HCE Fórum

1359360362364365591

Komentáře

  • To jo taky souhlasím, že Vondrc zaslouží dík! Každej z nás by šel za lepším ten hokejovej zivot je krátkej a Pardubice prostě větší ambice mají...prachy mu daly taky určitě trochu větší ... Varak to není to by byl blbej ...a má čistý svědomí oproti jiným je to dříč a makal! Jen pro sestavu je to ztráta jako kráva Chalupou a snaživejma mladýma ho nenahradime
  • Asi Parkkonen slyšel o naší marodce, tak to vzal rovnou k nám 😁
  • takže nám zbývají Huttula, Bartejs, Pulpán a Havlín - jaj. Tak jsem zvědav, kteří junioři dostanou šanci
  • Tak dnes Vondrc první zapas za PCE ve 3 lajně. Hezky se jim u Nas uzdravil,tak co vic si muzou přát.

  • Novým manažerem HC Energie bude zřejmě byznysmen - Karlovarský deník (denik.cz)

    tak asi maji panove jasno a pozice Skuhraveho se v oblasti sportovnich zalezitosti dale upevni. Doufam, ze to nebude jen solo jizda a nastavi to nejak, ze bude mit i (konstruktivni) oponenturu. Jinak podminka byt trvale v regionu je dle meho spravna. Tak jsem zvedav co to bude za borce co prijde... 
  • Zajímavé pravidlo, že teď každý nový hráč co dorazí, jde rovnou do první lajny :D
  • Nikdo se tam nedokáže chytnout tak se zkouší =) třeba z něj bude druhej Flíček...s Rachnou není jednoduchý hrát no ...těžký někoho tam k nim najít ským by si to aspoň trochu víc sedlo !
  • no, uvidíme, ale má hned branku v 1. zápase, tak třeba to vyjde. jinak ten závěr, zase klasickej infarkťák, ještěže pomohla tyč
  • Fajn vysledek,fajn,ze se Koffer trefil,uvidi se,jak se chytne.K nam by se mohl hodit vic,nez v nabusenych Pardubicich.
  • Ještě týden a Chalupa se snad vrátí do Litvínova
  • Hradec naprosto zaslouženě - bruslivější, důraznější, jdou do kasy. Dnešek se asi může stát výsledkově, ale ne herně a ne nasazením. Z naší strany fakt neskutečná bída, místama bezradnost i na střídačce. A výsledkově to doma už prostě není náhoda. Opakujou se systémově i individuálně dost podobný chyby, herně v tom je vidět hrozně málo jakýkoliv rukopis.

    V sezóně jsme měli jednu dobrou sérii, jinak průměr. Nejsme úplně na dně, ale brzy být můžeme. Nevím, co by měl být ten budíček nebo impulz, Bruka bych tu rád minimálně do konce sezóny vidět, ale výsledkově se to musí zlepšit. Každopádně nemáme lajnu, která by nás táhla, návrat Gigiho zatím hodně nemastný, Rachna pár momentů, ale celkově zase průměr, Čečeho lajna taky na houpačce. No, snad se chytneme hodně rychle, prosinec a leden budou už o bodech.

    Chalupu určitě vrátit do Litvínova, děkujeme a hodně štěstí do budoucna... 
  • Bohužel domácí klasika! Asi jsem naivně čekal před pauzou, že dotoho naši dají víc.Jasně Hradec lepší-rychlejší,důraznější,napadali...chtěli 3 body od první minuty a taky je maj!
    Dneska totálně slabota, ale stejně si myslím, že klíčový jsou ty přesilovky ! Ty naše jsou teď trága !Kdyby odskočili na 2 - 0 hrálo by se lip ,ale mi si s nima nepomůžem!
    Hradec dal více méně dvě na na 1-1 a 1-2 ikdyz pár sekund po...
    Už to chce doma něco dělat nebo budem o baráž
  • Dnes mi přišlo, že to bylo hodně o obrancich. Ty naši jsou hodně přejetí. Jako bez energie. No a dneska k tomu i utok. Tým je úplně utavenej. Jediná vzpruha by bylo doplnění kádru. Ne výměna, ale hráč navíc. Každopádně je jasný, že vzhledem k zdravotnímu stavu, dohrát sezónu jen s tímhle kadrem je docela risk.
  • Když jsem to tady psal,že by to chtělo doplnit kádr,byl jsem za blba
    Tady to máme.
  • No tak nevim jestli Pesoutovi ten presun do Brna ted lehce nezhorkl :) nevim, jak presne to mel u nas? Byla mu nabidnuta nova smlouva, nebo ho nechteli ani tady?
  • @kanis za blba si nebyl. kazdy vi, ze to chce doplnit. samozrejme se to da nejak dohrat, ale kdyz mas vecne pul obrany a skoro jednu lajnu na marodce, tak je to dost riskantni. predpokladam, ze odejde Chalupa, takze nam budou chybet 2 utocnici. az se vrati Hlad, tak bude snad i 4. lajna konkurenceschopna. Kruzik muze hrat v Sokolove a v pripade zrani, mame nejake "stridave" starty nahrane...    
  • Tak Chalupa skončil 😁
  • VnZ: Z toho musi mit v Litvinove vylozene radost, za ctvrt mega. Nejhorsi hrac za dlouhou dobu, co jsem videl ve Varech.
  • Tech duvodu, proc se uplne nedari je cela rada. Od uzkyho kadru, kdy nejsou prachy ani na to, aby tu pod smlouvou byli hraci jako Sik nebo Vildumetz. Pres minusovou Cece lajnu, minusovyho Bartejse. Pres hru nekonecnych kombinaci, ktera nikam nevede. Viz vcera, konec 2. tretiny, PP, 8 vterin pred koncem, vyhrana bule na Rachnu, misto aby to poslal na branu, tak zkousi v ramci 8mi vterin jeste rozjizdet kombinaci....opet nikam nevedouci. 

    To s tema utocnikama je s horkym usmevem trochu tragikomedie na urovni Extraligy a pripomina to tym okresniho preboru, kterej se slejza na zapas a modli se, aby jich bylo dost.  Od unora, az sokolovsti (kteri pri vsi ucte nic moc neprinasi) budou moct hrat jenom za Sokolov, to zrejme budem hrat na 3 lajny. Myslim, ze na tohle se melo myslet uz v lete. Ted uz je to jenom latani (od slova Latal :-) ).

    Kdo me bavi a svoje si odehraje, je jezdec a delnik ledu Redlich a cim dal vic Vita Jiskra. Vcera v tom marasmu byla radost pohledet, jaky mel mistama okamziky na lede! Pritom ten kluk hraje obcas v brutalnim zaprahu u nas a za Sokolov s prejezdama pres celou republiku. 

    Z beku v soucasnosti nejlepsi finak. Jedinej je schopen telem uhrat soupere, jede to takovym Cutta-stylem. Doufam, ze uz ma na stole smlouvu na dalsi dva roky. 
  • Zajímavý, že jdeme takhle do hajzlu... Takový velký očekávání před pár měsícema a teď soutěž o poslední místo (ASI)???
  • @three7 ja nevim zda jdeme do hajzlu. porad jsme 11 s 3 body na 7. misto (a 7 bodu na posledni). kdyby mi nekdo rekl na zacatku extraligy, ze budeme 3 body od sedmicky, tak budu spokojenej.

    ALE je to strasne naslapany a hrat jednu celou petku jen s hracema na stridavy starty (a pak misto nich nechat hrat stejny pocet nasich hracu u nich) je strasne riskantni. 

    @pOne souhlas, ale asi byl nejaky rozpocet a do toho se museli vejit. pravdou je, ze letos mame i velky pocet zranenych... kazdopadne to vypada, ze letos nikdo penezenku s dalsima prachama neotevrel... uvidime, zda meli v rozpoctu nejakou rezervicku 
  • 1140bxl: No.....do toho rozpoctu by mi teda nepasoval predevsim Chalupa! Kdyz uz jsme u toho.

    Velky pocet zranenych: Zranenej (utocnik) je jeden - Hladonik. Az se uzdravi, tak budeme mit "plnej pocet" utocniku, presnej stav, zadna rezerva. S tim predpokladem se da hrat Extraliga. Hodne stesti! (Myslim, ze je treba pocitat s tim, ze 2-3 hraci budou vicemene porad mimo.)

    A dalsi vec: Kdyz uz jsme teda tvrde low cost tym, tak by mi zajimalo, jak mame poresenej skautink v prvni lize (pripadne jinde). Protoze odkud jako chces brat nadejny hrace, ktery maji motivaci a chut se prosadit.... Vis jak ho mame poresenej? Vubec nijak!  =)

    V podstate je to div, ze jsme tam, kde jsme, s timhle pristupem.... Ze nejsme jeste uplne v prdeli. Ikdyz teda do ty prdele celkem smerujem....
  • no ja myslim, ze v rozpoctu nejaky misto maji a mysleli, ze Chalupa je moznost... ale ten kluk fakt o kontrakt nezabojoval.

    pravda ale je, ze hrat to na 12 kmenovych utocniku je trochu naivni. Sice je ted zranenej jen Hlad, ale skonci i Sapousek...

    Navic, Sika (toho bych videl nejradeji zpatky a mozna hral nejakou roli v planech) vyautovali v Jihlave (zlomena celist/opearce). Tak snad se koncem te mesicni zkousky zbavili Chalupovo platove zateze a nekoho privedou. 

    U obrancu je to snad jeste horsi. tam chybi 3 stabilni (s Mikyskou 4). zase kdyz se vsichni vrati tak mame vic extraligovejch obrancu nez utocniku :)

    jak funguje skauting nevim, ale predpokladal bych ze Bruk jako znalec prvni ligy (a mladych reprezentantu zvlaste) ma docela prehled. jen mam obavu, ze je to docela prebrane. v tom smyslu, ze tymi borce z prvnich dvou lajn pustit nechteji + spoustu jich ma kontrakt (prava) v jinem extraligovem klubu. tak jsme pred sezonou brali kofrone a predtim hlada.

    spis uz nemame takovej prehled o Slovensku jako mel Pesout, to je podle me dalsi mozny zdroj posil (i pro low cost). a nebal bych se i jinejch narodnosti nez SK i kdyz se to s niama tady vetsinou nepovedlo.     

    kazdopadne pokud nekod neprijde ted v reprepauze a panove maji neco v rozpoctu na posily, tak hraji docela hazard, protoze moznost posilit se brutalne krati... ale treba dostaneme nekoho k vanocum, snad psal Skuhravy Jeziskovi kdyz uz nic nevyskautoval.  

    jinak pokud tady bude koffer i pristi sezonu (a nevim za jaky prachy), tak jsem celkem spokojenej. i stritesky bude dobrej.. ty vymeny se dle meho povedly, ale je to kus za kus. my potrebujeme posilit i nominalne... 
     
  • upraveno 13. prosinec 2022
    bxl: A to jako u nas nevi, co je Chalupa zac?  =) Ze ho vemou, slehnou do prvni lajny a mysli, ze to bude Kuba Flek nambr tu? Jako ja svym zpusobem beru mesicni zkousku, na ktery by se mohl stat treba zazrak. Ale uz to, ze ho VUBEC vzali, takovyho hrace s takovym renome a takovym kontraktem.... Sorry, o tom si musi snad kazdej myslet svy.  :o

    ad Jak funguje skauting, reseni situace ted: Ano, ted je to slozity. V lete nejaky varianty byly. Ale.... Kdyz k prvni lize budeme pristupovat s predsudkama, s despektem (coz se deje!) nebo ze je to prebrany, tak to je jasny, ze nikdo z nebe nespadne. Ale zase je to o tom skautovani, sledovani hracu atd. Vzdyt dnesni doba tomu nahrava. Z Chance ligy muzes videt vsechny zapasy, nemusis v podstate nikam jezdit. 

    Koffer by tady mel byt tuto sezonu + 2 dalsi.
    Post edited by pOne on
  • Info z druhého břehu
    Plekanec prý nedokončí sezónu a skončí během prosince / ledna
    Jágr se snaží prodat klub. Prodej nabídl Voráčkovi, ten odmítl

    Klub se snaží prodat i Straka zezPlzně
  • Jak moc ověřený to je? U Kladna to dává smysl, Jágr to tam lepí už kolik let jen tak tak .. spíš ta Plzeň mě překvapuje, jsou pátý, tým funguje..
  • Ten by asi špatnej nebyl.Zalezi jestli by ho tady chtěli,a jestli by on chtěl,a hlavně kačáky.Ten jestli ještě bude chtít pokračovat,tak bych tipoval buď Bolka,Liberec,nebo Hradec,možná Budějky.Do Pardubic,Sparty, Třince,Brna, nepůjde,tam je přetlak i tak.No možná to Brno ještě jo.
  • Plutnar po operaci, zatím se netuší na jak dlouho mimo ..

    “ Dobrou zprávou naopak je, že do tréninku se již zapojil jiný obránce Martin Rohan, brzy v sestavě Energie by se mohl objevit i další bek Ondřej Dlapa.”
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters