HCE Fórum

1366367369371372591

Komentáře

  • @Flaksa34 tak kdo je problem ve Varech? nejdriv to byl GMMV, ted to bude #34? on se nekdo vzdycky najde...

    popravde, ja si myslim, ze proc nekam nejit/jit, tak duvod se vzdycky najde. Spis bych to videl tak, ze kazdej trener/sportovni manazer ma svoje oblibene hrace a ti hraci za tim trenerem/manazerem pujdou za stejnych nebo i trochu horsich podminek, protoze maji konkretni predstavu co se od nich ocekava. Gigi/Rachna se sem taky proto vratili, tu duveru maji, prostor taky a vysledek? kdysi sem kristek/melenovsky/zatovic taky prisli diky venerovi. problem je, ze nas trener (ani jeden) tohle jmeno/zkuenosti v extralize/zahranicni lize (napr. pesout na SK) nema.

    o rozpoctu se tady vedlo vzdy tolik kecu. jasne, nejsme TRI, PCE nebo SPA. ale tu extraligu muzes hrat i s nasim rozpoctem/hracema viz PLZ nebo OLO. Problem je ze Motak (ted Tomajko) v OLO (podobne Straka v PLZ) sezenou hrace, kterej nedostava prostor v jinym tymu na Morave a ty si drzi.

    Nam se to povedlo s Cernochem, Plutem nebo Novotnym/Senkym, ale kterej podobnej hrac se objevil od dob prichodu Vondrce? proste na tomhle musi pro pristi sezony zapracovat. hosi z MHL starnou a chteji vydelat korunu. lepsi pujdou za vyssima ambicema (doufejme zahranici) a zbytek bude chtit zaplatit nebo pujde paberkovat napr. do CEB/LIT. Mimochodem i Pesout byl v tomhle uz slabej a bral vzdy 8. obrance z Komety...

    Bohuzel Bruk/#34 zatim neprivedli nikoho, kdo by sel za nima (Chalupu nepocitam, to byl omyl) a pomohl nam.   

    S Lukesem uvidime, byl na trhu, je z regionu, ale nevim dza neni trochu precenovany... kdyz napr. vidis Lukase a Konrada v OLO to je jinej level a nerekl bych, ze hraji za daleko vetsi raketu...

    ted se nam zbyva se modlit nez prijde ta pani z posty a bude nastavovat procesy... snad potom prijdou i nejaci sponzori, aby se to stabilizovalo...    
  • Ta snaha to zlomit u nás často i je ,ale ne a ne se to sejit- buď máme marody ,pak zase není forma ,pak zase nezachytaj golmani!
    Trocha štěstí by nám taky neuskodila už!

    Sráží nás hrozně ,že nedokážou pohnout s těma presilovkama ( takhle dlouhodobě jsem je za 25 let co chodím snad špatný nevidel)
    Jasně bylo vždy pár zapasu kdy to nešlo, ale změnili se hráči nebo něco ale letos nic ...
    Myslel jsem si ,že Stříteský by mohl trochu pomoc bejval na ně dobrej ,ale taky zabředl do toho presilovkoveho marasmu - přitom starý klasický střely tomu scházejí hlavně od beků .Tady mi přijde, že furt hrozně složitě vymýšlejí je tam 4 utocnik a přitom je to pomalé ...Hutu v nich nevypadal špatně ,ale 2x nakej omyl a hned ho Venca sundá a dá tam Pulpána ...ten nevystreli furt jen přihrava v pravo nebo levo kiksy tam dělá stejne jako v Pardubkach ,ale toho tam teď nechává furt to mi hlava nebere ...

    Podmě si přát nakou menší bodovou sérii 4-5 zápasu a hned by se dejchalo lip ! Pak by stačilo to udržovat ob zapas...Hratelnýho toho ještě letos je hodně...k tomu 9 - 10 místu to není nemožný !
  • ČB má nového generálního sponzora a nám by se už taky hodil. Přidám se do spekulací (přiznávám, bez jakéhokoliv vnitřního infa), ale možná je teď problém s tím, že už pěkně dlouhou dobu není GM, co by to řídil a sháněl sponzory. Chápu, že převzít firmu není jen tak, ale už to nějaký pátek trvá a jak se psalo, pořád nic.

    Je mi jasný, že generální sponzor nám trn z paty nevytrhne a najednou rozpočet nebude vyšší o 50 míčů, ale každé zvýšení se hodí.

    Co se týče PP - když chtějí u spolupráci s Washingtonem, tak si myslím, že by neškodilo se kouknout do NHL na to, jak hrají ty přesilovky a zkusit dle toho něco vymyslet, než hrát pořád to samé (alá Rachna v rohu). Když jsme u Washingtonu, tak tak je vidět, že i když hrají na PP to samé, tak to vychází (Ovečkinova pumelenice z 1. stále funguje). Myslím, že to je spíš o schopnosti to sehrát a toho hráče uvolnit (u nás Koblasa), aby to mohl naprat do brány.
  • maverick: Hutula neni bek na přesilovky. To je (na naše poměry) dobrej bek do hry, předevšim dozadu. Ale na PP ne. Pulpán je dobrej typ na PP. Zkušenosti, je do kombinace, umí to od modrý rozdat ... a ostatně on jedinej to tam aspoň na tu bránu posílá. Ale když už jsme u obránců, tak to tam chce vedle něj druhýho beka, co je schopen kloudně vystřelit z první od modrý. Ne žabkou trefit brusle prvního hráče před sebou. A hlavně k PP: Chce to hrát mnohem přímočařeji. Z mýho pohledu, pokud tam budou 4 střely za PP, který se neujmou, tak je to furt lepší výchozí pozice a pravděpodobnost gólu, než ty Rachnovo motanice končící výhozem soupeře. Typicky po bully tam bývá prostor na střelu beka. Je mi záhadou, proč to tam bek prostě nenadře - v období, kdy kombinace vázne, čísla PP jsou otřesný (může z toho být dorážka, nový bully v útočnym pásmu a nová šance s minimální časovou ztrátou,....). My rozjedem kombinaci, v lepším případě přijde nějaká střela z nouze (=z mnohem horší pozice, než byla po bully) v horším případě přijde ztráta puku a výhoz.

    Teď tam hodně cpou toho Juusulu. Potenciál v něm určitej vidím, myslím že do kombinace je.... ale je to hráč, kterej spíš 10x přihraje, než by vystřelil. Nevim - jsem z toho rozpačitej. Obecně v tom nevidim moc smysl. Tahaj to jak králíky z klobouku ty hráče pro jednotlivý situace....
  • 1140bxl Nemá smysl se o tom bavit. Venca tady prostě je, a hlavně tady bude. Podle jeho slov si chce vsechno dělat sám. Nedávno tady někdo psal, že asi všichni ho v tyhle pozici chtěli vidět. S tím souhlasím, pro mě na hřišti on byl král, vždycky tady pro to dýchal, to bez debat. Jenže..... On to za mě úplně špatně uchopil. Být dobrý hráč je jedna věc, byt úspěšný manažer a trenér je věc jiná. On si chce dělat všechno sám přitom ale zkušenosti s trénováním nemá skoro žádný. Byl rok u dorostu to je všechno. Za me neni dobře, že jednak začal hned u extraligového áčka a osobně nejsem příznivcem toho, že sportovní manažer je zároveň trenér, pokud teda neni hlavní trenér. Pak je to OK, seš sportovní manažer a hlavní trenér, vybereš si realizační tým a kádr e neseš plnou zodpovědnost. Myslím, že lidi, kteří volají po tom, ať to dají Vencovi se od příští sezony dočkají a pak se to ukáže!

    S presilovkama je problém už od začátku sezóny. Dělá je Venca a nejede přes to vlak. Hráči to s ním nechtěli dělat uz v létě, Bruk nemá armádu na to, aby to změnil. Letos už to lepší nebude.

    Pulpi podle me na svůj věk si asi porad svoje odehraje. Do třetí obrany asi dobry (i když teda je otázka jestli si tam spíš neohravat nekoho mladyho do budoucna) za me to teda ale neni bek, ktery by mel začínat kazdou presilovku a už vůbec ne bek na icetime hodně přes 20 min, co teďka hrává. Chybu v Pardubicích bych mu zrovna nevyčítal vůbec, ten puk na něj co šel byl těžkej, chcalo se o gól šel do nějakýho rizika, to se stane. Navíc tam byl Vondrc, kterej tohle prostě umí.

    Srovnání s Plzní je myslím ideální. Oni si taky nemůžou vyskakovat myslim, co se prachů týče, letos a nejen letos mají tým srovnatelný s námi. První zápas v Plzni jsne je 2 tretiny drtili a stejně ten zápas prohráli. Kde jsou oni v tabulce a kde jsme my? Oni jednak dlouhodobě umí zapracovat svoje mladý hráče, plus teda většinou jim vyjdou hráči, který přivedou. Myslím teďka cizince. Tohle je o kvalitním skoutingu a pak tomu hráči dát tu roli, která mu sedí a pro kterou sis ho přivedl. V tomhle jsou na míle před náma. Za peníze si tohle nekoupíš ani hovno. K těm mladym..... Naše juniorka vede letos extraligu juniorů, jsem zvedavej kolik hráčů dejme tomu během 3 let do toho týmu zapracujeme my. V ty Plzni to Straka proste uchopil dobře, je to autorita za kterou lidi jdou a všichni kopou za úspěch. Můj nazor je, ze aby jakykoli tým udělal úspěch musí se spojit mraky věcí plus tam musí být to hlavní, aby všichni v ty organizaci od uklízečky pres vrátný konče posledním nahradnikem kopali za jeden cíl, upozadili svoje ega a prizpusobili se potřebám. O provinčních klubech jako je HCE to platí dvojnásob. Letos tady nic podobnyho proste a jednoduše není. A od 34 jsem si já zcela naivně sliboval přesně tohle, že to tady vezme do teplých a bude to šlapat jako hodinky, jenže bohužel je to úplně naopak.
    Sorry za tapetu.
  • Hold uvidíme no čas ukáže! Nezbejvá než věřit a doufat (možná modlit se kdo to umi)
    ,že se nám tu zase jednou sejde podobná parta jako ta titulová !

    Trošku odbočka nemáte někdo info o Bednářovi golmanovi?
    Byl ve Varech za Vencou prej ...
    Statistiky v Americe má hrozný! V repre se mi loni taky nelíbíl a ani u nás když odcházel...byl dobrej jen ten první rok...kdyby se vracel viděl bych ho tak na první ligu a ať se zkusi rozchytat je ještě mladej ...ale je to Varak tak by mě ze zvědavosti zajímalo co s ním bude nebo je?
  • Bednář je out do konce sezóny - zraněn
  • Bednáře je mi trochu líto no, taková naděje to byla, našlápnuto, pak Amerika, začal se plnit sen, teď zranění do konce sezony, do toho čísla, ze kterých si v Americe fakt nikdo nesednul na zadek. Ještě má možnost tu kariéru restartovat, ne že ne, ale bude to chtít asi ještě zamakat.
  • Bednářovi snad agent sháněl angažmá na příští rok v Chance lize, Litoměřice prej nebo co 😐tak uvidíme, kde se objeví.
  • Co se týče toho,kdo co dělá,nebo dělal s mužstvem,když se mu nedaří,bo nedařilo.
    Píše se tady třeba teď konkrétně o Plzni,že to nejspíš dělají lépe.
    Příklad byl v tom,že po druhém kole, vyndali trenéra.
    V tu dobu,byli všem za blázny.
    Teď? Nemusím asi dal psát.
    A to je i to,co tady chybí.
    Něco se musí udělat,jinak to opravdu,nedopadne dobře,a příští rok,budeme chodit na Kolín.
  • Dík za info!! Tak to mu nepřeju! Prosadit se za louží bude mít po takovém výpadku, nepovedené sezoně a ještě při takové konkurenci když se tam každej rok hrne hromada hladovejch mladejch teď hodně těžký! Restart v první lize by dával smysl ..
  • Pro příští sezónu chceme mužstvo posílit tak, aby se pohybovalo v horní polovině tabulky, svojí skladbou předvádělo velmi rychlý a agresivní hokej. A s velkou pravděpodobností zúžíme ledovou plochu na rozměry NHL, což přinese rychlejší hokej s větším počtem šancí a osobních soubojů.

    Chceme udržet kostru, ale ne za každou cenu. Chceme, aby u nás byli hráči, kteří věří, že mužstvo by mělo hrát v horních patrech tabulky (pochopitelně při vhodném doplnění na všech postech). Ohledně kostry týmu bychom měli mít jasno v řádu následujících dvou týdnů.
  • dobrej rozhovor s nejvetsim podilnikem a jednatelem. vsechno hezky reci... zatim ale zadna stika, ale spis takovej karas z hornicke pinky :)

    kubelka se jen nezeptal jak bude fungovat to sportovni rizeni klubu resp. potvrzeni, ze sportovni stranku (aspon profi tymu) ma na starosti #34. pokud ty pravomoci ma, tak at vime komu nadavat :) aspon teda, ze bylo jasne receno (at se vyprdne na trenink presilovek) at se  soustredi na to posileni. 

    fakt nepochopim, ze si pres sve ego nedokaze pripustit, ze ty kluci treba potrebuji trochu jinej krik nez porad to stejny. fakt si myslim, ze muze stacit trochu a hlava se uvolni... (dokonce i jeho...)
  • Co se týče Bedny - ano, velmi špatné staty - 10z, 4.46avg a 87.4%. Je třeba se kouknout i na zbylé brankáře Titanu.

    Sergei Litvinov - 19z, 3.86avg a 89.9%
    Joshua Flemimg - 14z, 3.55avg a 89.7%

    Oba mají lepší staty než Bedna, ale stále dost špatné, takže tam bude chyba nejspíš jinde.
  • Dobrej rozhovor...za Míry kdyby se bylo v podobný situaci jako ,ze asi jo těžko by přivedl lepší hráče(asi by vyměnil trenéra
    to jo) tak žádnej článek není!!
    Jasně je tam spousta hezkejch vět který můžou nebo nemusí bejt nebo vyjít, ale aspoň něco řeknou ...
  • Rozhovor super, ale furt to má podstatnou podmínku - nesestoupit :)
  • Posledním do party je Bernad, který do prosince hostoval v Karlových Varech. Následně se ale vrátil do známého prostředí a rovnou se domluvil na další spolupráci.

    „Berny je v nejlepších hokejových letech a pořád má potenciál se zlepšovat.“

    Martin Ševc, sportovní ředitel BK Mladá Boleslav

    „Berny je v nejlepších hokejových letech a pořád má potenciál se zlepšovat. Navíc o něm říkám, že je to takové „lepidlo“ kabiny. Charakterově výborný hráč, který ví, co je kdy potřeba,“ komentuje jeho podpis sportovní ředitel klubu.


  • A takoveho hrace my pustime.
  • Kanis
    Sleduješ dění? Byl u nás na hostování. MB na něj během sezóny uplatnila opci. Tzn příští rok by byl tak jako tak v Bolce. Takhle jsme za něj získali protihodnotu (jak velkou nebudu hodnotit) která u nás podepsala víceletý kontrakt
  • upraveno 11. leden 2023
    Jen upřesním, že Bolka nám pustila Bernada na hostování i když měl u nich platnou smlouvu. Nejednalo se o klasické hostování za poplatek 300.000 po skončení kontraktu
    Post edited by VANEKnaZDI on
  • Presne, dohral by tu sezonu a stejne by sel zpet, takze tenhle krok chapu
  • Zlin 10 bodu od sestupu, tam je neco zatracene spatne
  • Kdyby jste mi to nerekli,tak to opravdu nevim.
    Tak a ted mi jeste prosim Vas blbcovi vysvetlete,jaky to melo z toho pohledu vyznam,pro Varsky hokej,dekuji.
  • Krom tedy toho,ze se podepsal na nejaky cas obrance,ktereho nikdo moc v tymech nechce.
  • upraveno 12. leden 2023
    Z meho pohledu je vyhodnejsi mit uz letos v tymu hrace co tu chce dalsi sezony pokracovat, nez tu mit na zbytek sezony hrace, ktery tak jako tak pujde pryc... neprijde mi, ze by zrovna Bernad byl tak rozdilovy hrac, ktereho by byla buhvijaka skoda.... ale kazdej na to muzeme samozrejme mit jinej nazor
    Post edited by kinkis on
  • za me je bernad/stritesky dobra vymena. myslim, ze striteskemu trochu skodi, ze o tom moc premysli a zmenama klubu se snazi (snazil?) dostat odpovidajici pozici. pokud tady zustane (ma male dite, vazby na Vary, tak snad jo), tak to klidne muze byt bek kvalit plutnara...
    pulpan (na dalsi sezonu) je OK. zkusenej bek a porad si svoje uhraje. vzpomente na pepu reznicka. obecne si myslim, ze v obrane nas bota az tak netlaci. s utokem a brankarem je to horsi
  • 1140bxl: Trochu bych to upravil: Tlaci nas bota ve hre (celyho tymu) dozadu.

    At se nam to libi nebo ne, hra dozadu rozhoduje. Viz Vitky ted tri zapasy venku, 3x 3 body.... Zadna krasohra, ale 9 bodu v tabulce. Viz Sparta, ktera to poladila dozadu a pak se i ta jeji papirova kvalita dopredu projevila.
  • pOne: nevim s tou hrou dozadu. nemam pocit, ze hodne inkasujeme, ale proste si vubec nepomuzeme golama z presilovek. Vitky tam na PP pusti Lakatose, Mullera, Bukartse a vzdy nejaka flaksa projde... Rachna s Gigim bohuzel nic :(   
  • Potrebovali bychom i aby nas pri provaru podrzel golman, nejakyho novyho Mensatora, Novotnyho.. 
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters