HCE Fórum

1380381383385386601

Komentáře

  • VnZ: Já nic nevím🤷‍♂️😂slyšel jsem něco o Zdrahalovi z Litvínova, ten Frk to ma jako nejakou možnost snad, ale chce někam do Evropy spíš, chtěli obě Kašičky, ale tam bylo pozdě uz, byli domluveni v Lit. Z ciziny vůbec netuším
  • Frk je utopie.Zapomeňte na to.
  • Taky tomu nevěřím, to už ten MacKenzie je reálnější odhad :D
  • Máte pravdu v tom ,že větu peníze jsme měli ,ale nikdo adekvátní nebyl jsem tu už taky párkrát od trenérů ne o vedení slyšel bohužel....
    Kovář si taky myslím ,že hovadina je tam spokojenej ve švajcu.

    Frkyno všichni říkáme jeden velkej sen...

    Zdrahal nevím- v Litvajzu má smlouvu to znamená ho vyplatit a to by byl sakra balík!
    Na to že potřebujeme zacelit díru po Koblim a Kohym (ty odejdou za tabulku a my ,že budem vykupovat to by byla sakra prodražená cesta )
    Ten si myslím, že když tak půjde někam Švédsko nebo Finsko
    Trochu se bojím, že tu budeme mít víc cizinců což nevím nevím...1- 2 jo ,ale víc není nejen pro partu ale i jiný věci dobrý
  • rozhovor s Brukem - https://hokejkv.cz/clanek.asp?id=Zlepsene-vykony-Pomahaji-nam-i-fanousci-rika-trener-Bruk-13243

    pracujeme i na kádru pro příští sezónu. Máme nějaký plán, kdy samozřejmě ne vše se povede, ale myslím, že v nejbližších dnech už budou dohody s některými hráči dotažené --- mají zdejší insideři nějaké info o tom, kdo by měl podepsat?
  • http://bit.ly/Rachunek2025

    Tak tohle jsem teda nečekal…všude plno zpráv, jak mají zamířit s Kohoutem do Boleslavi a najednou má prodlouženo
  • Nechci se vracet k tematu VS34 a rozebirat vsechny ty story, ktery tu kolujou. Ale kolik hracu se podepsalo za posledni 2 tydny, to uz je sakra dobra prace (nemluve o jednáních ohledne posil). Jen skoda, ze to neslo driv, z tech 2 jistých odchozich se 1 mohl urcite udrzet…

    Dobra prace 🤝👏🏻
  • Hezky jak kazdy hrac zminuje, ze vedeni ma vize byt vys a vys. Ted uz jen cekat jake bomby odpali
  • Já si myslím, že o tom provaru #34 už nemá cenu diskutovat. Za "kdyby" nám nikdo nic nedá a drtivou většinu těch které jsme chtěli udržet, jsme teď podepsali. Stejně by mě zajímalo jak ta jednání probíhala/probíhají. Chápu správně, že to teď celé šéfuje po stránce sportovní Bruk a schvaluje GM, která (pokud by chtela) si může vyžádat řadu od #34?
  • 1140bxl: Sportmanager je Bruk. Od 34ky nikdo žádný rady nechce.  :)
  • pOne: Ale ta tisková zprava zabrala, lidi to tak berou 😎

    Vsichni maji mail na jmeno (az na vyjimky).
  • vždyť píšu  "pokud by chtela". "Povýšení" do role poradce jsem pochopil. Zase úplně naivní nejsem. Jen jsem chtěl vědět zda je tam ještě někdo jinej nebo jedeme všechna důvěra v Bruka

    Jo a tu mailovou adresu měl #34 už v době kdy Bruk radil jemu a on nic neuzavrel. To spíš souvisí obecně s administrativne-manazerskymi schopnostmi #34. To je skoro jak např. s podnikatelskymi vlohy u Cechmanka
  • Ta bomba je Kuba Flek. Počítají s ním k Rachnovi a Grígerovi. Rachna byl podmínka
  • Tomu se mi nějak nechce věřit :D
  • Taky se mi tomu nechce věřit, ale nikdo by se nezlobil, kdyby tomu tak bylo, že jo =)
  • Ale hovno.. Ta bomba je Růža jako hlavní kafenosič :p
  • @Xaxxz to bych se rozhodne nezlobil :D
  • Dlouho jsem se rozmýšlel kolem hysterie , která se strhla okolo 34, ale mě není úplně jedno jak to s ním dopadlo. Chápu , že chlast asi není to, co by bylo příkladem , ale myslim si , že každej by si zasloužil podat v tomto duchu pomocnou ruku. 
    Zejména když se jedná o Vencu, se kterým se tady několikrát zametlo  a kdykoli byly Vary po hubu ve sračkách , tak stačilo říct a vždycky pomohl. Zaméct tady s frajerem ,kterej má odehráno 1000 zápasů a nevyužít ho třeba v mládeži, kde podle mého infa udělal s mladýma veliký pokroky, je hodně špatný.
    Chápu že to vše u A týmu neklaplo, ale už jsem slyšel že on byl poslední,
     koho se Tobolka chtěl zbavit  a jen čekal na záminku, která přišla. Proto moc nechápu to tetelení blahem některých tady, že je Venca v hajzlu..ale jak se říká..světská sláva, polní tráva.
    Za mě ale vždycky bude kapitán a největší srdce Varů.
  • Viking: Záminka? Ty absolutně nemáš potuchu, o čem píšeš!!!! Kdyby to bylo tak jak píšeš, tak už ho dávno vyhodil, těch záminek o kterých píšeš měl uz asi tak 100 a neudělal to. A teďka to ani nebyla záminka tvl, jeho poslední alkoholovou eskapádou se baví celá hokejová Morava. A co se týče práce u mládeže, tak tam vsichni slavili, kdyz Vencu dali po konci minulý sezóny k áčku. To se netýká chlastu zrovna tohle, spíš jeho ega. Nikdo s ním nechtěl u mládeže dělat, protože přesto ze zkušenosti s trénováním má minimální, tak ví vsechno vzdycky nejlíp. Už jsem to tady psal mockrát, chápu, ze Venca je legenda, tomu klubu mockrát pomohl, ale tady presto nejel vlak. Ty kdyz budeš chodit do práce věčně nalitej, a ještě budeš dělat svému zamestnavateli ostudu tak co...... vykopnou Tě samozřejmě. Jinak co se týče toho Tobolky...... Už si tady psal minule, ze Venca měl být údajně poslední koho se z minulýho vedení jakože zbavil. V tyhle souvislosti mi prosímte řekni, koho jinyho se zbavili? Vaněk šel na město, jinak vsichni kdo nahoře seděli, tak tam sedí dál. Kdyby Venca delal, co má tak tam sedí dál!
  • Koukám, že tam nahoře v tom kanclu asi sedíš..je mi asi uplně u prdele jakej máš na něj názor, já mám svůj..Píšeš jak u mládeže všichni slavili že odešel, když přebíral B dorost, tak ty frajeři neuměli pomalu ani bruslit , jaký to byli dřeváci a vim , že s nima udělal velkej pokrok.
    Dovedu si představit,že to nebylo u A týmu asi dobrý, mě osobně by se tam líbil Eisman, ten má výsledky a zasloužil by si to, jen mi prostě vadí spláchnout tady Vencu do hajzlu. 
  • Trošku z jiného soudku ...s tím Pavlem to je pěkně blbe nápad! Politika do hokeje nepatří a bude jen zbytečně dusno ,protože většina ve Varech volila Babiše ...ať jsme si každej volili svého teď bude půlka pískat a půlka tleskat...mohl jít na hokej do sky boxu a ok byl by relativní klid..
    Ale na led házet buly blbost ! Zbytečně se to vyhroti si myslim...
  • @maverick

    Byl to nápad jeho štábu. Pavel hokej i hraje, což tedy u českých prezidentů není moc obvyklé 🙂. Asi má koule tam jít a s nějakým pískotem i počítá.
  • upraveno 15. únor 2023
    maveric - ano v kraji vyhrál Babiš - o 2 procenta. Měl zde většinu, ale jen těsnou o cca 3k hlasů. V okrese Karlovy Vary vyhrál Pavel s 53% a co se týče samotných Varů, tak v nich uspěl s 56,9%. Tedy rozhodně nemůžeme říci, že ve Varech většina volila Babiše.
    Post edited by 12Stig12 on
  • Hlavně člověk co nemá IQ 80 to přejde i pokud mu Pavel není sympatický a nevolil ho, je to kolik, 5 minut na začátku utkání? Ale z některých komentářů na facebooku a instagramu mají některý jedinci místo mozku koblihu bohužel :) 
  • Viking: No hele jakej mám na něj názor...... Ja ho vždycky žral, když hrál! O tom, že je to srdcař a všechno kolem toho, o tom nemá smysl se bavit. Jednou tady někdo psal, ze jsme všichni chtěli videt Vencu na tyhle pozici, to tak je. Kdo jinej to tady měl po Vaňkovi převzít než on. Jenže to je právě ono, on si připadal v ty pozici neotřesitelnej, jinak si nedokážu vysvetlit, ze i pres vsechny možný výstrahy, který dostal, si jel pořád to svoje. Je otázka jestli by vůbec k tý mládeži šel, dodělává si áčko, má svoji predstavu o tom, že chve trenovat v dospělým hokeji. Navíc teda není nikde napsáno, ze se do toho klubu nemůže vrátit časem..... Až si vyřeší svoje problémy. Mě osobně se na tom nelíbí jedna věc, Tobolka celou dobu věděl, že je to průser, ale neudělal nic, nechal to vyřešit az tu novou GM. Výborná věc na rozjezd pro ní, vyrazit z klubu místní ikonu a modlu🤦‍♂️

    Jinak hysterii kolem dnešní účasti budoucího prezidenta moc nechápu. Koblihy na fcb nadávají, nicméně Babiš se o náš kraj vůbec nezajímal, byly jsme pro něj jen šmouha na mapě, navíc teda jsme nejhorší historicky ve všem🤷‍♂️Až čas ukáže, jaký bude Pavel prezident, každopádně já teda dneska pískat určitě nebudu, i když to můj favorit ve volbách nebyl.
  • No já doufám, že se na prezidenta pískat nebude. Bylo by to super trapné. 1. Všichni politici se vždy chodili ukazovat před volbami aby honili hlasy. Pavel přijel PO volbách. Dalsi v kterých bude kandidovat jsou za 5 let. 2. Je úplně jedno kdo, kde vyhrál o procento. Teď je Pavel reprezentant všech. Už je po kampani... 3. Jak někdo psal, on je opravdovej fanoušek hokeje a dokonce ho hraje. Jen mám obavu, že bude spíš přát Spartě.

    Takže snad to bude důstojné a pro klub super reklama...
  • Jestli to byl jeho nápad tak to s tím teda asi počítá.Bejt tam Babiš je to úplně stejný prostě je to rozdeleny cca fifty fifty a ty druhy půlce se to líbit nebude !...ideálně kdyby ti co ho nevolili prostě jenom 5 minut jak říkáte koukali a přešli to...,ale to sem na to zvědavej..i kvůli těm komentářům na facebooku si myslím, že někdo pískat bude...hodně to ovlivní i fanklub jestli začne tleskat a nebo naopak...dyztak bude jen pár článků ve Varech se pískalo na prezidenta a budou na nás místo Rusaku řvát Babisovci 😄
    To asi nějak prezijem!
    Zlatý by byly 3 body ! Kvůli těm tam půjdeme oplatit Spartě to u nich kde to byla škoda!
  • Flaxa34:Máš pravdu ,že to asi svým egem neustále a fakt mě to štve. Nicméně si myslím, že už se do Varů nevrátí,že tohle byla pomyslná poslední kapka. Je mi to líto,vždycky když si vzpomenu jak se za Vary rval ,ale žádnej strom neroste do nebe.
    Co se týče pana prezidenta, ten si tady na tom bude honit triko,jak začal lidi spojovat a podobný sračky. Jelikož jsem byl dva roky na vojně a už je mi dost let,je pro mě nepochopitelné, že je třicet let po revoluci bolševik opět na hradě. A je úplně jedno kterej. To o naší společnosti dost vypovídá.
    No návrat k hokeji,věřím že dnes se o to chlapci porvou.
  • Modla nemodla, jsi profesionál, máš kurva ppvinnosti, tak jakýpak copak, klub ELH není žádná cochcárna, kde se z čísla 34 každej posadí na zadek, protože nás vždycky šel vytáhnout z bryndy. Jsem rád, že to Tobolka takhle vyřešil, ukazuje to konečně, že to tady nebude jeden velkej kamarádčoft a la za vedení žokeje, kdy si seděly žáby na prameni. Takže Venco, díky, byl jsi dobrej kluk, samozřejmě tě každej měl rád, ale bohužel, tohle je selhání, který se na týhle úrovni dít nesmí. Ať se ti daří jinde.
  • Kdo volil Bureše je naprostej čůrák a to bez pardonu. A jestli bude dneska někdo pískat na novýho prezidenta tak je taky čůrák.  Ale klidně ať pískaj, aspoň se ty kokoti odkopou - rád si prohlídnu lidi co maj nasrano v hlavě.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters