HCE Fórum

1115011511153115511561216

Komentáře

• Kalous a Tobolka ven, to je na vyhození z oken
  • @kinkis Jako je to těžký konkurovat určitým klubům co o ně mají zájem, ale to by jsme se museli aspoň snažit a nabídnout takovou částku která bude aspoň trochu zajímavá a ne doufat že si to kvůli krásným Karlovým Varům budou rozmýšlet do konce sezóny. Ostatní kluby chtějí mít do vánoc jasno a když jsi v nejlepším hokejovým věku tak prostě půjdeš hrát tam kde cítíš že tě tam chtějí, něco pro to dělají a snaží se ti vyhovět a ocenit co umíš.

Smiřuju se pomalu s tím, že to budeme hrát s Malátama a spol., které zase v květnu posbirame jako spadané listí a budeme doufat že se někomu splaší kopyta.
  • upraveno 12. říjen
    By me taky zajimalo, jak se ted citi Bery. S Frodem a Cecem se bavi asi hodne dle socek, takze asi vi, ze mozna ani jeden tu dalsi sezonu nebude.

Asi si dam od tohohle celyho trochu pauzu, jinak budu akorat nasranej :D 
    Post edited by kinkis on
  • No nějak se mi to nelíbí taky, ale dejme tomu i dle Beryho nálady na ledě to nenaznačuje nic dobrýho. Něco se tam děje.
    Prostě jsou nahoře lidi, kteří to brzdí, a to jak tady někdo nedávno psal, že v Klubu jako takovém není vůbec dobrá nálada, tak to opravdu asi žvást nebude, což mě teda dost sere.
    Trenéři už vůbec neví, jak by lajny poskládali, to je pomalu každou třetinu, každej zápas, úplně jinak.
    No, vůbec se mi to nelíbí, v tom bude nějaká ( Vaňkovina) jak se onehdy říkávalo.
  • Jinak ten fanshop, čekal bych, že se to průběhem sezony zlepší, ale už to běží víc jak měsíc a  tam je furt 70 % produktů vyprodaných s naskladněním do 21 dnů...
  • upraveno 13. říjen
    Hele tahle situace okolo smluv to je dost ve hvězdách . U Beryho taky minulej rok moc lidí nevěřilo!!! Samozřejmě mě to zajímá jestli ano nebo ne ,ale teď mají všichni smlouvy a aktuálně mě zajímá letošní ročník! Kde pokud manažer nezačne něco dělat s obranou- nefungující Jaks( on má fakt ranec na to co hraje- nemusi mu vyjít pár zápasů ok chápu , ale on je průměr na jeho mzdu celou 1/4 základní části) + náhrada za Tarma a Pluta ,která evidentně neni! Takže hlavně ať řeši co teď, protože dle článku jsou spokojený což je nesmysl a pokud to fakt nevadí tak to může bejt hodně špatný...
    Dobrej manažer má stíhat zařizovat jak aktuální tak příští ročník- jak to Kalous doopravdy dělá nevim ? - teď nejvíc vidim , že po..li složení obrany...
    Jasně už se jedná o hráčích na příští rok a je to důležitý, ale chci říct,že i kdyby tu byl dokonalej manažer( teď tu samozřejmě neni) co by klukům splnil prvni a poslední tak nikdy není jistota ,že tu zůstanu vždy záleží na nich a to co mají oni v hlavě...Čeče je odchovanec Sparty , pokud mu dají céčko tam + o x tisíc vic je to prostě těžký. Bery si myslim měl na stole i lepší nabídku a zůstal...
    V nejistotě co bude s Čečem a Frodem si myslim budeme do konce sezony cca...stejně jako to bylo s Berym.
    Post edited by maverick on
  • HCE Majkl: S těma datama me to pobavilo Tvl😡🤦‍♂️oni sledujou dle JK vsechno podle dat, pritom jejich datový analytik jim myslim jasně řekl, ze vloni obrana Tarmo Pluty byla jedna z nej v lize. A dopadlo to jak to dopadlo 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤷‍♂️
  • Konkrétně ohledně Pluta si myslím, že byl nakonec rád, že tady z toho občas marastu jde pryč. No a to ještě netušil, že jde ještě do momentálně dá se říct většího.
    Ten to taky má chudák ty bláho 🤦 Pritom jako člověk skvělej, bek dá se říct dobrej, není to úplně skvělý, ale spolehlivej bych se nebál říct.
    A přitom v nějakým týmu o kterým by mohl říct,že jako dobrý, se mu nepoštěstilo.
  • @Flaksa34 Udeřil si kladivem na hřebík 🙂 Stejně jako byl od května na seznamu jeden bek, u kterého data řekla, že rozhodně ano a JK ho nechtěl…
  • Nebál bych se říct, že za Pluta by jsme byli hodně rádi ! Včera náš nej bek byl Kočka to je smutný ! Jsem zvědavej jak dlouho budou slepí a dělat, že složení obrany je super.
    Neřek bych, že je to tady úplně všechno hrozný! Od toho áčka a jeho výkonů se to ,ale samozřejmě odvíjí! Něco se nepovede, ale musí bejt sebereflexe a snažím se na nápravu - tak jsme věřili v Moravce a Jakse nepovedlo se ok to se může stát tak šup a jednám!
    S listkama to po... a nějaká snaha tam je..
    Ted bych rád viděl něco podobného i od Kalouse s kádrem...
    Třeba trenéra ja bych neměnil ( nevidím volného lepšího) jediný co- tak aby beky vedl zkušenějši trenér nebo bejvalej bek to by se mi asi líbilo vic!
  • Tak teď je volnej Stavjaňa ze Sparty, ten obránce trénovat umí
  • A nebo zkusit dotáhnout toho Pietronira z Kladna, teď už tady měl loni taky jednou nohou být, ne?
  • Jako kvalitou ten kádr patří na 11. místo, co si budem. Když pár klíčových hráčů nemá formu tak je to těžký. A to mužem být rádi že se nám zatím nikdo nezranil. Ty body co máme, jsou hlavně kvůli Frodlovi.

Jestli má Patera v plánu hrát Mikysku na 7 beku na bych ho radši rovnou vyměnil do Brna. Tam bude zájem. Jaks, Moravec každý zápas nad 20 minut ice time, nechápu. Ale neni tam moc na výběr stejně. Jestli je Kalous s tímhle spokojen tak je to člověk který své práci absolutně nerozumí.
  • Mě by třeba zajímalo, co jim ta data ukázali o takovém Malátovi. A taky podle jakých dat vybírali tu obranu. 
  • Malatova data nejsou žádná....
  • Tak Maláta jsem si včera absolutně nevšiml (nebyl jedinej, Jiskra taky nebyl vidět...)
  • upraveno 13. říjen
    Jsme tam kde máme být co do výkonů a kvality. Teď to je opravdová realita. Paradoxně jsme na začátku akorát vypálili rybníky a postupem času to začalo být opticky lepší, ale bez bodů. Kalous jasně říká, posily netřeba a spokojenost. Za mě by měl jít okamžitě do pryč a už se nevracet. Ty jeho líbivé kecy jak je potřeba mít do zimy hotovou soupisku na další sezónu. Minimálně v jednom zásadním případě to neudělal..Jenom kecy.
    Obrana se vyloženě trápí. Co do jeho příchodů snesou měřítko Egle, Jones a Král.
    Post edited by Dexter12 on
  • Nezlobte se na mě nikdo tady, ale už tenkrát po příchodech Myšáka, Maláta, Kočího, Minárika a ( zraněného Lukosika) jsem sám pro sebe říkal, co timhle zamýšlejí, že to je asi nějakej žert.
    Ale tak nějak jsem si říkal, prd se v tom vyznas, oni jsou od fochu, neplaš vole.
    No a teď si říkám, tak úplně od pravdy jsi nebyl.
  • Od začátku říkám že Kalous tady neměl být a nemá, nikdy nikdo nebude 2 prace dělat na 100%, spoustu lidi tady psalo dejme mu šanci, budeme díky němu mit blíž k repre hráčům jako Zábranský atd atd ale on si jede hlavne repre a Vary má jen jako výplň. Zábranský dýchá pro kotletu a repre mel jako vyplň.
    To je Tobolka takovej jeho kamarad ze to nevidí a Šenkypl to radši přehlíží nebo mu JK maze med kolem huby?
    Vždyť uz jen to ze řekne ze čečeho a froda bude řešit na konci sezony je na vyhazov. Vždyť na začátku tady padlo ze podepsat tyhle dva a udržet kostru týmu je priorita a bude se to řešit hned aby byl pak klid na sestavování týmu na prosti sezony…jen keci a keci tvl…at táhne koste jedno, ja ho fakt nemam rád a prijde mi jako “trojský kůň” v tomhle tymu. JK si mysli ze je krytej ze kdyz odejde Frodo no tak coooo mame kinga a myslim si ze i s tim sem šel, ze tohle mu JK nakecal, proto to ma v p…. a kdyz podepíše jinde tak no a co…ale pane JK, king je myslim taky jen na sezonu a tak se může stát že nám tu příští rok bude chytat zase haby.
    Proste ja ho nemam rád, nelibi se mi jeho práce kterou vlastně on nemusi dokazovat a přivede to co přivedl a kdyz je potreba a vsichni ale ze vsichni to vidí ze je potreba s tim týmem něco udělat a hlavně v obraně tak on je spokojenej a nic neplánuje a prochází mu to? 🤮🖕
  • Fakt by mě zajímalo jak je to nastavené protože z managementu teamu bohužel zákulisní info nemám.
    - je Kalous ten co prostě shání hráče a Treniri poraďte si.
    - nebo trenéři si řeknou jaké typy hráčů chtějí a Kalous jim dodá už podle svého uvážení
    - nebo najde alternativy ze kterých si trenéři vyberou koho Teda ano a koho ne?

U jeho prohlášení že bude smlouvy s Čečem a Frodem řešit možná až do konce základní části jsem se fakt zasmál. Zrovna podpisy těhle dvou dost ovlivňují rozpočet a zároveň i nějaké plány koho tedy na příští rok shánět. Tohle mi říct můj manager tak letí. Koncepce nula.
  • Já už dva roky nechápu, proč do toho ten Šenkypl nezasáhne? Na zápasy jezdí, doma je skoro furt, tak sám musí vidět, že prostě ten tým je blbě složenej a že Kalous na tu práci sere, plus teda řekne, že 44 a 21 budou řešit až na konci sezony, dva naprosto stěžejní hráči, okolo kterých se to má stavět
  • Je možné, že celá situace bude rozseknuta až v závěrečných kolech základní části

Tady ale neříká, že to bude řešit až na konci
    Nevím jak dlouho měl podepsano Bery než to oznámili, ale taky tady nepodepsal hned.
  • Ted aktuálně hlavně potřebujem aby nám začal hrát útok kde to nejde nikomu! Bejt ta série delší můžeme spadnout někam odkud se bude hrabat horko těžko...
    Kalouse během sezóny stejně nevymění to by se muselo stát nevim co , ale v to nevěřím ! Souhlas ,že v jeho případě je to o to horší,že zachvilku čím bude olympiáda blíž tak jeho aktivita směrem k nám bude o to menší a víc se bude věnovat národáku...
    Šenkypl ani Tobolka nebyli hokejsti jako třeba Zábranský...Mají na to úplně jinej pohled...Rozumí hlavně financím- vést hokejovej klub se učí tak to je a zaplať pán bůh za ně! Varák milionář co ideálně hrál hokej neexistuje!
    To že nám se teď neco nelíbí nikoho nezajímá! 19 bodů po 1/4 neni na výměnu manažera. Loňkské playoff byl úspěch a posun ...takže je jasný ,že na Kalouse se nesáhne! Ale kéž by mu aspoň někdo oponoval a tlačil na něj!
    Nečekám ,že budem nahoře kolem toho 3 ,ale rozpočtem ten kádr mezi 8 a 6 rozhodně bejt má...jen to složení obrany bohužel. Kdyby otevřel (i) oči i během sezóny tak se s tim v čas jestě něco udělat dá...
  • Jinak Bery je -8, suverénně nejhorší v tymu…asi neni jenom pocit, že úplně přestal hrát fyzicky a skákat do střely, ani do brány nechodí, dřív každý jeho střídání končilo potyčkou, letos do brány jezdi jenom Koffer
  • A s tou obranou se prostě musí něco dělat, však Frodo zakládá ty útoky lip jak vsichni beci a když chytá Král, tak zezadu nikdo nerozehraje

Připomíná mi to tu rozehru ze sezonu 23/24, kdy jsme na to opakovaně nadávali
  • Já nevím, statistiky hráčů jsou k dispozici snad všem a opravdu nikdo nevidí, jak špatný to je? 🤔
  • Mě třeba osobně hlava nebere, proč vzali třeba Lukosika když věděli, že bude hrát někdy od cca pulky sezóny, jelikož už ho brali zraněného.Ten hráč když potom začne hrát někdy v lednu, nemá šanci se do toho víceméně do konce sezóny dostat naplno. Ja neříkám proti jemu samotnému vůbec nic, všechna čest, špatnej určitě nebude, a přeji mu, ať se dá brzy dokupy, a ať do toho naskočí rovnejma nohama. Jde mi jen o to, že prostě vezmou hráče s tím, že ho vlastně nemůžou první sezónu použít, ty bláho, co to jako má být???
    Tohle je vše jen na toho, kdo za tohle má zodpovědnost.
    Takže tohle se vlastně za posilu brát vůbec nedá.

Potom případ Malát
    Hráč,kterej neměl loni ani bod? No nezlobte se na mě tady nikdo, ale tohle už zavání bláznovstvím.
    Druhej hráč, komu se vůbec také posila říkat nedá.

Tyhle dva hráče prostě nechápu, ještě asi i toho Myšáka taky ne, ale to už je stejně jedno něco hodnotit, to se hází akorát pořád hrách na zeď. Jde to všechno opět do prdele, promiňte, za tu dvakrát prdel.

Za tyhle 2/3 hráče tady mohli být jiní.
  • To tady můžeme furt mlít dokola. Top 3 ofenzivní bek ligy nám odešel, ještě k tomu úplně zbytečně. Náhrada žádná. Vliv ve hře 5 na 5 měl velký a na přesilovky obrovský. A to je největší kámen úrazu – přesilovky jsou prostě totálně špatné. Nehledě na to, že jich hrajeme extrémně málo, takže nejsme buď dost aktivní, nebo nechodíme tam, kde to bolí.

30 % výplaty může Bery posílat rovnou do Turku, protože ten Tarmo měl největší podíl na těch bodech vloni.Stastny tady taky nebude za sto tisíc – místo něj se měl přivést vyloženě bodový útočník.

Kdyby se podařilo přivést takové dva hráče, věřím, že by ta hra hned vypadala úplně jinak. Z Jakse by spadl tlak, začal by zase pomalu performovat, Moravec by měl čas na to se zlepšovat atd. Ale očividně nejsou prachy – a nikdo to tady neřekne. To, co mele Kalous, je buď taktika, nebo z toho má prdel. Ale že potřebujeme minimálně ty dva hráče, vidí každý předškolák.

• Kanis: hele s tim Lukošíkem ti budu trochu oponovat to může být slušná posila !Netvrdím,že bude ale může...už trénuje je v kabině neni to hráč co přijde a bude potřebovat aklimatizaci...to může bejt platnej hráč-uvidíme...a nebude v lednu ale dřív. Odjedou nám útočníci na olympiádu ( Egle, asi Bery)..Ms 20 (Čihař a aby nejel i Tomek) někdo se zrani a bude dobrý mit někoho přípraveného a ne teprv hledat.

Souhlas s Malátem - tam lepší asi nákej nas další JUN .

A obrana tam to podělali se složením to je vidíme všichni moc defenzivních obránců.

Ale na Lukošíka bych s hodnocením počkal ten i přes tenhle deficit od kdy bude hrát nakonec může pomoct
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters