HCE Fórum

1374375377379380602

Komentáře

  • Třeba konečně budou fungovat usilovky B) =)
  • @Skuhravy - rozumim spravne, ze skoncil jako asistent? vzdyt v tom managementu uz byl, ne. pokud mu da pani generalni jako svemu konzultantovi pravomoce ve sportovni casti (resp. formalizuje co uz on dela), tak to snad pomuze... kazdopadne doufam, ze teda prijde jeste jeden asistent.
    no a presilovky se uz trochu zlepsily (i pred timto krokem).

    jinak gratulace Cece a Bery k povolani do repre. doufam, ze to Kasicka vidi :)    
  • Já osobně nevim, co si o tom myslet...taky by mě zajímalo, jestli skončil jako asistent, v článku o tom není ani zmínka
  • Jak se to říkává? Tak dlouho chodíš se džbánem až se ucho utrhne? V klubu skončil úplně!!! Nejlepší krok, který majitelé mohli udělat!
  • To je tyden! Konecne normalni prezident, ted tohle, pane jo.... palec nahoru!
  • Fakt skončil úplně, jo? 
  • @Flaksa34 jak jako uplne? Nechapu?
  • Taky nechápu 😂
  • Co nechápete? Skoncil, proste!!!! Vyhodili ho!!! Některý veci jsem tady uz psal mezi radkama dřív, realita byla stokrat horší!!!! Pruser je, ze to udelali pozde. Bery prej podepsal u bankéřů v Pardubicích, Kohy podepsal jistojiste v Brně!!! A je to jen kvuli 34!!! Neudelal nic proto, aby je tady udržel. Dostal ranec peněz na to, aby sehnal golmana. Argumenty, ze golmani nejsou neberu, v evropských soutezich je jich dost, v týmech co nebudou hrat play off, jenze on nema vubec prehled. Kvuli tomu ho samozrejme nevyhodili. Vyhodili ho kvůli chlastu! V kabine všechno negoval, treninky, cvičení, presilovky se zvedly jen kvuli tomu, ze Bruk patrne pod vlivem nově příchozí GM konecne sebral koule a vzal mu to. V naznacích jsem tady psal některý veci uz driv, v reálu si myslim nikdo neumi představit ten tlak, pod jakým ten tym letos hrál! Teďka jsem zvedavej na reakci města, neprekvapilo by me, kdyby z jejich strany přišla otočka o 360 stupňů a zacali jim házet klacky pod nohy. Nekdo tady psal, ze jako dřív byl problém Vanek a tedka jako Skuhravý? V reálu Vanek se neumel chovat, ale Skuhravý byl s tim tymem dole v kabině, to je stokrat horší. Chapu, ze pro lidi jako hráč byl modla, to byl i pro mě, ale pres tohle bohužel nejel vlak. Škoda jen, ze uz to nepřišlo driv ale. Když končil Grof v létě, kterej samozřejmě skončil kvuli němu, tak jim prej rikal, ze ho stejne do roka do dvou budou muset vyhodit, nakonec to byl necelý pulrok. Některý věci mohli být jinak úplně, strašná škoda. Majitelé sice neumí moc komunikovat, ale chtějí do toho od příštího roku nalejt fakt prachy, tak snad kvůli egu jednoho člověka to město nějakým zpusobem nebude bortit. Protože jestli by někdy melo dojit k tomu, ze se to tady bude platit celý z verejnych penez, tak to dopadne jako ve Zlíně! Teďka dojde novy videokouč, očekávám, ze na lavicku se jako druhý asistent posune min. od pristi sezony Eisman, kterej mimochodem nedavno odmítl nabidku od autíčkářů do ELH. Kalouse vzali az potom, co to odmítl. A mohl by se jako trenér brankářů vratit Mensi, nechápu, ze tady jako trener golmanu nedostal nikdy sanci. Oproti Skuhravýmu ma rozhled dal nez je ČR, umí plynule anglicky, ten by s budgetem, kterej tady na toho golmana dostali určitě neměl problém ho sehnat!!! Jinak já jsem přesvědčenej, ze letos tady byl tym na čtvrtfinále, sice tedka obrana je pokosena zraněníma (nechápu, proč jsme v tomhle ohledu neudelali zadny střídavý starty nějakýho beka z Chance ligy), nicméně věřím tomu, že ten tým se o to jeste v predkole porve💪💪💪
  • Jestli je to s Berankem a Kohoutem pravda tak to budou velice citelne odchody
  • Ke zbytku se tezko neco pise no .. jestli je to pravda tak jsem uprimne dost zklamanej .. od Venci bych tohle necekal..
  • Na foru Bolky pisou,ze by mel k nim dorazit Kohy a Rachna
  • Tak to si Kohy mákne. Kometa a Bolka 😁
  • Tak zklamanej.... Chlast člověka ovlivní. Snad si to uvědomí a nejak s tim naloží, je to pořád mladej kluk!!! Aby bylo jasno, me je ho spíš líto, naložil s tím úplně špatně. Kdyby nebyl tak hrrr a neměl pocit, ze umi vsechno hned nejlíp, postupně se to všechno s nejakou pokorou samozřejmě úměrnou svýmu egu učil, tak mohlo být všechno jinak. Kohy co ja vim, tak Brno a Rachna nevím, ale nedivil bych se, kdyby taky podepsal jinde. Čekali moc dlouho 😒
  • Mensi sem určitě nepůjde dokud tady bude Kněžicky...Jinak by tu byl už dávno...
  • Myslím, ze Knezicky po sezoně skončí!
  • Teda musim rict,ze se ta,,okurkova,,sezona peknec rychle rozjela 😀 Teda zejmena spekulace odchodu
  • Teeeeda tady se to rozjelo !!!
    Co se článku týká taky těžko říct???!! Tam není napsáno zda bude ještě teď asistent zda sportovní manažer atd...takovej článek s???
    Co se odchodu týká Kohy byl jasnej -říkala jeho paní, že potřebuje už novej impuls je tu dlouho ! Ale co já mám info tak taky Bolka...
    O ostatních vím prd! Pardubice si v lize koupi koho chtějí klidně i z Třince a Sparty...natož od nás-takže pokud je to pravda ,že půjde Bery do Pardubic tak by s tím sebelepší manažer na Vencovo místě hovinko zmohl!
    Ale tím se ho nezastávám!!! To ani prd...psal jsem tu a je to můj názor, že těch funkci měl moc!
  • Jo, prej nakonec Bolka, ale měl i Brno. Že tady je dlouho..... to všichni no, ale u nej jsem čekal, ze odejde. Ale prej by zůstal, snad 20 nebo 30, ze chtel pridat..... Nevim, je pryč každopádně a je to škoda. S Jiskrou a Redlichem by byl hotovej jeden útok na příští sezonu. Skuhravý skoncil úplně, jako asistent trenera, sportovní manažer, prostě konec.
  • dobře, to je dost infa, obzvlášť Bery bude chybět. Je škoda, že se asi nechá strčit do 3/4 lajny perníku a nebude mít takový prostor, takže si myslím, že mu šance na repre dost klesne.

    Ale nechme negativní zprávy stranou a zkusme sem dát nějaké pozitivní, ve smyslu, kdo by měl přijít
  • To si nemyslim, jestli tam půjde opravdu, tak bude do dvou lajn. Všichni co tam jsou letos, tam pristi rok nebudou. Jinak snad prej jednají o Zdráhalovi z Lit
  • Flaksa - koukám teď na eliteprospects a smlouva (bez opce) končí z útočníků jen Rákosovi a Matysovi. Ostatní by musel Dědek pustit či neuplatnit opci na Urbana a Pauloviče. Takže k místu v 1 či 2 jsem skeptický, ale neznám zákulisní jednání
  • Jestli mu za to dali aspoň tuhle v uvozovkách funkci radila tak může být rád! Nikde jinde by si neškrtl jelikož nemá zkušenosti ani jako trenér ani jako manažer a když dostal šanci takhle ji spálit to je velký zklamání!!!
    Co se těch desítek tisíc týká pokud je to pravda něco podobného je to i s Koblim ne ?
    To bych u těhle dvou jim určitě dal!
    U Beryho pokud je to pravda to asi nebude kvůli 30 000 ....

    Vencovi věřilo řekl bych 99% z nás o to víc to mrzi

    Nenadeláme nic!!!! Mančaft se konečně trochu chytil a ted lazaret a ještě tohle tak snad to kluky nerozhodí ta sezóna totiž ještě může skončit solidně tak by byla škoda to úplně doj..at!
  • Jináč v článku o zápasu s Plzni je i info ,že opravdu skončil i jako trenér to kdyby někdo nevěřil....
  • hmm, berymu popreju hodne stesti, ale to bude nase nejvetsi ztrata (pri vsem respektu ke kohymu/koblimu). kazdopadne problem je, ze nekdo bude muset posatvit novej tym a ne jen doplnit jednu lajnu. uprimne nevim, zda na to Bruk ma. S posunutim Eismana souhlas, myslim, ze tu prilezitost u chlapu si zaslouzi... 

    kazdopadne s #34 jsou to teda novinky.

  • Me by jen zajimalo,jak tak nekdo z Vas vi,ze Vendel chlasta,a ze mel problem s klukama.Ja zase co jsem slysel,tak Grofik odesel kvuli tomu,ze chlastal,a ze prisel totalne na mol na trenink,tak ho vyndali,a ne kvuli tomu,ze chlasta Vendel.
    Tak mozna jestli nechlastali spolu,a Venca pak z toho byl nebyl smutnej,ze v tom nemel partaka :s 
    Ja bych tady ty nepodlozeny uvahy,neresil. Proste skoncil,hotovo,smitec.Udelal tady pro ten klub,hlavne co se tyce hraccske kariery moře pozitivnich veci,tak by trosku shovivavosti,mozna neuskodilo,vuci jeho osobe.
  • Venca a pití - no, kámoš pracuje ve firmě, kde je i někdo z Grofova příbuzenstva a ten se tak dozvěděl, že prý Venca s Brukem přišli buď posíleni či s opicí na 1. zápas s Litvajzem...
  • Bxl: No teďka se ukáže jestli na to Bruk má!? V souvislosti s ním to mám podobně jako Ty.

    Kanis: Aha, Grof přišel nalitej na trénink😊akorát náhodou teda vim, že uz 4 roky úplně abstinuje! A jestli si myslíš, ze jako nejsem dost schovívavej k 34, tak Ti garantuju, ze jsem! Sem jsem napsal naprostý minimum, realita a některý konkrétní storky jsem k respektu k jeho osobě neuvadel. Možná škoda, pak by to asi vsichni pochopili, ale je to zbytečný. Jinak s tim, co píšeš o jeho hráčské kariéře s tim souhlasím. Za me je to legenda varskyho hokeje..... Jako hráč určitě, jako trenér a bafuňář bohužel.
  • upraveno 2. únor 2023
    Ja bych prestal spekulovat, co jak VS34 ma nebo nema. A to presne s ohledem na respekt k tomu, co tady dokazal a to si pamatujme.

    Co se tyce Kohouta a Beránka. Prvni jmenovaný by mel mit podepsáno jinde a tady je to opravdu fail od VS34. Kohy novej impulz potrebuje, to ale neznamena, ze nemohl u nas jeste vyrust a dostat pozici adekvatni jeho kvalitam. Bery by jeste nemel mit podepsáno, neni to definitivni, ale je to mozny. A pokud se uplne nepletu, tak je jeden utocnik, o kterym tady slovo nepadlo, ale je taky dost hratelny, ze to bude posledni sezona tady.

    Uvidime, jakou mame pripravu na pristi sezonu, ale bohuzel jsme (nebo nekdo z vedeni) zaspali dost podstatnou cast na planovani tymu na pristi sezonu, a nejedno jmeno uteklo pod rukama jinam.
    Post edited by HCE_Majkl on
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters