HCE Fórum

1352353355357358591

Komentáře

  • 😂😂😂 mikrak za 5kč 😂😂😂
  • @maverick proč by to Venca nemohl stíhat? Trenér + sportovní manažer je celkem běžná dvojkombinace. A fakt si myslíš, že nějak fakticky něco dělá v politice. Chodí si tam jen sednout a dělá co mu řekne Holoubek. 

    Spíš je otázkou zda na to má a zda je OK když toho sportovního manažera dělá asistent trenéra. Ale to se teprve ukáže...
  • No a dneska klasika s OLO. 😞
  • Černoch zraněnej?
  • Neřeknu asi nic novýho,ale už omylanyho delší dobu,a hlavně potřebného.
    Musíme doplnit kádr nějakými zkušenějšími hráči než je Sapousek,Jiskra apod.
    Jinak nemáme šanci,to ruku na srdce.
    Pár zápasů jasně,to je možný,ale ne celou sezónu.
  •  A jsme u toho - jeden řekne žádný posily a vzápětí druhej -. bez nich jsme v hajzlu... A je to zase vidět
  • Vždyť je to přeci úplně jasný,a jestli někdo říká,že ne,tak si sám sobe lže.
  • Se jako divím, že si někdo dovolí pochybovat o Skuhravého předpokladech dělat sportovního manažera a asistenta trenéra  :) Dovolil bych si podotknout, že nesedí jen v Radě města, musí chodit na Zastupitelstvo města, sedí ve sportovní komisi, plus samozřejmě je ještě i krajský zastupitel a jezdí do "školy", protože si dodělává licenci A. Musí to být "nadčlověk". Spíš jsem zvědavý jestli se i do budoucna budou všechny odchody z klubu maskovat "vlastní žádostí" nebo "rodinnými důvody". Třeba až letos v průběhu sezony vymění dejme tomu hráče Vondráčka, který tady prostě novou smlouvu nepodepíše, a podepsal ji už jinde /dejme tomu třeba v Pardubicích/, tak se taky budou psát podobný nesmysly? Nebo až tady nikdo z těch hráčů, kterým končí smlouva nepodepíše, to pak bude celkem makačka pro PR oddělení klubu. Všechny tyhle věci mají stejného jmenovatele!!! 
  • @Flaksa34 proč by neco maskovali? Nechceš tady hrát,  hraješ jinde. Dřív byl důvod Vaněk a teď to bude Venca? Pravda jsou prachy a uplatnění. Popravdě lepší Sapousek ve 4. lajně než Baláž. U Sapouska vidím aspoň nějaký potenciál v růstu. Baláž svoji soutěž o první tři lajny prohrál s Jiskrou.
    Venca jako politik je úplná nula, lákadlo na voliče. Kolikrát s necim vystoupil např. na jednání zastupitelstva kraje? Ani jednou. Prostě tam jen zvedá ruku a divím se že to má zapotřebí. 
    Uvidíme kdo bude novej GM a jak jim to všem půjde spolu dohromady. A udržení/vytvoření nějaké kostry týmu i pro další sezóny je jeden z úkolů. 
  • Já si myslím, že ta kostra toho týmu tady už je!!! Většině po téhle sezoně končí smlouva, tak uvidíme, jak se sportovní manažer pochlapí. Skoro bych si vsadil na to, že většina /ne-li všichni/ odsud zmizí jak pára nad hrncem a někteří už v průběhu téhle sezony!!!! Nějakej Baláž nikoho nezajímá přece, ale až začnou odcházet hráči jako Vondráček, Černoch, Plutnar, Koblasa a spol., tak jsem zvědavý, jak to bude klub prezentovat. K otázce nového GM nechápu, co na tom tak dlouho trvá. Je listopad a nic pořád. Do srovnání Vaňka se Skuhravým bych se pouštěl nerad, abychom totiž ještě na Vaňka nevzpomínali v dobrém!
  • Uprimne me desite, myslel jsem si, ze jsme prave ve fazi, kdy se klub stabilizuje a cekaji nas lepsi casy, podle toho co pisete je opak pravdou
  • Jasně nemám iluze ,že na městě dělá bůh ví co ,ale nákej čas mu to sežere
    to zase ne ,že ne + jak zmíněno studuje trenéřinu ...+ tu má rodinu to taky nakej čas pochopitelně dá.
    Pazi ač měl mouchy a jsem rad ,ze teď na čas odešel toho tolik jako on neměl a taky byl rád, že mu s něčím Vaněk a i pak Venca pomáhali..
    Kdo teď pomáhá Vencovi?
    Sportovní manažer by měl bejt I skaut a hledat posily i tím ,že si je vysleduje...
    Pazi na MS, na Slovensko, 1 ligu jezdil ...
    Jsem za Vencu rád skoro každej jsme si ho přáli v tyhle roli,ale jen se mi to rozumem nezdá jak to dává....
    Trenér bude dobrej ...na městě mě to moc nezajímá tam nakonec klicoví věci neovlivni , ale jako fanouška mě zajímá jakej je a bude manažer??Jedná už o prodloužení smluv ,skautuje hledá posily nebo čeká až někdo spadne z nebe?
    Pokud to vše dává klobouček a superman je proti němu břidil!!
    Ale to jen můj názor...
  • maverick: Muzu se zeptat, kolik jsi videl Vencovo treninku nebo podle ceho soudis, ze "trener bude dobrej"? Ma uz za sebou nejaky uspechy? A s tim skautovanim a hledanim posil, to je dobrej joke.... Kolik jich zatim privedl?
  • Dole píšu, můj názor...na hokej chodim 30 let myslím si ,že trenér z něj jednou bude dobrej netvrdím, že teď hned je...ale trenérů už jsem tu viděl asi 20 možná 30 ...myslím si ,že je dobře ,že tam je ...
    Na tréninku jsem samo žádným nebyl!
    A o tom skautovani právě u něj pochybuju ,že to může stíhat ! Přitom si myslím, že u extraligového týmu by to někdo dělat měl !
    Chtěl jsem říct, že trenéra by dělat měl...možnost kecat do toho kdo přijde taky...ale na plnohodnotnýho sportovní manežera už ne to podle mě nemůže stíhat..
  • @pOne asi je jasny, ze ten tym je sestavenej hlavne Pesoutem, ale (i podle nej) byl i jeste jako kapitan v nejake skupine, ktera delala rozhodnuti. osobne si myslim, ze pro nas klub by bylo idealni, kdyby hlavni trener byl zaroven i sportovni manazer (bylo to tak i za Venery). Pokud mame hlavniho kouce co trenuje poprve extraligu (to stejne s asistenty) a Vencu ktery je ochotny prijmout jakoukoli funkci aniz by s tim mel jakoukoli zkusenost, musis mit GM ktery rozumi i hokeji a rozhoduje se ve skupine (a nejen o Acku). Nebo si GM privede sportovniho manazera a rozsiri se to cele o jednu osobu... zalezi jak si to chce Senkypl osefovat nebo zda vubec chce...
    takze bych zatim nepeskoval Vencu, ze nikoho neprivedl, protoze taky zatim nic nezkazil v tomto ohledu.
    ale je pravda, ze po oznameni, ze budeme navazovat spolupraci s Capitals, protoze Senkypl sedi v boardu Grouponu s majitelem Capitals, se skoro nic verejneho nedeje... Tobolka/Senkypl/novej GM bych mohli rict co chteji delat (zda vubec neco), ale tday je klid jak na zapadni fronte... 
       
  • 1140bxl: Jak chce D. Senkypl "si to osefovat", kdyz nevlastni 50 % klubu? V tom je podstata!
  • Vachy hostovačka
  • Uz je to na eliteprospects
  • @pOne brzy po nem budou chtit zalepit pripadnou diru v rozpoctu a prestoze nema vetsinu, ma nejvetsi podil... nejak mi nesedi, proc by sem sel jako "spici investor". zatim s tobolkou je vyhlasili vyberova rizeni. 
  • Pánaboha Vachovec? Proč?🤦🤦🤦
  • @kanis cena? je odsud a myslim, ze on sem hodne chtel. trochu jsem si kdysi myslel, ze to bude nastupce #34 v acku. bohuzel se z kategorie "vudce junioru"/"nadeje do budoucna" dostal do kategorie "sanci dostal dost" a cisla (+/-) mel nakonec hodne spatna. :-/
    uvidime, aspon prida nejake centimetry. treba s nim venca trefi jackpot :)
  • No já nevím,dej se vůle boží, ámen
  • To uz má hrát tedy dneska?
  • Mě se tohle osobně celkem líbí......Vachovec, Šik..... proč ne, v rámci nějaký krátkodobý výpomoci je to ideální. Jsou to odchovanci mají tady k tomu vztah. Systémový řešení to ale není.
    Jinak vloni to bylo tak, že všechny přestupy musel Skuhravý posvětit, protože od určitý doby se vědělo, že tady Pešout nebude a že Skuhravý bude sportovní manažer.
    A teďka teda k tomu hlavnímu, jestli něco Skuhravý posral nebo ne!!! Na zimáku je veřejným tajemstvím, že kromě svého ega přes který si nevidí na špičku vlastního nosu, pije jako duha. Dokonce měl prý už pod vlivem celkem dost výstupů s hráči, a to především s těma, kterým tady končí smlouva. Jak jsem psal výše, uvidíme kolik těch hráčů tady podepíše další smlouvu!?
  • Na webu pisou ze dneska jeste hrat nebude,a ze k nam ma vyrizene stridave starty.Zdroj p.Kubelka,facebook
  • Škoda na derby by se zrovna on mohl důrazem hodit...pár let jsem ho neviděl proč ho nezkusit aspoň je to rozenej Varak...horší jak Pruzek, Miskar, Baláž průměry co berem bejt nemůže...
    Ale asi bude problém ,že je nejdál jak jenom může bejt...ho asi budou využívat jen když pojedou na Moravu...by strávil půlku dne zítra v autě aby hrál za ně zas...
    Víc mi přijde škoda, že nevzali zpátky Seba Gorčika ten měl super sezónu ve Vsetíně a Znojmě...na 3 lajnu by tady určitě měl...
  • @Flaksa34 spotrebu alkoholu u sportovniho manazera nemuzu posoudit a nevim co z toho jsou legendy a co pravda. co jsem slysel o Pesoutovi bylo z podobneho soudku a nakonec se asi vsichni shodneme na jeho pozitivnim pusobeni. byl bych klidnejsi kdyby existovala nejaka skupina lidi, aby (a jedno kdo) nemel absolutni moc. hodnotit lze az po nejake dobe a zaklade napr. podpisu prodlouzeni smluv nebo jinych reseni. kazdopadne fakt, ze s vetsinou hral tu situaci nedela lehci...   
  • Tak dnes Baláž 1 zápas zpět v Nitře,a hned dal první gól zápasu.
    A pak,že to nejde 😂😂😂
  • Teď na to koukám taky 😂😂😂
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters