja si zadny nejaky velky iluze o tech posilach nedelam,a pokud se pred nedavnem mluvilo o dvou spickovych Svedskych hracich,a ted se mluvi o tomhle z 2 ligy,tak me to v tom jen utvrzuje.
    Uvidi se,az se vse odtajni.
  • Vítkovice - Hradec dobrá divočina :D 2x challenge, jednou video, všechno hodně hraniční.. Vítky musí další zápas vyhrát, jinak jsou na ručník. Jakýkoliv sporný rozhodnutí sudího je podle mě dost rozhodí, Hradec teď za mě rozhodně favorit v sérii
  • A na Zlín 7000 lidí, taky masakr na 1. ligu
  • VaněknaZdi: Napsal si to přesně, plus ještě plat Frodla!!!! Bude tady +- za stejný peníze jako v Pardubicích. Přijdou ty 2 cizinci, plus ještě 2 lidi, ale rozhraní 4. a 5. útok kvůli tomu, aby byl široký kádr a fungovala spolupráce ze Sokolovem. A tím to hasne. Osobně bych chtěl vidět současnou sezonu s Frodlem v bráně. Podle mě bysme byli v tabulce reálně +10 bodů minimálně. Uvidíme.
  • Já zase slyšel samozřejmě JPP ,ale od více lidí ne jen jednoho od lidí co se kolem motaji ať sponzor nebo podobně, že Kovář a Frk prej opravdu utopie nejsou a jedna se !Tak proto se divím a jsem zvědav kdo opravdu přijde..dva Švédi a pak uz nikdo nebo 3-4 lajna a nebo top?
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters