HCE Fórum

1121312141216121812191252

Komentáře

• Existuje nejaka mala varianta,ze by prisel napr.zpet na hostovani O.Prochazka,kdyz nehraje v LIB? Narazim na dnesni dil Bomb,kde ho Koreis posila do Plzne za Holesinskeho 😁
  • LukasCZ : zadarmo ti ho nedají platili tabulku + lepší smlouvu než měl tedy. To ,že ho navíc posadili dobře známe on je často neviditelnej! Jasně Šťáva za něj není lepší , ale koho by si jim dal jak protihodnotu?
  • @LukasCZ Rozhodně si nemyslím! Liberec ho bez protihodnoty nepustí a Prochy ani moc netouží po tom se sem vracet...
  • Osobně bych nechal Procházku Procházkou. Play-off mu vyšlo náramně, ale taky měl spoustu utkání tak říkajíc na Šťastného. Akorát teda ze on tady byl za arašídy a Šťáva je tady za kokosové ořechy. Abych tak nějak porovnal jejich příjem 
  • Procházka, defakto se potvrdil co jsem tvrdil. 
    Momentálně nejsou žádné pozitiva proč Procházka. 
    On v podstatě dostalou stálou první lajnu a i přesilovku. Najman Lenc Procházka. To bylo to složení, ale celkově se nedařilo Najmanovi a Procházkovi. Takže nyní nelze tvrdit, že by neměl stálé spoluhráče - měl a selhal. 

Upřímně nevím, kdo si ho vezme realně mě napadla Bolka, aby zkusili zahrát duo Griger a Procházka, ale nemyslím si, že se to stane. Osobně bych se nedivil, kdyby to prostě s ním ukončili nebo poslali bez náhrady. 
  • Nějakou dobu vás pozoruju jak hořekujete.
    Teď se tady někdo dotkl Adriana s Procházkou.Narazím na vašeho Procházku.Loni tady bylo fakt hafo lidí co ho nemohlo "vystát"že hraje čočku.Já strašně rád používám "moje řešení že základní část je "bezvýznamná soutěž co trvá dvaapadesát kol"a v tý si gigavýkonost udrží fakt jóóó hokejista.Titáninožívaj v play off.To je jako se zraněním během sezóny.Každej mančaft to v určitý časti sezóny prostě potká.A to je i "problém"Procházky u vás.Prostě má část sezóny kdy je vidět a kdy není podle vás ani na Sokolov.Vyjímka byl.Beránek,ale ten to už nikdy nezopakuje.No a pak přijde play off a Procházka vás táhne a vy ho "nominujete na Hrad".Nikdy nevíš co toho kterýho hráče "trápí"béhem sezóny a co "trápí"ty okolo něj.To samý je "problém"Jiskra.Patera,Moravec ho viděj každej den a vidí jak ho vidět mají a on se se jim ukazuje tak jak se jim ukazuje.Koukaj.na něj mistři světa.
    Kdo tady psal že půjde ve středu v Chebu na Písek?
    Děkuji za pozornost
  • Já myslím , že Víťa by měl dostat toho prostoru víc , má na to.
    Určitě víc jak Šťastný.
    Ve středu bych chtěl do Chebu na Stadion jet ,tak snad to vyjde v práci.
  • @pepin Procházka byl fakt extrémně neviditelný prakticky celou základní část, ale prostě tam nebylo koho dát. Play off mu vyšlo, ale i tak bylo zásadní, za kolik peněz by pokračoval. A málo si neřekl. Že přišel dražší Šťastný je věc druhá. Je to věc výměny arašídů za kešu. Proto se zmiňuje. U Jiskry si netroufam říkat, kde je zakopaný pes..
    Na Cheb půjdu, ale tuto středu to nedávám.
  • Jeff
    Šťastný přišel jako posila,ne jako hráč 5 pětky.Tudíž má v hiearchii výhodu oproti Jiskrovi coby odchovanci.Čtu různý fóra a tuten problém posila-odchovanec je cca všude stejně stejnej. Už jenom kolik ta posila stála tak se musí "prodat a vrátit".
  • Jj klidně ať ho prodají a vrátí s tím bych jenom souhlasil 😁😁
  • Dexter
    A to je vono.Mohl hrát se sebezapřením nebo co já vím.A jak se to tady hafokrát psalo,i ta hokejka ví co jsou sociální sítě a "ví"kde hledat
    A že se mu dostane že existuje hceforum to se mu (asi)dostane.No a tam si přečte "od Dextera"jakou hraje čočku,že by ho nestavil ani za Salajnu....Anebo je Procházka machr a spláchne to jako ranní toaletu.Nevím.Profisportovec je specifikum do kerýho z nás nikdo nevidí.
  • Koukám že dneska se v první lize dařilo bývalým hráčům z Varů. V téměř každém zápase podíl minimálně na jednom z gólů. 
    Slavia - Poruba 6 z 8
    Zlín - Tábor 3 ze 4
    Jihlava - Vsetín 1 z 5
    Pardubice - Frýdek 1 ze 4
    Sokolov - Kolín 1 z 1
    Litoměřice - Přerov 2 z 6 (3 kdybych počítal i Kerna ale ten si zahrál jen za SOK)
    Třebíč - Chomutov 0 ze 3 (ale pro změnu chytal Luikeš)

Je vidět že se u nás těch hráčů pro první ligu vystřídalo už fakt docela dost, když na téměř polovině gólu kola se podílí některý z nich  =)
  • Majkl: Hele možná jsem to napsal blbě, ale myslel jsem to trochu jinak. Vůbec nezpochybňuji, že vloni ten realizák udělal obrovský kus práce, spíš jsem chtěl poukázat na to, že tu práci potom devalvoval pro mě některými nepochopitelnými rozhodnutími, jako třeba Salsten.... Ilo na power play soupeře, Jaks to samý, tam jsme nechali pár bodů, mohli jsme jít přímo a ušetřit nějaký síly, protože v tom předkole jsme dostali nejtěžšího soupeře a to Brno jsme stejně víc než potrápili. 
    Jinak ještě k tomu Víťovi, z mého pohledu to přece jenom není o Štastným, to je sólo kapitola sama pro sebe, myslím tím Šťávu. Ten borec sem přišel jako rozdílový hráč, aspoň teda Kalous ho tak prezentoval a realita je taková, že ten borec prostě odehrál 16 zápasů z 21 bez bodu, a to hraje všechno. Kalous s Tobolkou se ohánějí tím, jak se v klubu pracuje s daty, ale realita je asi úplně někde jinde. Posledních 16 kol má Šťáva 1+1, Víťa měl 5 zápasů v řadě před Budějkama zápas aspoň s bodem, když se vyfauloval Čeče proti Bolce a nechali ho konečně pořádně hrát tak měl v zápase 1+1, a realita je stejně pořád taková,že Štastný začíná každou přesilovku a Víťa je nehraje, na druhou power play proti Kladnu dali dokonce Koffera, kterej dal letos jeden gól tvl. Poslední přesilovku, kterou dala gól první lajna byla proti Bolce doma s Jiskrou na ledě a Šťastným na tribuně, protože v tom zápase nehrál a Čeče se vyfauloval. Za mě trenéři prostě nedokážou reagovat na to jestli někdo formu má nebo ne /se Salstenem to prokazovali vloni celý rok/, Víťa šel těch 5 zápasů nahoru a kdyby ho nechali hrát, tak to bude ještě lepší, ale realita je úplně jiná, koukám třeba vždycky po třetinách na icetimy hráčů, v pátek měl proti Plzni po první třetině necelý 3 minuty a po dvou 7, z hovna těžko bič upleteš. Kdyby se herně dařilo, tak neřeknu ani popel, kdyby nám fungovali přesilovky tak neřeknu ani popel, ale takhle ...... je vidět jak se pracuje v klubu s těma datama. Plus teda kdyby to byl nějaký kokot, ale zrovna on, odchovanec klubu, kterých tady bylo vždycky kurva málo, za mě je nepochopitelný. Strašně se mi na něm třeba líbilo, když podepisoval tu smlouvu poslední, tak řekl, že by chtěl jednou s Varama něco vyhrát. Pamatuje si někdo nějakýho hráče v poslední době, kterej něco takovýho řekl? Dejchal by tady za to, a ta realita jasně směřuje k tomu, že tady ani letos tu sezonu nemusí dohrát. Kalousovi je to u prdele, rozbil tu osu toho týmu už vloni, on nekouká na to, kdo tady bude hrát, klidně tady postaví tým cizáků bez jakýhokoli vztahu k tomu klubu. A že je někdo mistr světa a stojí na lavičce, to je za mě dost lichý argument......... dobrého trenéra to z Tebe neudělá. A bacha já nechci jebat do toho Patýze, jen některý věci prostě nechápu, už od loňska.
    Jinak teda kdyby vyměnili Prochyho za Holešínského, tak by se v tý Plzni museli zbláznit. Holešínský je za mě hokejista jako kráva, vždycky se mi líbil, ten když má k sobě hráče, tak je TOP. Prochyho bych sem ale klidně bral, za toho ŠŤávu určitě, to co uhraje on by uhrál taky, navíc za úplně jiný peníze, který by pak zbyly třeba na jiný hráče. 
  • No pokud nechají odejít Jiskru, tak to za mě bude větší pruser než kdyby neprodloužili Froda nebo čečeho…odchovanci jsou prostě základ a navíc Jiskra fakt blbě nehraje…bohužel to vypadá, že si trenéři vždy vyberou někoho, koho upozadí a místo nich hrajou hráči bez formy, ať to je Jiskra a nebo Jones, kterej má být v první lajně na křídle a ne na centru s juniorama…
  • Jsem si přečetl Peterka na hokej.cz
    Závist za to jak to tam vedou! Neni to velkoměsto řekl bych cca na naší úrovni, ale má to tam hlavu a patu.Jasně podařilo se jim to nastartovat v době kdy mi jsme přeživali a jim tam ocelárna nalila prachy a ted z toho pořád těží .Ale je tam videt koncepce.Nepovedl se jeden rok , ale hned poučení a zase jedou! Tam fakt prostě funguje systém! Mají tam zajetý lidi at už Moder nebo Peterek ,který to vedou a má to hlavu a patu!
    Jenže to se musí nastavit ze shora.
    At si je Tobolka v představenstvu ale né GM.
    Jak nebude kvalitní tenhle post pak nebude kvalitní SM a pak se to odráží všude a jsme tam kde jsme! Nevím jak a koho sem dostat, ale jak se u nás nevyřeší tohle budem se furt plácat v bahně
  • Forma za posledních 15 zápasů…a nekteri budou furt říkat, že se nic neděje, že potrénujeme a jdeme dál
  • @Xaxxz v patek uz to mozna bude i nase realne postaveni v tabulce
  • @kinkis

A v neděli 2500 lidí a Tobolka se bude divit, že lidi nechodí, i když jsou lístky levnější
  • Dekuji za odpoved na tema Prochazka.Koukam,ale ze vetsina hracu co odchazi od nas tak sebou nese nejakou pachuť. Mrzi me to.

@pepin ty bydlis v Chebu? Ja ano a na hokej chodim kdyz mam volno,muzem nekdy zajit a pokecat.Zitra to bohuzel nevyjde.
  • Jinak prijdte se nekdy letos podivat zrovna na ten Cheb.Letos prisel jako trener p.Rosol a jako hlavni posila a zaroven kapitan Vojta Kloz. Nejakym zpusobem hrajem fakt paradni hokej,lidi zacli chodit jsme na 2 miste tabulky.
    Nejlepsi strelec Varvarovsky co se minulou sezonu parkrat mihnul u nas(Vary) letos pendleju Sok-Cheb.

Jen takova tematova odbocka mimo Vary.👍
  • Lukáš
    Jo ,bydlím v Chebu.A domluvit se můžeme,není problém.
    👍
  • Já se zítra chystám....co pamatuju Vojtu býval dříč a dobrej obránce....
    Celkem se těším ...budu to mít z práce tak tak...
  • Xaxxz: Tak celkově je to letos strašně zkreslený….. ja řeším tu kvalitu výkonu v poli, v první čtvrtině jsme uhráli 19 bodů, což byl vzhledem k předváděným výkonům zázrak, protože prostě Frodo. Jasne gólman je od toho, aby chytil něco navíc a podržel ten tým, ale u nás je to letos strašně moc. Nebýt Froda tak hrajeme s Litvínovem o baráž, pokud to nahoře nevidí, tak si lžou do kapsy!
  • No a ve druhý čtvrtině 12 bodů (jeden zápas je odloženej na leden) a vzhledem k losu úplně nečekám, že se dostaneme na těch 20, které jsou dle Kalouse kritériem pro úspěšnou čtvrtinu
  • Jeff
    Dáme zítra pivko na hokeji?
  • Přidal bych se na Cheb, ale taky zítra hořím s prací.
  • Ah, HokejTinder. 😎
  • Btw měnit Holesinskeho za Procházku je za mě nesmysl. Být Indián, Holesinskeho bych si nechal.
  • @LukasCZ já většinou zkouknu tak 2-3 zápasy za rok. Očkem tak +/- koukám jak si Cheb vede.
  • @Flaksa34 super tapeta. emoce jdou z toho citit.

ja tady vzdy psal, ze nejsem olympijsky vitez abych do toho trenerum mluvil, ale ve spouste veci mas pravdu. loni za ne mluvili vysledky a libil se mi mochodem Patera, ktery pred predkolem rekl, ze to ho nezajima, ze playoff zacina ctvrtfinalem. jasne mohli jsme ziskat par bodu, ale i par ztratit... mne spis stve ta pozice Jiskry. Rozumim, ze jsi si koupil mercedes (platove) a chces ho jezdit, protoze si slibujes vysledky, ale proste to uz skoro pul souteze nefunguje. tecka. a nekdo si to musi priznat. fakt nevim zda by nemela byt cesta mozna zpet Vita na kridlo prvni... nedelal jsem statistisku, ale nezda se mi, ze by s jakymkoli kridlem (ted s nima hral chcili i Bambula) hrali lip/efektivneji nez v lonskem slozeni. kazdopadne s karlovasrkym odchovance (ktery zaroven neni blbej) musis jednat jinak. treba nevyhraje bodovani extraligy nebo nejvetsi uspesnost v brane, ale pro klub je to stejna tvar jak Bery nebo Frodo. 

kazdopadne mi prijde, ze jsme v jine situaci nez na zacatku druhe ctvrtiny. brutalne na chybi hraci. marodka jak prase a kolik jsme privedli hracu? nula. jen vymeny. no a i kdyz se vrati zraneni, tak vypadne Cihar a mozna i Tomek... proste do konce sezony se z toho nedostaneme. a to mluvim jen o kvantite a nechavam kvalitu stranou. 

protoze porad nam chybi ofenzivni obrance, levak do presilovky.  s kavlitou na to byt top v tymu. no a Stastneho bodovy prisun. fakt bych se radeji zbavil jeho platu a vzal za nej dva Kanadany z AHL. horsi by to nebylo...   
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters