HCE Fórum

1395396398400401602

Komentáře

  • Šenkeřík končí v ČB
  • Jako za normálních okolností bych řekl okamžitě hodit laso, ale víme jak to je s těmi návraty.. Gríger, Rachůnek, Stříteský.. všichni jen stín hráčů, kteří odsud odcházeli. Navíc Šenkeříkovo děsivých -17 taky řekne dost, v Budějicích byl v +/- nejhorší ze všech
  • David Bruk (trenér Karlových Varů): „V sérii jsme ztratili bod, domácí byli lepší. Dali čtyři góly, my jen jeden, takže na vítězství jsme pomýšlet nemohli. Domácí byli silní, důslední v osobních soubojích a my budeme muset najít cestu, jak si s tím poradit.“
  • Zrat led,to je ta cesta.
  • Proc tam asi konci, pac stoji za velky H,malý o,atd.
  • Začalo PO a Filip Novotný opět mimo sestavu. Buď se nepotká s formou, nebo je zraněný. Teď má prý sádru.
  • Mám takový tušení, že bychom ty dva domácí zápasy měli zvládnout…samozřejmě za předpokladu diametrálně odlišného výkonu, jeden zápas u nich snad uděláme a ve čtvrtfinále fikneme Pardubice a hned bude všechno veselejší ;)
  • @Xaxxz ; =) ten matros co jsi mel k snidani je dobrej :) ja bych se samozrejme nezlobil

    sice jsou to fraze, ale tato dve utkani jsou utkani kvuli cemu to cely rok hrali. s OLO to nebude nikdy peknej hokej, ale ted je ten cas se predvest a i ukazat jak je kdo na tom mentalne. ten rozdil mezi tymy neni az tak velkej jak se muze zdat a rozhodovat bude hlava. mozna by jim trochu psychicky pomohl navrat Plutnara (ale nechci videt tu formu po tak dlouhem zraneni), ale jinak si to odehrajou ti co v OLO.  


  • Podle mě se, hlavně poslední dobou, neumíme vůbec postavit kvalitě. Jestli na to nemáme tým nebo vhodnou taktiku, nevím. Když máme proti sobě tým v krizi nebo "sobě rovnýho" / konkurenta, tak tyhle boje jsme v sezóně celkem zvládali. I s kusem štěstí třeba (promáchnutí Zati vteřinu před koncem v Brně, gól Kohyho v OLO atd.). Ale když se nám postavila kvalita (PCE, SPA, VIT), tak totální nečapačka....roznesli nás. No.... a teď proti sobě tu kvalitu máme. Tým, kterej se uměl připravit na PO. Kterej ví, co to obnáší. Mají zkušenosti, lídry na ledě i v kabině, a asi i schopnej trenérskej tým. Pošetřili na konci základní části hráče, i za cenu odepsání pár zápasů (přesto v těchto zápasech s ořezanou sestavou přivezli třeba 2 b ze SPA - jak jsme s nima hráli doma v podobné situaci my?). Měli bodovej polštář, mohli si to dovolit. 

    A my? Přijeli jsme do Olomouce na výlet. Jak totální nazdárci. Přesně v tom našem módu, jak to plácáme od poslední repre pauzy (nebo odkdy). Docela kvetu, když hrajem PP a jedinej hráč nedá spoluhráči puk do hokejky, všichni to dávají přes ruku, na druhou stranu, než drží parťák hokejku. Ale to je jen střípek. Podle mě je špatně úplně všechno. Nedalo se na to včera a předevčírem koukat. Z naší strany to byla úroveň sotva chance liga....

    Soupeř si dává přesný přihrávky, když čumí jinam, my si nejsme schopni dát puk do hokejky na 3 metry, když na sebe čumíme (a všichni ví, že ta přihrávka přijde). V tom je ten rozdíl. Je to rozdíl asi tak 3 úrovní. A přesně tak to vypadá na ledě. Pro nás dost trapně.

    Mě nesere, že se prohrálo. Mě nesere, že vylítnem 3-0. Mě sere to, co vidim na ledě!

    Celá sezóna je jak sinusovka. A teď jsme na tý sinusovce zrovna dole. 
  • Pone: Hele zrovna Pardubice, Sparta a Vítkovice byli letos úplně odskočení /přesto jsme dokázali v sezoně na Spartě i ve Pardubicích vyhrát!/. Za mě regulérně tahle sezona tady je totální blázinec. Na začátku sezony skončil jeden trenér, přišel jinej, příchod nového Gm, pak odchod dalšího trenéra a sportovního manažera, odchod GM. Leckdo by si mohl říct, že to nesouvisí s výkonem na ledě, ale já si to nemyslím. Pohoda nějaká v tý organizaci být nemůže ani náhodou. Hráči mají myslím rádi svoje jistoty, drtivá většina hráčů hodně rozmýšlela jestli tady vůbec dál podepíšou, pak přišla ta nová GM a vypadalo to, že se to obrací k lepšímu všechno a bum, před play off ona konec. Všechno souvisí se vším myslím. Po repre pauze hrajeme úplný hovno, jak celkově tak i někteří jednotlivci. Bery třeba je ukázkovej případ, podle mě od tý doby co podepsal novou smlouvu tak nedal gól a v některých zápasech není skoro vůbec vidět. Obrovský kontrast s tím jak hrál předtím. Schválně sem se teď podíval na jeho statistiky, za posledních 11 zápasů nedal gól, 4 přihrávky hafo mínus v +- statistice. Přijde mi, že ten tým se na play off vůbec nevyladil. Je hezký říkat, že budeme žrát led a podobný hovna s prominutím, ale je pak třeba to předvést na ledě. Přijde mi jako by ten tým nebyl fakt na to vůbec mentálně nastavenej. Je otázka čím to je!? Polemizovalo se tady o Brukovi, jestli je to ten vhodný trenér nebo ne...... Jasný máme úzký kádr, máme zraněných dost hráčů, což především v obraně je strašně znát. Jak píšeš Ty ale, můžeš prohrát, ale musíš předvést nějaký výkon, nasazení, já jsem tam včera a předevčírem nic podobnýho neviděl a i ty poslední zápasy v základní části byly strašný. Bruk vyhrál vloni základní část v Chance lize jako hlavní trenér, v první kole se pakovali pak s výsledkem 0:3 na zápasy, uvidíme jak se to povede letos, ale z mého pohledu by to mohla být částečně odpověď na otázku jestli to je vhodný trenér nebo ne. Za předpokladu teda, že celá organizace chce dosáhnout nějakého úspěchu, což předpokládám, že chce, protože o tom sami mluví. 
    Další věc je skladba kádru. Za mě byla strašná chyba, že se pustil Vondrc. Komenty typu, že jako jsme za něj mohli něco dostat vůbec neberu. Měl tady dohrát sezonu normálně s tím, že víš, že za nej dostaneš tabulku plus budeš mít jeho peníze, který bere a na trhu si prostě najdeš vhodnýho hráče místo něj. Víš to navíc dopředu, takže s těma hráčema můžeš jednat. Ostatně není tajemstvím, že on podepsal v Pardubicích už v létě, před začátkem sezony. Typově za něj přišel úplně jinej hráč. Mladej kluk, kterej to má všechno před sebou /možná, doufejme/, tým přišel o lídra, přesně hráče pro play off, kterých třeba zrovna ta Olomouc má narozdíl od nás hodně! To, že ten Koffer v podstatě není v té hře vůbec vidět nekomentuju vůbec. Jirku Černocha mám rád, za to, že tady podepsal smlouvu, i když mohl jít o barák dál a určitě si mohl vybírat. Za mě to ale typický lídr není a už vůbec to není hráč na pozici prvního centra. Vždycky mu bude víc sedět úloha dělníka ledu, není to ale žádnej kreativec, který bude ten tým bodově táhnout celou sezonu /protože ty góly prostě někdo musí dát!/. O našem čtvrtém útoku se nemá moc smysl bavit, tam o těch hráčích ani nevíš, že hrajou. Je otázka jestli vůbec ten tým v tomhle složení na to má, nějakou sérii zvládnout. Jestli je vhodně složený a tím myslím i do budoucna. Třeba Rachna /letos se všude možně hejtí, jak je pomalej, hraje hokej co se hrál před 10 rokama a bla bla bla/ taky není hráč pro play off, přestože si teda myslím, že kdyby se mu přivedlo vhodný křídlo, který bude umět dát gól a najde si volný místo na ledě, tak by byl i v tý sezoně o dost platnější. Spíš tak přemýšlím obecně nad tím, že jako oni by chtěli uspět, do budoucna, ale je otázka jestli ten tým v tomhle složení na to má. Obrana třeba letos nic moc, přesto jsme všechny podepsali. Moc nevěřím, že to bude příští rok lepší, i když třeba přijde Frodl do kasy. Bavím se ale o play off, ne o základní části! Na to jakej v jakejch hovnech se ten tým letos nacházel, a na to jak to bylo vyrovnaný, tak celkově tu základní část odehráli ještě slušně. Kdyby jsme měli vyrovnanější golmany, tak jsme udělali o 3 výhry víc minimálně, při pohledu na tabulku pak plus 9 bodů a byli jsme 6. třeba. V play off se ale hraje úplně jinak.
    Strašně rád bych sem v neděli napsal po 2 výhrách koment typu, že je to jinak, ale moc tomu nevěřím. Osobně doufám, že se do nich zítra od prvního střídání zakousnou a předvedou i nějakou Tebou zmiňovanou kvalitu, ale jsem spíše skeptik. 

    Jinak Pluty nejspíš nic, nedostal zelenou od doktora.

    Sorry za tapetu.
     
  • Za mě se bude rozhodovat už v sobotu, jestli po sobotě potečeme 0:2, nevěřím v obrat ani náhodou. Jinak u těch obránců mi nejhrůzostrašnější přišla ta rozehrávka, to fakt bylo až neskutečný, co dokážou vymyslet za minely. A samozřejmě naše přesilovka, to je totální noční můra, nevim kdo to tam má na starost, ale absolutně nemá ponětí, jak to hrát
  • Mimochodem - na jak dlouho podepsal Bruk? Je i na příští sezónu? 
  • Jen na tuto. Na příští sezónu podepsanej není, pokud vím.
  • Ono se původně počítalo, že si Venca dodělá licenci a přebere to

  • Flaksa: Spartu jsme dokázali porazit, když tam ještě nebyl Hořava a porážel ji každej. V PCE to bylo velký překvapení. A jedinej zářez. Spíš jde o to, že (hlavně poslední dobou) jsme vůbec nedokázali se ani přiblížit tomu, být srovnatelný na ledě a být důstojným soupeřem. Chápu, že je to těžký, chápu, že jsme v úplně jiný finanční situaci, ale jiný týmy v podobný finanční situaci, s nima aspoň dokázali hrát trochu vyrovnaně, někteří je dokázali i porazit. 

    No a teď ty soupeři v play off najeli na mód play off, stali se těmi silnějšími soupeři...a my nemáme protizbraně. Byť by to mělo znamenat zaparkovanej autobus na modrý, cokoli. Nemáme nic. Ta hra nemá tvář, náboj, prostě ni. Mouchy, snězte si nás.

    O Vondrcovi jsem psal, hned jak k tomu došlo a pak ještě znova. Za mě naprosto nepochopitelný.

    Suma sumárum....do příští sezóny to bude chtít minimálně první lajnu.  =) Úkol nelehký. Centra mozek typu Pecháček, Kaše. A k němu vhodný parťáky. Čeče lajna ukazovala svoje kvality loni. Hráli parádní zápasy, dělali je. Posun na 1. pozici byl v pořádku. Ale neosvědčili se. Není to ta ofenzivní eskadra, jak by člověk čekal. Ale není to aní defenzivní eskadra, jak by člověk čekal. Koblasa -14. Čeče -10, Bery -5 (díky tomu, že s nima nehrál). 
  • „Je to play off, jde se každé střídání na krev.“
    Ondřej Beránek, útočník HC Energie Karlovy Vary

    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • ja myslim, ze problem je v te sinusoide. celou sezonu jsme meli velmi nestaly vykony. nevim, zda to lze nejak zduvodnit, ale byly okamziky, kdy jme hrali absolutni tuzku a pak bylo nekolik zapasu (i prohranych), kdy to melo hlavu a patu.

    nevim, zda je dulezite jestli je nekdo 1. nebo 2. lajna. nas problem je, ze ted potrebujeme Ceceho i Gigiho lajnu aby bodovaly. Proste PO je o tom, ze specilani formace a "hvezdy" rozhoduji. ale souhlas, ze jedna lajna chybi do kvality i do sire... 

    jo a taky mi prijde, ze jsme strasne fyzicky slabsi. Jsme rychlejsi, ale kdyz se kouknes na vetsinu jinych tymu tak nas letos proste fyzicky serezali... no a pokud chteji zuzit hriste  
  • Napsal,nebo tedy jeho odpoved znela takhle.

    My jsme tohle úplně nevnímali. Hraje se play-off a každé střídání se jde na krev. My jsme se do toho vůbec nemohli dostat a prosadit si svůj styl hry.

    Tak je alespon videt,ze si to uvedomujou,a to je dobre.Snad nezustane jen u tech reci.



  • A zitra hezky pěkně privitat hlavne pana Ondruska.
  • kinkis napsal(a):

    „Je to play off, jde se každé střídání na krev.“
    Ondřej Beránek, útočník HC Energie Karlovy Vary

    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


    Drogy jsou svinstvo...
  • @kanis zas bych se asi nesnižoval na jejich úroveň :) jak moc omezený jsou už ukázali sami, vrátit jim to na ledě!
  • Olomouc hraje typickej hnusnej PO hokej celou sezonu, nekolik let, vlastne porad. Ty nemuseli na nic prepinat. Stejne jako kdysi zlin.... jakmile dostanes prvni gol, tak jako divak muzu jit domu a koukat na tenistu jak si pinka balonem o zed a jak se mu pekne vraci.
  • Hlavně bez faulů,to je základ úspěchu. Ve vyuziv
  • Ve využívání jsou určitě lepší,než my.
  • 5+ dokonce? Slepice to u manťáku neustojí a Gríger jde do šatny a mstitel nic...
  • Ty pico, tady kurva vidí jak důležité je umět hrát přesilovky a oslabení. Já na to seru
  • Jasně o presilovkach si tu mužem psát jak chcem je to pravda !!! Ale tohle nebyl faul na 5 minut ani náhodou! Možná na dvě ani to se mi nezdálo! Ale 5???? Těžkej zářez od rozhodčího!!!
    Pražakovi veto za tohle,protože těžce ovlivnil zápas!
  • Tak už 1:3 to se fakt nedá 🤮🤮
  • 2:3, bojovat nevzdávat se!
  • upraveno 11. březen 2023
    3:3 po 4s v PP, Dobrý

    Tak 4:3 po 2. už vypadá líp
    Post edited by 12Stig12 on
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters