HCE Fórum

1337338340342343598

Komentáře

  • 1140bxl: Tim se zase opet dostavame zpet k evergreenu, proc tam Vanek na svym miste je. K tomu musi byt nejaky duvod. Protoze si dovedu predstavit, ze jeho osoba je barierou k tomu, aby se nejaka "spoluprace" se soukromym sektorem (po ktery se vola) vubec nastartovala. Ta spoluprace se soukromym sektorem, portfolio firem podporujicich dlouhodobe a stabilne hokej ze soukromych penez, neni asi vubec cilem teto hry. To se pouziva jenom jako falesnej argument. Naopak. Cim vic bude hokej zavislej na kraji a mestu, tim vetsi nastroj k prosazovani vlastnich cilu to bude. Nejllepsi je (jako fanousek) se od toho oprostit. Ale clovek to porad nekde vzadu vidi a vnima. A pak je k celymu hokeji takovej jako rezervovanej, nebo jak to rict.
  • “ Nic netuší ani hráči Karlových Varů. „Přečetl jsem si to u vás v novinách. Vůbec jsem o tom neměl ponětí a hodně mě to překvapilo. Z vedení nám k tomu zatím nikdo nic neřekl. Budu doufat, že se to nepotvrdí,“ řekl Sportu jeden z karlovarských hokejistů, který si však nepřál být jmenován.”
  • Teď už to bylo i na Impulsu
  • Vyjádření na našem webu nezklamalo 😁
  • Vždyť tohle vše co se týče financí museli vědět už dopředu přeci.
    Tak proč se o tom nemluvilo už dříve?Proč až teď?Když už přišli hráči,musel už přeci být předem daný rozpočet,atd na chod klubu.
    Je to jeden velkej bordel.
  • Vaněk je spolumajitel. Má nějaké nižší procento.
  • Mam dojem, ze Vanek vlastni nebo spoluvlastni licenci na Extraligu nebo tak neco.... Krom toho je mj staturarem Hockey Club Karlovy Vary, z.s. 
  • Bez hokeje by pan Vaněk byl bez práce a on to moc dobře ví!!! Sponzoru by i třeba víc menších taky opravdu bylo jen kdyby tam nebyl on ! Jenže Holoubek se stal majitelem jen díky němu! Tudíž spolu mají dohodu ,že ho podrží...Dokud bude klub Holoubka vždy tu Vaněk bude!Možná se to nezdá ale on v tom je i určitej byznys....odečet daní, nahlášenej počet diváků jinak než realita....
    Ve Varech je jediná šance na změnu, že si to vezme město zastiteny Vencou jinak nikdo si myslím ,ale to je SEN bohužel!
    Teď je to jen a jen hnusna politika jak vycucat víc..
    Ale jako gesto pro hráče a pro fanoušky úžasný!!! .
  • Úplně se v tomhle bordelu co píše po webech ztratila ta náhrada za Fleka. Vlastně budeme rádi za extraligu místo adekvátní náhrady.
  • Po tomhle se sem žádná adekvátní náhrada za Fleka nepožene. Ty by jsi jako expert ve svém oboru jednal o nástupu do práce, o které by majitel prohlašoval že patenty prodá a pojede v ní jen druhořadá výroba?
  • upraveno 23. červen 2022
    Pak už v tom vidím jen geniální podnikatelský záměr. Prodat extraligu, jít hrát první ligu s kádrem schopným hrát střed extraligy, okamžitě postoupit zpátky, znovu prodat a takhle dokola.... Hned by byl každý rok o 25 mega (nebo i o víc) vyšší rozpočet pořád by bylo o co hrát. Jako o vítězi baráže co to zase prodal by se o nás psalo všude víc než o vypadnutém týmu z předkola a sponzoři se jen pohrnou protože díky mediální smršti kolem prodejných varů by byli vidět :D
    Navíc na špičku první ligy chodilo víc lidí než na extraligu, takže to je jasný.. Vaněk si to spočítal a jedem.
    Post edited by Vossy on
  • @Vossy smutný je, že to je asi pravda...
  • teď mě napadlo - nebylo náhodou nějakou dobu z5 oznámeno, že Sokolov už nebude naší farmou a těmi budou spíš Chomutov a Cheb? Jestli jo, tak to mohlo být naznačení situace, protože proč si držet farmu ve stejné lize, jako je tým...
  • Ale tak zase ne každý prvoligový klub má ve svém kádru čerstvého medajlistu z MS, hráče co míří do prvního kola draftu a 4 hráče širšího reprezentačního kádru :D. Paráda...
  • To pak nemá cenu tu 1 ligu hrát čoveče 🤣
    To můžou rovnou prostoupit,bez mučení soupeřů
  • Mně sere že se o tom vůbec spekuluje (odhlédneme li od faktu jestli to je fakt pravda nebo to je předvolební tah nebo co to vlastně je..protože u stolu jsme s nimi nikdo neseděli). Sere mě že i hráči samotní řeknou že o tom nic neví. Sere mě jak se to komunikuje s fanoušky. Ty vole to je na trojitej z vostudy kabát, v čase kdy jsem měl dojem že Vary začínají v ELH být sympatický tým, protože se tu jde cestou mladých, nepreplacime hráče, nastavili jsme si nějakou lajnu, ale i tak jsme měli dva hráče v A týmu na MS atd. A pak někdo vybleje tohle bez jakýchkoliv dalších okolností, komunikace, všeho, člověk který tohle vypustil z huby by do tý huby měl primárně dostat, protože z komunikačního hlediska to je pro ten klub jak nožem do zad. A protože všichni víme kdo byl přeborník na tyhle blití, tak je nám jasný odkud vítr vane. Že Holub s Žokejem jsou jedna ruka to víme taky a tohle spojenectví se nabourá až v době kdy jeden z nich to položí nebo jednoho z nich to položí. Každopádně tohle mě teda otrávilo fest, to vám povím..
  • Pokud se o tom mluvi ted,tak se to uz muselo vedet davno predtim.Vzdyt zdrazovaní,ceny energii apod,nejsou od predvcerejska.
    Prijde mi to opravdu nedustojny vuci hracum,a ja s uprimnosti moji vlastni,bych uz tady dneska nebyl,byt dejme tomu nove prichozim hracem.Tohle je neduveryhodny jako prase.
    Ja jsem obycejnej fanousek,kterej se snazi nejakym byt malym zpusobem kapanek pomoct,pac mi na tom klubu zalezi,a pak zase takovej flusanec v podobe tohoto.
    A sam muzu za sebe rict,ze pokud bude 1 liga,tak me tam uz nikdo neuvidi.
  • hele, nebyl (nebo dokonce je) jeden z byvalych diskuteru na foru v Ceske Obchodni Inspekci. Myslim, ze driv prehazoval miliony ve sklepe magistratu. ja jen zda se HC Energie nedopousti podvodu (nebo klamani spotrebitele) pri prodeji permanentek? Majitel klubu pripousti (verejne), ze nevi jak to bude, ale zaroven prodava na to co nevi jak bude listky za nekolik tisic. Nemeli by tedy aspon zastavit prodej tech permanentek?
  • Fakt výborný vzkaz do světa.Byl by si ochotný za nás hrát s tím,že nevíme jestli budeš hrát extraligu nebo prales?Už tímto teď si do budoucna extrémě zavařili.Jo a chodit na prales?Tam mě taky nikdo neuvidí :/
  • 1140bxl: To neni klamani spotrebitele. To je vytirani si prdele s fanouskama. ;)
  • pOne -  =) a nebo tak. je to presnejsi, ale zatim se za to nedaji dat pokuty...


  • Chlapci já mám info ze je to fakt jen tlak na peníze od sponzorů (a asi i od města), prostě klasická zokejovina. Jinak všechno jede dál a žádný stres napříč klubem se nekoná..
  • Dále v mediích probíhá také kauza možného prodeje extraligové licence. I zde to není takové, jak to v médiích vyznívá a je prezentováno. Byli jsme vyzíváni i k reakci. Ale ono není k čemu, dejme tomu pár týdnů a ono se to uklidní. Tak tolik k médiím a k tomu jaké informace v prostoru běhají.

    GM Sokolova
  • VnZ: Btw ty jeho pravidelny tydenni sloupky na webu Baniku....to by se nekdo mohl inspirovat a chytnout za nos. Kdyby chtel.
  • Pone
    Souhlas 👍
    Ono by stačilo, kdyby obnovili rubriku ptejte se. Pamatuju si velice dobře, proč ji ukončili.
    Ale v mnoha klubech stále funguje. Navíc nemusí být zobrazený nezodpovězený dotaz právě pro příklad, kdyby byl urážející
  • Ve Varech je fanoušek vždy na posledním místě.
  • Ve Zlíně se dějí věci 😁
  • Hamrla mimo, takže extraliga u nás bude? 😂
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters