HCE Fórum

1341342344346347590

Komentáře

  • No já vám nevím, Šenkypl zatím varskej hokej nesponzoruje. Zatím se o něm mluví jako o vetsinovem majiteli. Počkám si co sdělí za plány s klubem. Trochu neznámá je jeho vztah k Varum obecně. Uvidíme. Jinak bych s tím e-pojistenim počkal. Těch firem mají v portfoliu víc https://palefirecapital.com/portfolio/ 

  • Abychom za rok neříkali zlatej Holub...
    Všimli jste si kolik útočníků má smlouvu na poslední rok? Mimo Grígera snad téměř všichni. Tak snad klukům naším něco přihodí, aby měli důvod zůstat.
  • Jo a docela by mě zajímalo zda má nový majitel zájem nastavit strukturu organizace co nejefektivněji (chlubí se tim jako svou odbornosti) a zda pak zbybe pro GMMV nějaké výkonné místo... 
  • upraveno 31. srpen 2022
    Zlatej Holub se toho chtěl stejně zbavit a udělal by to dříve nebo později. Samo jsme s nimi nikdo za dveřmi neseděli abychom věděli true story, jak to třeba bylo s Hamrlou. Je jasný že teď vyvstává spousta otázek na které zatím neznáme odpovědi.
    Post edited by Screepy on
  • upraveno 31. srpen 2022
    Tak snad to nemá žádnou souvislost (Aukro) se Zlínem a Hamrlou
    Post edited by Hokejkv on
  • No tak to co říkal nový majitel mělo hlavu i patu a pokud zachová takový přístup jaký naznačoval, tak za mě jen dobře.
  • jo, mluvil dobre. zadna velkohuba vyjadreni. jen me bude zajimat, jak se bude menit nastaveni cele organizace vcetne prace s fanouskama, marketingem, merchandisingem... pokud chteji vzit neco z capitals nebo z toho salcburku, tak tady jsme pole neorane... treba se v prubehu sezony neco vyvrbi...

    tak ted aby to slo klukum na lede...
  • Uvidíme jakou sílu bude mít ke změnám, ale je to moderní podnikatel a věřím že v tomhle všem on může vidět potenciál. Stejně tak má on potenciál v tom nalákat na svoje jméno daleko větší ryby co se sponzoringu týče, než třeba Vaněk. Pokud se toho nezalekne a doopravdy začne naplňovat vizi silné mládežnické akademie s důrazem na moderní výchovu a růst hráčů bude mi to daleko simpatictejsi než když by začal rvát spoustu peněz do Áčka s cílem mit každý rok titul.
  • Jinak jen na okraj. Koukal jsem vcera na zpravy a cekal co daji o ENE. ani zminka. asi se to neveslo kvuli nekolika minutove reportazi ze zahajeni skolniho roku zlinskych fotbalistu...
    Kdyby ten samy clovek (zatim nehodnotim co pro Vary udelal) vstupoval do Kladna, tak Zaruba k tomu udela specialni diskusni porad a celovecerni film...
    Myslim, ze na tomto se bude muset jeste hodne zapracovat  
  • Věnovali tomu zmínku o přestávce babskýho hokeje ...
  • Takže SU se vrací ke sponzoringu. Podle Vanka bude významný, ale ne hlavní sponzor
  • @1140bxlA Witowská by s nim udělal taky rozhovor a pak mu ještě psala na Twitteru 🤣


  • https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/extraliga-karlovy-vary-nhl-buffalo-jiri-kulich.A220902_141527_hokej_dou

    Kulda letos pravdepodobně zůstane za velkou louží. Škoda, v kádru by určitě dostal důležitou roli, ale přeju mu to.
  • Spekuluje se o brněnském zájmu o karlovarského reprezentanta Jiřího Černocha. Mluví se o tom, že pokud do Brna nedorazí ještě před začátkem extraligy, pak by měl přestoupit v lednovém termínu s výhledem na další sezony.
  • To je snad vtip ne
  • Jo jo tahají ho prej ...a samozřejmě pokud bude Pesout v Brně tak budou postupně tahat další Vondrce,Beryho, Kohyho tam pretahne všechno dobrý! Je to o ambicich a smlouvách uvidíme zda jim s novým majitelem dokážeme nabídnout něco aby tu zůstali..velká škoda kdyby se tohle jádro rozpadlo! Teď si myslím, že to máme dobře sestavený 3 lajny vyrovnaný...při troše štěstí mužem udělat slusnej výsledek když se to udrží a nikdo se na dlouho nezrani
  • Navic je Zabransky v repre, ze jo. Se dalo cekat, tenhle tunel do Brna.

    Meli zavcasu podepsat Pesouta a mohl bejt klid.... Tim nepodpisem si tady nasrali do vlastnich kalhot.
  • i kdyby mel Pesout mlouvu, tak by do Brna sel. mozna bychom za nej neco vydyndali, ale nemuze tady drzet nekoho kdo tady byt nechce. 
    to ze chce Cernocha jeste pochopim, ale dalsi 3 hrace neverim. to by posadil jednu lajnu co tam maji? kazdopadne u Cernocha je situace stejna jako u Fleka. neverim, ze to je primarne o platu... kazdopadne ta dvojrole Zabranskeho je opravdu unikatni...
  • Bohužel není...Brno hraje v přípravě tužku boji se ,rychle Furcha a chtěj dalsi...prachu maj teď s novým sponzorem ještě víc můžou rozhazovat ještě víc než rozhazovali a ,že za tu obranu museli už dát balik.Je to na Čečem a novém majiteli...konci mu po sezoně smlouva ...podepíše novou? Nebo za něj dostaneme víc než tabulku po sezone? A nebo ho necháme odehrát sezónu a pak jit jenom za tu tabulku?
    Sotva sezóna nezacala už tohle řešit, protože Brno má bobky
  • Ty další 3 jsem myslel s nadsázkou, ale Brněnskej útok je v loji a má to nejlepší za sebou...to jen ,že bych se nedivil ...
  • Nemyslím si, že by nás teď tlačila bota ve financích, že bychom museli Černocha pouštět. Navíc jsem zde nedávno psal, že téměř celému útoku konci smlouvy. Ale zas věřím, že teď máme možnost klukům nabídnout takové podmínky, aby zůstali a podepsali.
  • Já myslím,že Čeče je rozumnej,sám řekl,že tady je hodně spokojenej,a tlačit se do Komety,kde je určitě větší přetlak,se sice asi větším batohem,ale dejme tomu nejistotou hraní,tak že tam nepůjde.
    Tady má tu jistou jasnou,je tady mezi Top hracema,a když mu přihodí k ty polivce o krajíc chleba víc,že zůstane.
    A to si myslím,že zase tak velkej problém teď nebude.
    Sám nový pan majitel řekl,že chce tuhle kostru týmu zachovat i do budoucna,a tak si říkám,že tyhle kluky nebude chtít nikam pouštět.
    Samozřejmě,všechno je možný, nicméně já věřím,že tihle kluci zůstanou,a ještě někdo zajimavej přijde.
    I sám Bruk teď v rozhovoru říkal,že jednoho útočníka ještě potřebujou,a hledaj.
  • Končící smlouvy

    Bernad roční hostování
    Mikyska
    Plutnar
    Pulpan
    Rohan

    Beránek
    Černoch
    Koblasa
    Kohout
    Rachůnek
    Redlich
    Vondráček

    Hráčům kterým končí po sezoně smlouva, ale máme na ně opci jsem nevypisoval
  • No jo. Takže na MS nehučeli jen do Fleka ale i do Černocha. Prostě Pešout tady viděl do všeho a Zábranský tyhle znalosti využívá. Navíc měl potencionální hráče 6 týdnů pře MS přímo u sebe. To se pak jedna líp než po telefonu a přes agenta. Budu doufat že teď dokážeme nabídnout takové podmínky, aby dobří hráči neměli potřebu odcházet.
  • Žádný podepsat Pešouta a to bych rád zdůraznil, Pešout tady sice odvedl kus práce ale taky neznáte beckground jeho jednání s hráči o smlouvách a další věci, já osobně jsem rád že je pryč a v Brně mu dávám chtěl bych říct rok maximálně dva ale spíš i míň, on ten pán taky není žádný super trenér . Nakonec z Brna se tehdy taky pakoval celkem schnell. Nejsem sám (ale i insider z HCE) kdo se divil, že si ho vzal Zábranský zpátky do Brna. Tam to nebude mít jako tady u nás, kdy 10. místo bylo v podstatě v pořádku, zatleskalo se a dlouhej kouř, jedem na prázdniny. Každá mince má dvě strany. S Brukem je nálada v týmu úplně jiná (aspoň co mám info). Pešouta tady ke konci už nemohl nikdo ani vystát.
  • Screepy
    To bude možná ten důvod proč mu nedali podepsat tu smlouvu na ktery byli domluveni...
  • Pro ty, co neměli možnost to sledovat - zastupitelstvo právě schválilo majetkový vstup města do klubu.
  • Kéž by se dařilo.
  • To ctvrtfinale,co vyslovil nový pan majitel,by bylo fajn.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters