HCE Fórum

1330331333335336590

Komentáře

  • Já bych v tom viděl jenom to že za to C pěkně zaplatí. 😃😉
  • takže je to zase klasika bez medaile :(
  • Tak stále i po vyhazování má náš tým nejpočetnější zastoupení v reprezentaci :)
  • Ten tym bych nechal tak nejak pohromade.Zvykli si na ten styl,a spatne nehrali.No je ale fakt,ze ostatni tymy na MS zaradi taky nejaky borce z NHL,takze pak otazka,jestli by to stacilo.
    Ale nakonec,proc by ne.
    Uvidi se,jak se tomu panove z NHL,budou chtit podvolit,pokud ne,bude to zase pruser jak bič.
  • kanis neblazni, ten tym potrebuje dostat trochu kvality. pamatujes ty zapasy se slovenskem. snad to jalonen dobre namicha. ale prijde mi ze nejde moc po jmenech, vyradi sulaka, protoze proste nepotrebuje a Hronkovi dalsiho obrance, kterej nebrani. zatim cajk
  • No velký překvapení dnešní škrty. Ve smyslu, že nám tam zůstalo nejvíc hráčů. To je super, snad jim to půjde i nadále. Jen celou dobu nechápu, kde přišli na Kváču, no asi nebyl nikdo jinej...
  • Hráči z NHL určitě, ta jejich kvalita je jinde, to si tu nebudeme dělat nějaký iluze. Za mě velký překvapení Černoch, poctivá práce a najednou bude hrát s klukama z NHL na turnaji před MS, už to je pro něj skvělá vizitka, i kdyby na ten šampionát nakonec nejel, může se z něj stát stabilní hráč na euro hockey tour atd. Flek dlouhodobě na repre má, to víme. A Lukeš, no..pro mě je to vlastně trochu překvapení, protože když jsem ho viděl jak z něj ty puky padají tak jsem si říkal že s tímhle materiálem se bude muset ještě pracovat, že Novas byla proti tomu houba co všechno nasála:) a Novasova čísla po přestupu do HK taky byly výborný.. vlastně se divím repre trenérům, že ho přehlíželi a přehlížejí doteď, přitom v rámci extraligy bych řekl že je to určitě nadprůměrný gólman. A v užší nominaci je Lukeš:) za to jsem samozřejmě rád, jen mi to přijde takové zvláštní. Ale taky v tom možná hledám něco co v tom vůbec není:)
  • Asi mate pravdu,je to fakt no.


  • Nevite nekdo,jestli jednali o MS i s Honzou Kovářojc?
  • 37 - Kvaca chytal vyborne v play off. Co jsem videl, tak LIB tahl on.

    Co se tyce Lukese, tak nevim zda nemuze hrat trochu roli faktor Orct. Nevim, zda se neznaji ze severu a pokud jo, tak se asi lip chyta, kdyz mas duveru. 

    Sice jsem nadsen z prezentaci ENE v repre (vcetne Kulicha), jen doufam, ze na zacatku sezony nebudeme hledat 2-3 dalsi nove hrace :-/
  • upraveno 2. květen 2022
    Havlín (dvě sezony), Mikyska a Redlich (oba sezona) pokračují a Sokolov už dříve oznámil příchod Osmíka, takže jeho konec není překvapením

    + večer, dle popisku na FB, oznámí další posilu

    co se týče repre, tak se taky divím, že nepozvali Notného, který v HK ukázal, co dokáže za pevnou obranou a Černoch pěkně překvapil. Jsem zvědav, jestli pojede na MS jako náhradník/v širším kádru, kdyby se někdo zranil. Flek zatím asi nemá očekávané doby, ale svojí bojovností a nasazením by se tam mohl dostat. Lukešovi bych to taky přál, i kdyby byl trojkou, páč by to byl jistě super zážitek.
    Post edited by 12Stig12 on
  • upraveno 2. květen 2022
    Ota Šik hostovačka v Dukle. Nevím no, myslím že z něho neumíme vyždímat potenciál
    Post edited by VANEKnaZDI on
  • Tak si myslim,ze ten zacatek ligy bude hodne pikantní.
    Zaciname 16 zari v Brně.
  • VnZ - souhlas, v Sikovi jsem videl velky potencial, ale je to slozity, protoze mas Kulicha, Rymona, Sapouska, Jiskru a ty kluci hrali nejen na MS dobre, takze na tech par mist pro mlady je hodne adeptu. Snad ma aspon stridavy starty k nam zpet..  
  • takze loni sli obranci od H a letos to mame od B. Obrana hotova, ne? Brankari uz dlouho. Ted jeste dotuknout ten utok
  • Takže 4 HCE plejeri v závěrečném turnaji před MS v hokeji. To mi ho vyndej 😄 Jestli tu zůstane Flek tak se příští sezónu máme na co těšit (snad) :)) ne teď beze srandy, je to pro HCE super vizitka a je vidět že tady Pešout odvedl kus poctivé práce i když jsou věci které vyplouvaly a do vitríny by si je nedal. Ale čistě z hokejového pohledu je to vizitka dobrá.
  • Screepy: I na hokej cezet jsou z toho zmateny....  =)

    Jiří Černoch, Jakub Flek, Ondřej Beránek (oba HC Energie Karlovy Vary)

    Tyhle tri jmena by se daly rozdelit na 2 skupiny. Produkty MHL, ktery dostaly sanci a prostor. A odlozenej upozadenej hrac, kterej dostal cas a prostor.

    Skoda, ze na klubovy urovni se to zatim uplne nedari pretavit v nejakej uspech. Treba i jen dilci.
  • pOne: ten úspěch by podle mě byl nebýt toho zkurvenyho Covidu, a Pešout to taky moc dobře ví, tahle sezóna bude ještě nějaký pátek mrzet 😤 tam jsme měli klidně při dobré konstelaci na semifinále. No pak se to rozuteklo a než si to zase sedlo tak to halt chvíli trvá. Můj názor jest že pokud se podaří udržet Flek, tak příští sezóna by mohla být zase tou z úspěšnějších pokud se nám vyhnou zranění atd. Protože tenhle repre impuls ty kluky ohromně nakopne..sami vidí že jejich píle a snaha někam vede. A že to stejný může potkat i další kluky.
  • Screepy: jenomze ta extraliga je tak vyrovnana, ze se ti v stejnej okamzik zrani par hracu a mas problem. ztarcis body, oni dohaneji fyzicku atd. takze u nas protrebujeme i kousek toho stesti aby se v p-o neco podarilo. ale jinak souhlas s flekem to muzstvo nevypada uplne zle 
  • 1/3 utoku je reprezentacni :-)

  • upraveno 4. květen 2022
    @1140bxl o tom se tu zmiňoval asi pOne už během sezóny, že nám se to musí sejít, nejsme Třinec kterýmu vypadne půlka týmu a pořád má odkud brát v relativně slušný kvalitě. Takže ano, pokud se všechno sejde, věřím že máme šanci hrát s týmem na příští sezónu důstojnou roli (kór kdyby se podařilo udržet Flek) :) a taky ještě záleží s jakym rukopisem přijde Bruk, to je zatím otázka neznámá.. :)
    Post edited by Screepy on
  • Nevim proc,ale mam takovej pocit,ze Flekyno tady jeste sezonu dá.Kdyby mel podepsano jinde,uz by to bylo davno venku.
    Podle me,si jeste bude chtit s Gigim a Rachnou zahrat.
  • Nebo právě čeká jestli se dostane na MS kde na sebe může opozornit
  • No s těmi omluvenkami z MS u NHL hráčů ta jeho šance rozhodně roste a to stejný je případ Černocha. Nicméně podle mě spíš bude hrát roli přetlak hráčů odchozích z KHL. A to mě taky trochu sere, protože pokud se tahle vlna požene i do ELH tak my samozřejmě zas ostrouhame.
  • Tak podle hokej.cz uz u nas Flek neni :D 

  • Tak ono asi jako každý hráč, měl i on podepsáno do 30.4. takže prakticky Flek teď není u nikoho pokud už někde jinde nepodepsal.
  • No prave,a o tom jsem psal.
    U Nas neni,nikde neni,takze az prijede z MS pokud tam tedy pojede,tak podepise tady podle me nejakou klauzuli.
    Pač ja kdybych byl hokejista,tak bych urcite chtel mit jasno o tom kde budu hrat uz pred MS.
    No uvidime,kazdopadne by bylo fajn,kdybych se taky jednou nemylil.
  • myslím si, že Flek asi čeká na MS, protože loni mu přišly nabídky během MS, ale to v době, kdy už jeho klauzule ve smlouvě už neplatila. Takže asi zase čeká, že během MS přijdou nabídky, jako loni, ale s rozdílem, že letos ho nebude jiná smlouva omezovat
  • No co si budeme povidat.Loni mu to slo lepe tedy.
    No kazdopadne by bylo fajn,kdyby jeste alespon ten rok v ENE dal.
    Nicmene by me osobne zajimalo i to zajimavy jmeno,o kterym mluvil Bruk,co by melo prijit,kdyby Flekyno odesel.
    Nemate nekdo vic info,kdo by to mohl byt?
  • @kanis info jest, ale zatím v režimu tajné:) každopádně záleží jak to dopadne s Flekem ☝️
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters