HCE Fórum

1340341343345346590

Komentáře

  • O zpusobu jednani smelinaru ze soucasne koalice žádná, ale zpusob komunikace opozice je silenej. Klasicka lose-lose situace. Otázka preci zní jinak. Jsme pro udržení profesionaliho hokeje v KV (ano/ne) a případně za jakých podmínek. Nikdo na svete neni proti podpore mladeze, tak proc to zduraznovat.
    Jedno je jasné Kulhanek boys and girls profi hokej nechtějí (resp. at si to kdokoli dela, ale za svoje), radeji budou podporovat kulturní akce. Aspoň jasná pozice.
    Proč tady není nějaká rozumná síla, která řekne - chceme profi hokej (reklama, vzor pro.mladez, vyuziti areny atd.), podpora ze strany města nemůže být vyšší než nyní, klub řídit nechceme, ale vzhledem k podpoře kontrolovat (treba i jako spolumajitel) ano.
    Koalici jde.o smelinu a opozici o teoretické správné pozice. :-/
  • Zajímalo by mě jestli se řeší doplnění za Fleka, nebo mají plnou hlavu změny struktury.
    Nevíte proč skončil Bakoš v Třinci? Ten vždy uměl dávat góly, ale perspektivní hráč už to není. Spíš na zlepení díry.
  • Vossy: Bakoš už za Varadi leštil spíš lávku. Teď navíc pořídili Hudáčka. Čili velká konkurence.
  • Ono když si člověk vezme, kolik stojí různý formy reklamy a propagace čehokoli, tak ono těch "pár milionů" příspěvek na fungování profi klubu zas tak úplně špatná cena za propagaci (města) neni. To jen taková úvaha nahlas.

    Když se k tomu připočte, že je to nějaká forma podpory něčeho na určitý "úrovni" (extraliga), podpora nějaký možnosti trávení volnýho času pro lidi (aby tady v tom našem kraji úplně nechcíp pes), podpora nějakýho vztahu k regionu, socio života atd. atd. atd.

    Každá mince má vždycky dvě strany a je potřeba hledat kompromis, střední cestu. Chce to fakt pragmaticky sednout ke stolu a hledat nejlepší řešení. Né štěkat jak pes za plotem.

    Ta odvrácená strana mince je, že by asi muselo dojít k nějakým personálním změnám ve vedení klubu. Aby tady hokej byl pro hokej a pro vše uvedené v mojich prvních dvou odstavcích. A ne pro nějaký mocenskopolitický boje.

    Je jasný, že by bylo ideal, kdyby tady byly silný firmy, ochotný a schopný tady hokej provozovat a podporovat. Když ale nejsou, tak je třeba zkusit hledat plan B.
  • Jak řekl, v současné době se dolaďuje právní rámec celé transakce a zhruba do týdne by měl být celý projekt veřejně představen.Definitivní slovo bude mít v září zastupitelstvo města, v němž má současná koalice většinu.

    https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/hc-energie-karlovy-vary-karel-holoubek-podil-v-klubu.A220824_125414_hokej_mama
  • Ta odvrácená strana mince je, že by asi muselo dojít k nějakým personálním změnám ve vedení klubu.

    no, kdyby to znamenalo konec Vaňka, tak by to bylo super
  • Vaněk je jeden asi z těch pěti členů co vlastní těch 10% HCE
  • Vaněk je nesmrtelnej a má strašně dlouhý prsty. Letos poprvé vystoupil ze stínu a přímo kandiduje do zastupitelstva na kandidátce hnutí Karlovaráci. Doteď sice každej věděl, že za nima stojí on, ale nikdy nešel přímo do voleb.
  • VnZ: Navic myslim, ze Vanek vlastni extraligovou licenci.....
  • pOne
    Osobne si myslim, ze ji vlastni Holub, kdyz ji "prodaval" do Zlina a ted jedna o prodeji s mestem

    Jinak....
    Společník Karel Holoubek Trade Group
    Podíl:   Vklad: 27 000 000,-Kč

    Obchodní podíl: 90.00 %

    Společník Hockey Club Karlovy Vary ( Trubac, Vanek, Liangovsky, Ryzuk, Pisa, Holy )
    Podíl:   Vklad: 20 000,-Kč

    Obchodní podíl: 10.00 %
    predseda Vanek
  • já vím, že se ho nezbavíme a měl podezření, že bude zapleten do vlastnictví Hockey Club Karlovy Vary. Bylo by však pěkné, kdyby ho ta změna dostala pryč, ale moc šancí jsem tomu nedával. Když jsem četl - 90% mezi město a investora, zatímco 10% bude stále HCKV, tak jsem si říkal: Holoubek končí, ale Vaněk zůstane
  • Za Karlovarakama nestoji MV, ale primo KH. Ale to je pro nas jedno... nevim jak je to s tou slavnou licencí, ale myslim, že ten spolek co ovládá MV na to ma nejakou páku.
    Kazdopadne vzhledem k reakci opozice lze očekávat jen fundamentalisticke dohadování, místo nějaké pragmaticke dohody s nejakymi parametry - kolik penez, jak se to bude kontrolovat atd. Hlavně ať se nikdo z MMKV necpe do sportovní oblasti... začátek konce jak ve Zli
  • upraveno 25. srpen 2022
    VnZ: Ja mam pocit, ze ten vlastni klub a licenci Vanek.

    Kdo vi, co tahle predvolebni hra znamena. Aby to nakonec nebyla fakt jen predvolebni hra. Vsechno bude pri starym, ukaze se na ty osklivy, co jsou proti hokeji a volte nas. 3x hura!

    EDIT: Prijde mi treba zajimavy, ze uz Blesksport davno neni venku s informaci, kdo je ten tajemnej 50% investor. Pred mesicem uz davali dohromady soupisku Zlina na extraligu a ted ani Ň.  :)
    Post edited by pOne on
  • Pokud se nepletu, tak licenci vlastní Hockey Club Karlovy Vary. Tzn. Vaněk, Trubač, Linagovský a spol.
  • Jen taková malá poznámka ke golmanum co tak vidím tak už loni Habimu dost zápasu nevyšlo a žádná hitparáda ani v Sokolově když chytal..
    Přípravaky letos to samé ...nezatracuju ho ale podle mě by asi potřeboval chytat víc aby se dotoho dostal...občas sem občas tam mu moc nesedí asi...
    Luky je jasnej...ale ten Hamalcik se mi líbí mnohem mnohem víc k němu...
  • Přípravné zápasy beru s rezervou... Ale když se podíváme na dnešní soupisku Kladna a naši juniorskou obranu, tak klobouček kluci




    Šmejc to prej není 😁
  • Maverick
    Mně se Hamalčík strašně líbil minulou přípravu. Letošní asi taky nemá špatnou. Furt mám ale před očima jak mu puky projížděli tělem a vypadavaly v Sokolově...
    Moc ale nechápu, proč Habala podepisovali na tři roky, když v Hamalcikovi je takový potenciál, že ho platíme a druhou sezónu pošleme do první ligy.
  • Si teď nevybavuju kdy to podepisovali, ale jestli loni tak jestli se nebáli toho ,že Novotnak odejde bez náhrady a počítalo se s dvojici Habal, Hamalcik..Luky ztoho vyplaval jako bonus v průběhu sezóny, ale to byl dobrej kšeft..
  • maverick - 18.2.2022 bylo na webu zveřejněno prodloužení smlouvy s Habalem, zatímco zpráva o výměně Novase za Lukeše přišla už 30.1.2022
  • z komentů na FB k postu o reklamách na ledě - prý budou nějaké informace o prodeji tento týden
  • To mi neříkejte že to nikdo tady neví, ani já 😄
  • Tak nakonec úplně někdo jiný. Zítra by to mělo být oficiálně oznámeno na tiskovce.
  • Takže na ledě budou reklamy ePojištěni a Aukra 😁
  • VnZ: At jsou na lede klidne treba reklamy na lizatka. Hlavne aby se na ten hokej dalo koukat. :)
  • upraveno 31. srpen 2022
    Tak přejít z názvu Energie na Epojisteni :D :D I když to asi nehrozí :D
    Post edited by three7 on
  • Se budou předhánět s P.D. z PCE.
  • @kanis Tak aspoň tu bude po dlouhý době trochu "veselo".... :D
  • Za mě je to dobře, mít za sebou takhle silného sponzora, v to už nikdo z nás pomalu ani nedoufal a furt jsme tu omilali proč nám nepustí chlup ten nebo onen, což bylo spíš zbožným přáním. Ano, nastává zásadní otázka jaký záměr s tím klubem nový pan majitel bude mít, jestli bude chtít mít každý rok semifinále nebo finále nebo nás nechá v současných poměrech (což jako není špatný, na tom jsme se tu asi shodli, ale nějaký megauspechy s tím taky nebudou). No, uvidíme jaké bude případné tiskové prohlášení..
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters