HCE Fórum

1353354356358359590

Komentáře

  • Asi něco bylo špatně, ( tady,tedy)
  • Co se stalo kolem 50 minuty?Jeden tým na ledě? :/
  • Takhle pro*rat derby …
  • Po třetím gólu takhle vypnout, to je zase ukázkový. Bohužel si troufnu tvrdit, že by stačilo jedno rozhodnutí a tohle celé by se nestalo - jen kdyby Dlapa z trestný jel bránit a byl v prostoru, kam by nešla dát ta přihrávka na 3:2. Místo toho si to odklouže na střídačku a ten pátej hráč, než dojede situace, tak je to 3:2...

    Jasně těch chyb potom bylo fakt hodně, ale tohle za mě rozhodlo. Upřímně to na derby za mě byl zápas bez náboje. Nehráli jsme špatně, ale konstantně to neumíme. A doufám, že už někoho napadne toho Kružíka nechat ve 4. lajně, v první už má být dávno Kohout...
  • Tohle není normální,fakt ne.
    Na tohle nemám nervy,vzdávám se do dobrovolně.
  • Obrana dneska tragédie. Jak normálně nekritizuju, tak dneska bych vzal Dlapu, Havlína a Hlavně Plutnara a poslal je expresně pěšky do Litvínova, ať to do neděle stihnou. Klauni.
  • Dneska to pro slabší povahy nebylo ! K pos..ní no ,ale bohužel to je hokej.
    Jako aspoň bod nemusel bejt ani jeden!Ale když jsme dali na 3 -1 tohle jsem nečekal...
    Kolaps !
    Chce to do přestávky něco sebrat v Litvajzu ať se nemusíme dole třást ! Pak už snad ty marodi budou. Ta tabulka je extrémně vyrovnaná letos...ale bude to těžký pod Karlem jsou teď v laufu.
    Kruźik na 1 nemá to je jasný je to hráč z 1 ligy...bohužel 1 útočník nám do té první lajny schází ..Kohy dneska s Redlichem a Jiskrou super možná škoda to trhat když dali 2 goly
  • Vůbec jsem nevěděl,že Plzeň podepsala Holesinskyho.
    Už delší čas jsem na něj koukal ve Slovensky lize ,a říkal jsem si,kurnik ten by byl sem super.
    A bum tvl,majnho sousedi.
    Opravdu mají o tolik víc peněz,než my?
    Nemaj,jen jednají,a snaží se těšit situaci,my bohužel ne.
    A pak to tak vypadá,je to prostě rozdílovej hráč,a ty ostatní,se s ním strhnou.
  • Jo jo taky jsem na něj koukal...z toho Slovenska sice vyjde 1 z 5 ta kvalita ligy je tam horší a ty čísla co maj hráči tam málokdy zopakujou tady ,ale určitě lepší než hráči z naší 1 ligy!! Škoda ho možná.
    Bohužel práci našeho sportovniho manažera těžko hodnotit
  • Měli jsme tu Baláže ze stejného týmu a nepovedlo se, Holešinskému v plzni se zatím daří. Oba měli loni podobná čísla, tak v čem udělal sportovní manažer podle vás chybu? Prostě se nepovedlo. Taky bych tu chtěl mít super posily ale prachy prostě nejsou. Ten tým má půlku opor na marodce a stejně hraje jak hraje a kde hraje. Uvidíme. Bez peněz to stejně půjde do háje. O naše top hráče bude rvačka a Černocha s Berankem bude zas Zabransky lámat v repre do Brna
  • Derby jde jasne za Dlapou. Jeho nesmyslnej zbytecnej faul a nasladna presilovka posadila indiany zpet na kone. Vybornej mi prisel Bernad naopak Kruzik je slabej jak caj.
  • A jak se nechal Bartejs prejet za branou a pak nevystoupil, ale doslova dosel proti strilicimu hraci pri tusim 4 golu mi taky hlava nebere.
  • To mel lukes zlomi tu hul spis o nej. =)
  • No nic hetryk jak za strejch casu. Pockam co na to ratingmaster u jdu zase do pice
  • Hodnocení hráčů HCE v domácím zápase s Plzní:
    (nejnižší 1 - nejvyšší 10)

    Lukeš 7

    Plutnar 6 – Bartejs 6

    Bernad 8 – Dlapa 4

    Havlín 5 – Mikyska 7

    Rulík 6

    Kružík 4 – Gríger 8 – Rachůnek 7

    Koblasa 8 – Hladonik 5 – Beránek 9

    Kohout 7 – Jiskra 8 – Redlich 7

    Osmík 4 – Zadražil 4 – Sapoušek 5


  • Tak jak udělám dnes dobře s 2 na tiketu?
  • Uff. Myslím, že to psal pOne. Dojedeme na úzký kádr. Obranná dvojice Bartejs-Plutnar je půl gólu pro soupeře.  :angry: První lajna s Kruzikem je problém. On je koncovej hráč = všechny akce u něj skončí. Jinak my útok celkem OK, ale ta obrana je tragédie. No nic,  potřebujeme repre pauzu a dát se trochu dohromady. 
  • Trochu mi to teď připadá jak na začátku...nehrajeme špatně ani mi nepřijde, že by nás soupeři valcovali,ale prohráváme ..tak snad se to po přestávce v domácí sérii otočí!
  • Píše se tady o tom pořád,že tohle nemůžou vydrzet,a pořád se nic neděje.
    Vlastně děje, prohráli 4 zápasy po sobě,ale vždyť je to vlastně úplně jedno,ještě k tomu pouští hráče, fakt parádní 👍👍👍
  • Trochu se musím omluvit Rohanovi vždycky jsem mu nadával...nemá postavu a střelu no ,ale když to vidím s ním a bez něj něco na tom co říkal Pesout loni ,že to je pro něj je náš nej bek bude...ta naše hra dozadu je někdy harakiri hrozně propadáme často nám někdo ujíždí...nemáme křídlo k Gigimu a Rachnovi, ale s tou obranou se bude muset taky něco dělat
  • Teď cucim na tabulku a koukám, že Pardubice 19 zápasů, 1 prohra.
    Zajimavy na tom je,že tu prohru mají s Náma 😂
    Kdo by to řekl.
    Mansaft špatnej nemáme,kluci nehrajou špatně,jen prostě pokud se něco nestane ze strany vedení,a nedoplni se to adekvatnima hracema který prostě když nehraje dejme tomu Čeče, tak za něj nastoupí druhej Čeče,a není to na hře znát.
    Mě furt leží v hlavě ten Holesinsky v ty Plzni.
    To je taková škoda,že bo nevzali tady,to by byl přesně ten hráč, kterej by to tady rozcisnul.
  • Někdo tu argumentoval ,že z Nitry tu byl Balasz a že by to bylo to samé...to je podle mě blbost...Holesinsky je křídlo Balasz byl víc centr ...každej je jinej i postavou trochu navíc Holesinsky má víc odehráno i v repre...nikdo nevíme jak funguje teď nás sportovní manager jestli vůbec nějak?? Jestli ho třeba taky otukaval a odmítl a nebo ho vůbec nezajimal...
    Teď jsou k mání Doležal a Nedomlel to taky nejsou úplně marná jména...
  • To taky nechápu,jak někdo může srovnávat Balázse s Holesinskym.
    Holesinsky je úplně jiná liga,a asi ho tak úplně nesnadný získat nebylo.
    Nevím, možná se v tom pletu,jen píšu,co si myslím,a myslím si ,že by tady byl super, stejně tak jak v Plzni,možná,ještě lepší.
    Tady u nás ten zápas udělal pro Plzeň víceméně on,,,,No a náš Dlapič,ten na tom ma taky lví podíl.
    I když,stane se,kdo mohl tušit,že ten faul uděla takovej vítr do jejich plachet.
    No nic,to už je teď jedno.
  • je škoda včerejší prohry a série se už natahuje, ale kluci nehrají blbě. Spíš bych v tom viděl tu marodku. Chybí nám klíčoví hráči (Vondráček, Čeče...) a to si vybere daň na síle, když ve 3. třetině trenér posadí 4. lajnu, kterou tvoří mladíci. Jsem rád za repre pauzu a doufám, že po ní bude chybět jen Rohan a výsledky půjdou nahoru.

    Btw - stále jsme před Spartou, což vzhledem k rozpočtům obou týmů vypadá moc pěkně :)
  • Nedomlela nezaplatime, i kdyz jeho parametry by nam urcite prospely. Kazdopadne uz jsou min 3 kluby, ktery po nem oficialne jdou. Doležal by mohl byt vyhra, ale je to dost 50:50. Stejne bysme za par mesicu mohli rikat, ze nam nijak nepomohlo.

    V tomhle je to tezky, ma trhu v ramci poměru cena / vykon je situace zatracene tezka. Jsem rad, ze v tom netopime tolik penez jako treba Litvajs. Na druhou stranu bysme rozhodne doplnit tym potrebovali, s tim souhlasim.
  • Tak Nedomlel nejspíš do Liberce za Rosandiče,a Doležal na hostování z Budějovic do Hradce.
    Takže zase paráda, opět jsme udělali vše,co jsme mohli.
  • @kanis zapomen, ze mame nejake extra penize/hrace, abychom mohli nejak vyrazne menit. 

    obecne si myslim, ze to zatim bezi jak za Pesouta. jeden prestup uz je pryc (Balaz) jako driv Miskar, Knotek atd. Uvidime jak to pujde Kofronovi zda nam neudela Pruzka.  

    dulezita jsou ta prodlouzeni smluv, protoze pokud tady nekdo nechce hrat, tak radeji zobchodovat za nekoho kdo tady hrat chce. ale lepsi je samozrejme Beryho ci Ceceho udrzet.

    mimochodem to me vzdy stvalo, ze v klubu neni nikdo kdo by napriklad v reprepauze zhodnotil vykony, situaci v kadru, propojenost s mladezi atd. ale ne povrhne typu, obecne je to fajn, ale z par utkani na chybi body a v tymu je dobra atmosfera. ale treba hezky po brankar/obrana/utok/specialni formace atd.

    nechteji mit diskusni forum na strankach, ale odpovidat nechteji ani na otazky, ktere si muzou sami polozit. ale treba o tom bude dotaznik (bez vysledku):)

    nepredpokladam, ze v klubu jsou uplni hlupaci, ale dochazi jim, ze jedine co komunikuji jsou vysledky a vetsinou je to podobny obsah jak kdekoli jinde? Ja napriklad nectu reportaz ze zapasu (bo to jsem videl), ale prectu vyjadreni treneru (to je stejne vsude jinde) a hracu (a to je casto i na hokej.cz)...

    No a pak daji na socilani site reklamu, abych si koupil listek na zapas, ale jaka je motivace ke koupi, kdyz ma vetsina pocit (netvrdi, ze realna situace je takova), ze je to proste jen pytlikovani bez jakekoli vize a planu (na kratkeobdobi (do reprepauzi), na strednedlouhe obdobi (do konce prestupu) a vyhled na pristi sezonu). Jak ti co listek/permici nemaji, maji mit pocit, ze by je to melo zajimat, ze sice treba par proher, ale je tady cesta/plan kterym se jde.   

    Omlouvam se za tapetu, ale jdu si radeeji precist jak Dracice padly v Pardubicich. Doufam, ze ne s hraci Dynama.        
  • @kanis ty jsi evidentně očekával nějakou přestupovou a finanční revoluci s příchodem nových majitelů, no tak to zpátky na zem :) doba je jaká je a každý třikrát otočí korunu aby zapřemýšlel, jestli ji pustit do studny na peníze jménem hokej..my buďme rádi, že máme za sebou finančně silné majitele, ale ani to není záruka toho, že se to tady nemůže klidně položit, když na to přijde. Takže budme rádi, že jsme rádi, uvidíme co přinesou další sezony, hráčský trh je stejně rozebraný a zkoušet zase nějaký nounejmy ze Slovenska, ok, může se povést, nemusí. Tady už narážíme na funkci sportovního manažera, skautingu apod..a to je zase na samostatnou diskusi.
  • Pokud si někdo myslí, že jsme měli cpát peníze do Nedomlela nebo Doležala (ty peníze, který oba chtěli), pak je úplně mimo mísu a asi je zbytečný jakkoliv reagovat. Stejně tak porovnávat Baláže nebo Holešinskýho nebo další a bavit se o nich po pár zápasech, to můžeme zhodnotit na konci. Brát hráče ze Slovače je vždycky na hod mincí a upřímně - my to spíš neumíme než umíme, takže vyhozený peníze z okna. 

    Souhlasím s tím, že nejdůležitější je tady řešit končící smlouvy a osu týmu. Minimálně někdo ty námluvy jinde už taky začal, takže ta pozice jednoduchá nebude. Funkce sportovního manažera nebo skautingu, to je něco,  co se doufám začne pomalu ale jistě budovat, ale výsledky rozhodně nebudou letos, ani za rok. Je to hodně bolavý místo, každopádně druhá věc je, že musíme trochu víc profitovat z mládeže. Jiskra je po dlouhý době zase taková naděje, těch je potřeba víc.
  • Dává smysl,co píšete,to samozřejmě ano.Pokud by se podařilo to jádro udržet,bylo by to samozřejmě super.
    Nicméně k nim by bylo potřeba ještě kádr doplnit tak,aby byl když se to (jádro) zraní,což je třeba teď momentální případ,aby to přinášelo ovoce.
    Jasně Jiskra,Sapousek atd,jsou nadějní,a vůbec ne špatní,to nikdo neříká, nicméně tam něco ještě chybí,a ten skok z junku do extraligy je hodně znát.
    Proto furt píšu, doplnit vhodnejma typama hráčů.
    Zraní se Vondrc,tak nastoupí druhej Vondrc atd.
    Vím,že ty prachy tady jsou problém, každopádně mám za to,že to řešitelný je i v týhle situaci,a kdyby to tak bylo,tak máme těch bodů víc.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters