HCE Fórum

1108510861088109010911093

Komentáře

• 1140bxl
    Venca dostal v prubehu sezony prachy se slovama, at privede top hrace, nebo nejaky dva prumerny/doplneni kadru. A koho privedl? Juusolu :D  Hrace, kterej v probihajici sezone ve Finsku neudelal ani bod

• Pepin: jasně,že by musel nabrat...ale kterej mladej ma dneska ve 20 kolem 90 kg ?- těch je jak šafránu - málokterej je fyzicky pripravenej...Kumstát taky neměl ve 20 bůh ví co...ale je škoda pouštět slibného Jun k šípku pokud je pravda , že se mu tu nedala smlouva ...měla se mu dát a šup Sokolov na 2 roky vyhrát se a nabrat ...pokud by nebyl progres pak bych to chápal...
  • Podle mýho byla chyba že mu odešel kamarád Benda.Když se spolu bavíme přijde mi takovej bez šťávy.Když jsem je vídával oba,štengrovali jsme se a byla sranda.Teď taky se Davidem bavíme,ale přijde mi takovej vyčáchlej.Ale nemusí tomu tak být.O Sokolovu jsme se taky bavili i loni,to říkal že se pokusí se tam prokousat do základu.Ale že to bude těžký.A teď mluví spíš o Chebu.A taky si myslím že mu ublížilo to pitomý zranění ramene co si udělal na tréninku.Předloni?
  • Pokud jsem spravne vydedukoval jmeno, tak McIsaaca necekejte. Jednoduse receno, zadna nahrada za Tarma momentalne neni. Ale prej hledame dal :D  
  • Nevadí hoši už beru brusle a zahraji vám playmakera obránce  B)
  • VnZ
    Myslíš někoho takovýho dostupného jako třeba Lukosika?
    Sice nejspíš schopného, nicméně kterej bude hrát cca od půlky sezóny?😂😂😂
    To jediný do toho by mi pasovalo
  • Kanis
    Nebude hrát od půlky. Bude to dřív. Ale start nestihne
  • Senkerik do Hradce, to jsem teda hodne necekal :D 
  • Kinkis
    Tady je vidět jak je přebraný trh
    Spíš by mě zajímalo zda ho nechtělo Kladno, nebo tam nechtěl být on.
  • Taky me to napadlo no, trochu se obavam, ze do sezony nastoupime s touhle obranou co mame a vetou: "Snazime se posilit o jednoho obrance."
  • Hradec hlavně hledal defenzivního obránce pro rozšířená kádru. Spekuloval se Jank, ale Šenkeřík je levnější a hlavně Hradec toho hraje ranec, proto ta šířka. 

• Začínám se obávat, že náhrada za Tarma bude Rulík.
  • Borci uplne jina otazka - dostal nekdo brandovou platební kartu od ČSOB? 😃 Tak ja po letech konečně mam důvod zrušit druhý účet u UniCreditu a dostanu klasicky chameleona 😃 To je zase marketingová akce
  • Majkl: klikal jsem to pres odkaz na webu HCE, primo pri zakladani tam byl vyslovene vybran motiv HCE, klikal jsem to 19.5.
  • Hele a jak vypadaj ty čísla, co tam jsou napsaný? 😅
  • Gandalf: hele stejne jako to datum a jmeno! :D :D 
  • My jsme to dělali 6.6 a otci dorazila karta 16.6. Říkali, že by měla dorazit do 10 pracovních dnů, ale s tím jak nyní funguje pošta to může být dřív nebo později.
  • @kinkis Ukaž ještě zadní stranu  B)
  • Mě ta platební karta přišla skoro až po měsíci protože mi ji na poště ztratily 🙂druhá mi přišla přesně po 7 dnech a dnes jsem si byl vyměnit permici 🙂
  • Což o to, chodí včas :-) Jen jim úplně nefunguje ta marketingová kampaň, protože banka neví, jaký typ karty má posílat :-) No, aspoň je furt na všem pracovat...
  • Já jsem jim musel říct že chci tu s Energií 🙂
  • Ja zarizoval kartu tatkovi a pani hned vedela, ze se jedno o regionalni kartu a hned se ptala jake logo tymu chceme. Tam to bylo bez problemu. Samozrejme pak zkouseli nabizet dalsi svy sluzby atd...
  • @Skopec to bude zase pruser :D :D 
  • Tak a ledaři nebudou mít co žrát 🫣😂😂
  • @Skopec zajimave. jsem zastancem modernich technologii, ale tady mam snad jen jednu pripominku. doufam, ze po dire v ledu nebudeme resit diru v mantinelu + teda doufam, ze ta sateltini naviagce neni nastavena na sirsi kluziste. :) :)
  • 🤔 I'm just imagining...
    The autonomous ice machine also follows a fixed schedule during the match days. Even if a period takes too long, the autonomous door to the ice rink opens and the autonomous ice machine rolls across the ice rink during the game. As the driver's cab is locked, nobody can get behind the wheel of the autonomous ice machine. What's more, because the only mobile phone on which the control app is installed has been dropped and the display is broken, the autonomous ice machine cannot be stopped using the app.
    ...after the autonomous ice machine has completed its work, it at least cleans the wheels of the remains of the shredded goal nets, the bent goal posts, the broken sticks and the blood of the players who couldn't get out of the way quickly enough and were run over by the autonomous ice machine ploughing across the ice. 😇

But that's just a fictional story, far away from any possibility. 😎
  • 🇨🇿 Český brankář Jan Bednář, který v uplynulých dvou sezonách patřil ke hvězdám farmy DRW Toledo Walleye, se nedomluvil na pokračování smlouvy s Grand Rapids Griffins a míří do Evropy.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters