HCE Fórum

1336337339341342591

Komentáře

  • Uprimne tomu neverim. Vubec nedava smysl, ze dame štědrou nabidku Flekovi, ze Bruk komunikuje, jako by se nic nedelo, ze tady promujeme permice (ktery se ted urcite budou prodavat) atd. Nebo se nenadále stalo neco u Holoubka, kvuli čemu otocil. Ale jinak nevidim jedinej duvod, proc by Extraliga mela zmizet z KV.

    No, nechme se prekvapit. Posledni kdyztak zhasne…
  • taky mi to přijde divný, kdyby se prodala licence, tak z toho budou nějaký peníze, ale stejně se budou platit stejné náklady za KV arenu, jak kdyby se hrála extraliga, navíc se tady ten tým buduje nějakou dobu, byla snaha udržet Fleka, vrátil se Gríger, žádná z opor s platnou smlouvu na další sezonu (sezony) nebyla před koncem přestupného období vytrejdována (jasně situace se od té doby dost změnila), ale ani po začátku nového
  • Jestli je tohle taneček před volbama... tak lámu hůl. Ono by to nebylo poprvý, tyhle sajrajty, ale nějak to už nedávám.
  • maverick: Kup si permici (a nekecej).  :) Pisou na webu...  :)
  • Já už bych se v dnešní době, ničemu nedivil
  • Vše jde do kopru
  • VANEKnaZDI napsal(a):
    Chtěl jsem hned psát "To není dobré znamení" ....ale nechtěl jsem malovat čerty. No a je to tu.  B) 
  • Díky za připomenutí, je to holt folklór.
  • Co bylo před 6ti lety v týhle době? Taky před nějakýma volbama? 
  • @pOne

    Vždycky jsou nějaký volby... 
  • kjetel: Asi byly nějaký důležitější, když se taky nabízelo. Ale možná se nabízelo v souvislosti s plánovaným koncem SUAS....já už nevim. Je to holt politickej nástroj, ten hokej....
  • @pOne

    2016 byly krajský. No ve mně to taky vyvolává hořkou pachuť. Zejména když se Vaněk nechal slyšet, že by letos rád kandidoval...
  • no, oni jsou volby i ve ZLN a Hamrla bych taky chtel byt potvrzeny do toho jobu... kazdopadne je to spatne
  • deja-vu. to nekdo vypadnul jako sponzor nebo snad verejna sprava chce dat mit? nebo tak stouply ceny energii?
     
    ja si blahove myslel, ze jsme najeli na nejaky zdravy ekonomicky rezim (s velkou podporou verejneho sektoru teda) a ze pri nezmenenych podminkach se proste bude takto pokracovat. mne se ta filozofie tymu libila a ze chybi "hvezdy" mi nevadi. ale tato vyjadreni majitele a hlavniho mecenase jsou podivna, aspon to ukazuje jak malou hraji (v ekonomickem smyslu) roli fanousci. prodavat permice a zaroven prodavat extraligu (aspon jako moznost) je trochu unikat...     
  • Jestli Vaněk nechtěl, aby se nám tady na fóru nerozjela nějaká diskuse
  • s těma volbama, ten primátor Zlína je dost nepopulární u fanoušků Beranů (co jsem četl), takže si myslím, že ten bude vyvíjet tlak, aby koupi, aby si zlepšil pozici před volbami, to je celkem jasné. Ale doufám, že Holoubek tímhle chce maximálně dostat strany, uskupené, hnutí atd k tomu, aby před volbami naslibovali peníze sportu. 

    Smutnou pravdou však je, že v kraji nejsou firmy, co by mohly podporovat jako velcí sponzoři a pokud jsou, tak majitele nějaký varský hokej nezajímá (př Mattoni)
  • 1) Holoubek je opravdu velký kamarád Hamrly nejstaršího
    2) Pešout tu už taky není, nebylo by to poprvé co by odešel dřív než nedorazí peníze 😉
    3) to drásající ticho ze strany HCE... 😢
  • Co to sakra je s tim Zlínem????????????????
  • Permici už mám teď se jen budu modlit,že na tu správnou ligu =)
  • No to jestli fakt bude pravda,tak na to prdím
  • Šéf západočeského celku se v minulých týdnech netajil, že by se v případě zajímavé nabídky nebránil převodu extraligové licence jinam. Mimo jiné i proto, že chce větší podporu jeho klubu ze strany města. Pokud se zlepší, pravděpodobně hokej v Karlových Varech zůstane. Majitel klubu Karel Holoubek se k možnému prodeji licence na nejvyšší hokejovou soutěž vyjádřil velmi zdrženlivě. Potvrdil ale, že situaci  řeší. "Jak to bude dál, to nevím. Na stole je hodně variant a já se snažím vyřešit to co nejlépe. Jde o to, že v Karlovarském kraji nejsou tak bonitní firmy, které by s ekonomickým provozem hokeje sponzorsky pomohly. A bez peněz to nejde," uvedl Karel Holoubek s tím, že nic není dohodnuto ani potvrzeno.

    Tohle smrdí kozomrdem Vaňkem na sto honů. Jeho typická strategie, jak vydřít z města a z kraje víc zlaťáků na chod klubu, protože sám je neuvěřitelně neschopnej sem dotáhnout nějaký sponzory. Už jenom čekám, kdy zase začne tahat děti na demonstrace před zastupitelstvem.

    Dokonce jsem už slyšel, že by se bývalí sponzoři nebránili klubu znova nějakým penízem přispět, ale jenom pod podmínkou, že tam tenhle vrah karlovarskýho hokeje nebude. Ten musí na Holoubka něco mít, protože jinak nevím, proč si tam takovýho mamlase pořád drží.

    Normálně jsem optimistickej, zdrženlivej člověk, ale tohle mě nasralo, Velebnosti. Jdu blejt.
  • upraveno 22. červen 2022
    Tvl, aneb jak zabít skoro mrtvý město...
    A k čemu ten případnej prodej bude? Jednorázový namaštění si kapsy a dál? I první liga něco stojí...
    Post edited by three7 on
  • Já se k tomu vyjádřím raději až nastaví zrcadlo 🙄 Jinak by mi bylo zase mdlo.
  • hádám, že stejnou podporu, kterou vyjádřila primátorka, od hejtmana čekat nemůžeme
  • Bohužel klasický předvolební tlak na město a kraj. Opět made in Vaněk aneb žába na prameni.
  • Screepy: To muzes napsat klidne ze by te mrdlo. To se tady muze, zadnej strach.  :)

    12Stig12: Bych se chtel nekdy dockat prohlaseni a vubec jednani v duchu vyjadreni primatorky ze strany HCE. To myslim obecne. Se mi zda, ze prichodem Pesouta se urcity veci zmenily a dostaly urcitou uroven, alespon navenek. S jeho odchodem, koukam, vse pri starym. Takhle se buduje vztah mezi klubem a fanouskama. Tohle je flusnuti do ksichtu vsem, ktery delali covidovou sbirku na klub....
  • pOne - presne. Ja is porad myslim, ze to jsou ritualni tanecky, ale jako vzdy jsou fanousci v tom celem divadle absolutne nepodstatni. 
    Primatorce neverim nos mezi usima a to prohlaseni je sice fajn, ale nerika vubec nic.

    Ja ale necekam prohlaseni primatorky, hejtmana nebo ministra. Ocekaval bych spis prohlaseni majitele a generalniho manazera (=Karla Holoubka). Prislo by mi fer rict, vzrostly ceny energii, mame o x millionu vetsi naklady rocne a pokud to nevyresime do urciteho dne musime prijit s radikalnim resenim. Takhle jsou Holoubkovi ambice uplne nejasne (chce mit kandidatku v KV volbach s cilem - zachranime hokej? chce si chranit jiny svuj byznys? atd.)

    kazdopadne pokud veri politickemu talentu byvaleho GM Vanka, tak hodne stesti. To je prohrana bitva (jako pokazde, protoze v politice Vanek nikdy neuspel,,,). Myslel jsem ze KH ma rozum a vsadi na jine kone (pokud mozno vic nez jeden)     
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters