HCE Fórum

1400401403405406600

Komentáře

  • pOne: Ja si uprimne neumim predstavit, ze po tech zatracene dlouhych letech prestanu chodit. Byly doby, kdy jsem si neumel predstavit, ze chybim byt na jednom domácím zapase, ale s vekem se priority meni. Nejde ani trochu o finance, ale ta sezona po zmene zamestnancu proste nejde ani trochu profesionálním smerem. A to mi prijde, ze Senkypl (minimalne) vi, jak se postavit k businessu, rozvoji, strukturálním změnám, efektivitě procesu, fokusu na zakaznika a narust obratu / zisku / cehokoliv. Ale nic z toho tady nevidim.

    Cekal jsem presne to, co uz tu padlo a napsal jsem i ja. Cela prvni sezona mohla byt o nastaveni piliru, vybudování struktury v organizaci, analyzu jednotlivych veci v klubu a nejaka risk analyza a zaroven vedle toho pracovat na kadru pro dalsi roky (ta vize musi byt i v hokejová a neda se jen planovat a ignorovat deni deni). Ale nic z toho se tady zatim nedeje, nebo ano, neco malo se deje, ale ta komunikace k “zakaznikovi” je proste tristní. To at si vazne strci celou produkci behem zapasu do pytle, na te stoji mozna kratkodoby fanousek, ne dlouhodoby. To mame daleko vice bolistek, ktere je treba zmenit a zlepsit.

    Ale zkratim to, proste premyslim, proc pravidelne chodit a nepodivat se obcas na tipaci (jako venkovní zapasy) a sem tam si koupit listek, kdyz budu chtit. Hodne bude ted zalezet, co se v klubu odehraje do konce cervna. Pokud uvidim koncept a jeho jasne plnění, pak se prvni omluvim a podekuju. Ted tu situaci nevidim…
  • HCE_Majkl: Podobnej vyvoj jako u me. Casy, kdy jsem si koupil permici, pevne zanesl data domacich zapasu do kalendare a od toho se "odvijel svet", jsou pryc. Kdyz jsem vynechal jeden zapas ze sezony, to uz muselo byt. Kdyz Franta Ptacek svoji ptackovkou vyhral zapas s Vitkovicema 1-0, tak jsem to slysel aspon v aute na ceste a sralo mi, ze to nemuzu videt.  =)

    Permice mi nedava smysl, nemam sanci se na kazdej zapas dostat, navic nekdy beru decka, nekdy ne, podle situace. A mozna ani na kazdej zapas jet nechci. Ze bych prestal na hokej chodit....to asi taky uplne realny neni. Ikdyz letos, kdyz uz slo fakt hodne do tuhyho (34), tak jsem o tom uvazoval.  :)

    Ta moje podpora spociva v tom, ze tam poslu ty finance za listky, vezmu decka. A muj pristup se meni v zavislosti, co mi je nabizeno. Je to presne to, co pises. Pokud mam pocit, ze na druhy strane nekdo neco smeruje spravnym smerem, mam pocit protihodnoty, tak ten hokej do svyho planu nacpu - protoze chci. Z myho pohledu je podstatna ta sportovn/hokejova stranka. 

    A k tomu pravidelnymu chozeni, produkci a tak. My jsme asi spis ta sorta hokejovych fandu. Ale myslim, ze dneska se spis bojuje o sirsi masy - divacky mainstream. Kterym je celkem jedno, jestli odpoledne pujdou do kina nebo na hokej. Pritahnout tyhle lidi a udelat z nich pravidelny navstevniky. Vnimam to jako tata, kdyz decka nekam beru a ja tam jedu kvuli hokeji, ale decka chteji krome golu a vyhry taky fotku s maskotem, videt peknej nastup, ohne, blesky ....vyplnit kazdou hluchou mezeru zabavou (viz lonsky zapasy narodaku). Ja na tohle vsechno seru, ale lidi to dokaze pritahnout a zabavit. Ve finale se to musi vsechno slejt dohromady (hokej + vsechno kolem), pak muzes mit navstevu 10.000+ jako ted maji na Sparte. 

    Letos byly takovy preslapy (ohledne potencialni navstevnosti), nad kteryma jsem kroutil hlavou. 17. listopadu bylo volno, nehralo se. Prislo by urcite vic lidi nez druhej den, kdy byl normalni pracovni den. Tomu vubec nerozumim.
  • Já se přiznám, že jsem permici nikdy neměl a je otázka, jestli ji někdy budu mít. Ne z důvodu, že bych nechtěl chodit, ale vždy přijdu o dost zápasů, že je pro mne výhodnější kupovat lístky. Ale když můžu, tak přijdu ať se daří či ne.

    Bohužel pravdou je, že většinu návštěvnosti tvoří diváci, co se párkrát za zápas zapojí do tleskání při hře (nepočítám když pustí třeba Radeckého), a na ně se bude cílit. Já se klidně obejdu bez blbostí kolem, když ten hokej bude nějak vypadat. Radši bych na hokeji viděl 1500 fanoušků, co fandí celý zápas než 5000 diváků, co se do fandění nezapojí a ocení blbosti kolem, ale je jasné, kde jsou peníze, takže chápu, proč na ně cílí.
  • ja permici uz taky nemam, protoze proste s detma vsechny zapasy nestihnes a vlozene kolo v utery je taky problem. ale kdyz muzu tak jdu. jednou s rodinou, nekdy s kamosema. takze to je nejcastesji v patek, protoze nedele od 15.30 je jen v pripade kdy neni nic jineho v planu (to se skoro neda stihnout ani po nedelnim obede a kave u tchyne)...

    hele, nevim co maji panove v te studii ci dotazniku, ale tem lidem co chodi na stadak je ta produkce celkem jedno. myslim, ze radsi nez roztleskavacky budou videt kvalitniho hrace typu Kasicka. Co kazdeho stve jsou sluzby resp. obcerstveni. rychlosti a kvalitou je to na navstevu 2 500. V okamziku vetsi navstevy nejis a napijes nebo nevidis hokej. Ty nekonecny vymluvy klubu, ze to je veci KV ARENY, jsou typickym prikladem jak hledas duvody nedelat nic. Co treba udelat vedle areny "food court"... 

    No a ty co na hokej nechodi (a chces aby prisli) tam dostanes na pozitivni zpravu - hrajes celo extraligy, mas hvezdu co predvadi skvele vykony nebo sposutu mistnich kluku a jasnou vizi a smer kam chces dojit... 

    ja byl plnej nadeje, ze se neco zmeni (vysledek nakonec muze byt stejny) a to zejmena ambice. tahle sezona probehla uplne stejne jak predesle, progres jsem nevidel. udrzeli jsme sice vetsinu hracu, ale porad se nevim kdo tomu sefuje sportovne a co chce dokazat. fakt nevim proc si koupit permici nebo proc to nekdo sponzoruje (zadna rozumna firma do toho nemuze seriozne jit, tech nekolik tisic lidi co chodi, tak si spoji sponzoring jen s Holoubkem. Ostatni jsou neviditelni. A pokud by byli viditelni, s jakou pozitivni zpravou se ten jejich sponzoring spoji? Chlebicky ve VIPu?).

    abych to shrnul, nedavali jsme na Vanka a po sezone bez nej vime, ze Tobolka (a Senkypl, ktery to trpi) jsou uplne stejni "umelci". Mozna vystupuji mene buransky (a i to muzu mit pochybnosti v pripade Tobolky), ale po sezone jsme ve stejne pozici jako pred a budeme dal transformovat. jo a cekam zase na clanky jak budeme hrat s tema Capitals...   :/
  • No a teda poslední slovo z článku, že končí GM: "Klub po odchodu Macháčkové povede právě Daniel Tobolka, který je zároveň i jednatelem Energie." je jako konečný rozhodnutí? Nebude se hledat nikdo, kdo to umí a ví co dělá, ale vezme si to Tobolka a pojedeme pokus/omyl?
  • nevim jak je to s Tobolkou. Je to sice varskej rodak, ale zije v Praze a ma svoji praci. Pochopil jsem, ze bude jednatel a bude sem previdelne dojizdet (i proto chteli GM ktery tady bude bydlet). Neboli Senkypl nebude (jako investor) zatazen do kazdodenniho byznysu. 

    jestli zustane v Praze a chce tady ridit klub. tak potes panbuh (nechavam znalost hokeje stranou).

    vcera jsme vypadli, tak asi nema cenu ted neco ocekavat, ale predpokladam, ze nam za par dnu/tyden. daji aspon zakladni info o tom kdo odchazi, kdo bude trenovat atd. kdyz podpisy smi zverejnovat az pozdeji... jak rikam verim, ze kubelka udela dalsi rozhovor o tom jak bude vse fajn, nejlepsi mladez v republice a budeme hrat s Capitals. bohuzel zase bez novych informaci a konkretnich cinu. tim nic proti kubellkovi. naopak, ten dela co muze...
       
  • Jediny co je nejpis jisty je to,ze poktacovat nebude Koblih - Litvinov a Kohy - Bolka, nebo Kometa.

    No a temer jisty je prichod Frodla z Pardubic,a mozna pry Šenky, a neco jsem slysel,ze by se chtel udajne vratit Flicek.
  • že se Flek chce vrátit, tomu bych i věřil, ale dle Eliteprospects má podepsáno ještě na další sezonu + opci na 24/5, takže dost pochybuji, i kdyby mu smlouva končila letos, tak s nemyslím, že by Zábranský neuplatnil opci
  • To mě právě děsí, že náš GM bude sedět v Praze a nebude ani tušit, co se tady děje …

    Flíček.. takovej malej sen, kterýmu nechci věřit, byl bych pak zbytečně zklamanej :D
  • Šenkeřík kdyby našel formu, se kterou odsud odcházel, tak sem s ním :D
  • Šenkeřík byl skvělý dopředu a na přesilovky, ale vzadu taky uměl dobře hořet. Takovej druhý Stritesky když ti hrál první sezónu 😁
  • Ale tak dokud ten obránce v přesilovce dělá body a “vykoupí” se, tak za mě ok, když se s tím takhle počítá :) teď jsme na přesilovku doslova ofenzivního beka neměli vůbec ..
  • upraveno 15. březen 2023
    Frodl by byl fajn, ale nemůžeme si myslet, že brankář všecko zachrání sám. Byť bude lepší, než.......
    Post edited by three7 on
  • upraveno 15. březen 2023
    Nemám rád ani jeden tým, ale ta atmoška, to co tam předvádí jejich spíkr, kotel.. To je jiná liga

    (je to přesně v čase, kdy jsou rozjetý)

    A ten Smoleňák tam na konci... =) =) =) =) =)
    Post edited by three7 on
  • Mě přijde bez urážky, že náš kotel šel od dob plechárny hrozně dolu… když v plechárně hlásili sestavu, už se tleskalo, když šli hráči na led, nebylo slyšet už svoje slovo.. samozřejmě 70% z toho udělal ten zimák a plechový “zdi”, ale v KV Areně když se říká sestava nebo jdou hráči na led, tak půlka kotle je ještě na klobáse ..
  • @kinkis Tak ono se stačí podívat na ten kotel.. Sedím vedle, hafo lidí čumí do mobilu, nebo si povídaj. Ano, naše aréna je zbytečně velká (rozlohou) a těžko se to tam rozjede, jako v hradeckym, nebo podobně "uzavřenym" staďáku. Ale nedával jsem to sem, abych do našeho kotle ryl, jen mi tu něco takovýho chybí. I klub by tomu mohl pomoct...
  • Honza Bednář podepsal dvouletou smlouvu s Grand Rapids Griffins, tzn s týmem farmy. Ty ho následně poslali do Toleda (ECHL) farma farmy.
  • Bednáře tu občas zmiňujete respektuju váš názor! Můj názor je ,že k Ačku ani náhodou to by byla katastrofa! Do Sokolova a pokud si to vychyta ok ! V repre 20 byl bohužel cedák proto z ní taky vypadl nedivím se ...v Toledu jsem ho neviděl,ale čísla šílený! Kdyby za něco stál rozhodně by si ho tam nechali ...1 musi bejt na jiný úrovni a 2 ať je Haby a nebo Hamalcik ( Je relativně mladej a vložili se do něj nějaké finance tak ať se porve)
    Bedýnka je Varak ok ,první sezóna super...ale druhá byla horší a byl jsem rád ,že fouknul za louži...
  • Maverick souhlas.
    Ale tu smlouvu podepsal teď. To vypadá že ještě poletí do Ameriky to dochytal. Teď pobýval tady v KV, viděl jsem ho i v treninkovce
  • Bedna v QMJHL má hrozná čísla, to ano (4.46 a 87.4%), ale i ostatní brankáři nezáří - Sergei Litvinov - 4.26 a 88.7%, Joshua Fleming - 3.6 a 90.2%. Tam bych to viděl na obranu alá Vary
  • Já jsem si dal nějaký odstup od hodnocení, ale pořád jsem zklamanej. ten zápas v neděli se měl vyhrát prostě a mohlo to být jiný úplně. Nicméně Olomouc zasloužený postup, v neděli tady vytěžili v podstatě z minima maximum a tom to v play off je. Že to řezali a hráli na hraně to samý. My jsme z tohohle v zápasech u nich nepředvedli nic. Souhlasím s tím, že až na nějaký záchvěvy tady v těch zápasech jsme hráli stejně jako v základní části.
    Jinak Frodl by měl přijít, něco jsem slyšel o nějakým švédovi z farmy NHL. Šenkyho bych zpátky osobně nebral. Za mě je prostě nesmysl sem brát typově stejnýho beka, kterýho tady už máme. Kdyby nebyl podepsanej Pulpán, tak řeknu OK. Celkově si ale myslím, že potřebujeme úplně jiné typy obránců, velký, silový, co alespoň trochu obstojně umí s hokejkou, podobné typy jako má právě ta Olomouc. Někdo tady psal, že by to chtělo někoho, kdo ten tým umí zbláznit. Vím, že i pro tyhle účely chtěli v létě trenéři Šticha, dobrej do kabiny, hecíř, plus je to brousek, kterej se to nebojí shodit a porvat se za tým. Hrajeme strašně měkkej hokej totiž. Hokejově ale ten Štich nic moc no.

    Co se týče další sezony, tak za mě jen otazníky. Neví se jestli tady bude Bruk, kdo vůbec jedná o posilách, GM bude Tobolka, což je podle mě šlápnutí do hovna. Jak jsem byl poměrně optimista ohledně té GM /přestože se přiznám jsem nebyl vůbec nakloněnej tomu, aby to dělala ženská, která navíc vůbec nezná zdejší prostředí/, tak teď jsem zase spíš pesimista. Necháme se překvapit. V srpnu na značkách :-) 
  • Kromě Frodla podepsanej ještě elitní Fin do útoku.
  • Pokud Frodla ukecali tak palec nahoru a snad jednička co za to bude stát!

    Jestli Fin do útoku tam jsem skeptik ! Žádnej cizinec útočník se tu nikdy nechytil!
    Ať to byl Rus Ciganov, Saarinen, potom Američan už mi vypadlo jméno pardon 😀 Tuominen taky slabší ten měl max na 1 ligu, loni Imo, teď Jussola...
    Obránce se sem tam povede jako třeba teď Hutu ,ale ti hrajou jinou hru...v útoku je potřeba daleko větší souhra ,komunikace...

    Nechám se překvapit rád bych se mejlil a kdyby jo někdo přišel tak aby se konečně povedl !

    Jináč jak píšete hlavní otázka je kdo ty jednání teď vede !
    Tobolka možná prvotně do toho šel z dobrým úmyslem zachránit to tady,ale jeho hokejovej přehled a znalosti nejsou na GM!
    Jestli jedna on bez skautingu a nechá si jen nakukat něco od agentů za těžký prachy tak potěš pan bůh
  • ja bych cizince nezavrhoval. zalezi koho beres. loni Fin v HK, letos ten novej co prisel v sezone Sved v BOL, o Mullerovi/Krigerovi nema cenu mluvit. Proste musis si vzit nekoho kdo ti pasuje do tymu a kvalitou je mezi nejlepsimi v tymu (ne napriklad Jusuula). kazdopadne mi nepotrebujeme 1 top, ale tak 3 top a dalsi 3 na rozsireni kadru vcetne pridani centimetru...

    Tobolka - pokud tady bude fyzicky kazdy den a nebude mit hokej jako bokovku, pokusi se vybudovat sportovni usek jako pani byvala GM, tak at si je klidne GM. Manazer je podle referenci dobrej. Ona taky mela k hokeji vztah spis rodinny nez manazersky. ale u ni uz bylo podle vyjadreni jasne, ze je pripravena delegovat a neco systematicky vytvorit co se nezhrouti pri prvnim zavanu vetru... ja jen slysel (ale muze to byt JPP), ze dela jako kdyby rozumnel hokeji a to neni dobre.   
  • upraveno 17. březen 2023
    @RatingMaster


    Tor Immo se hodí vždycky, i když má namířeno spíš na Slovač  B) Tak jsem zvědav, jestli se to finské jméno potvrdí, na papíře to nevypada zase špatně. Jinak u Frodla by mě zajímalo, zda to opravdu je hotové, protože z mé linie tomu tak není...
    Post edited by HCE_Majkl on
  • upraveno 17. březen 2023
    Výprodej v Bolehlavy, nehodí se nám někdo z tama?! =)
    Post edited by three7 on
  • Tak jsem si poprvé pustil podcast se Zarubou ohledně rozhodčích. Vydržel jsem 11min a musel jsem to vypnout. Ti rozhodčí snad lížou Zarubovi prdel. Největší chudáci nejsou poškozené týmy, ale právě rozhodčí, protože ELH týmy si je vychovávají 🤦‍♂️

  • To nebudu ani zkoušet, ty pruhovaný klauny nemůžu ani vidět :D
  • VnZ: No jo. Jenze rozhodci jsou pod APK. A APK jsou kluby. Takze kdyz Hynek kritizuje (opravnene) rozhodci, sere si do vlastniho hnizda. Protoze i on (Litvinov) je clenem APK. Cili je v podstate nadrizenym rozhodcich.....

    Asi to chce oboustranne konstruktivni pristup, no. Jinak se ke kyzenymu vysledku dobrat nepujde.
  • Díra v ledu v Pardubucích. Kde hraje Olomouc. Jaká to náhoda...
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters