at si ve SPA delaji co chteji. treba to muze i trochu zavirit s trhem. kazdopadne jsem kouknul na Elite Prospects (na nase webu soupis prichodu a odchodu neni, proc asi?) a to je fakt masakr. 13 out a 5 in. z tech 13 muzu odecist 3 (Kern/Samjda/Varvarovsky), ale i tak jsme porad minus 5 (jenom kvantita) z uz tak dost uzkeho kadru. z pohledu kvality? - 2 beci z TOP 3 bodovani pryc (Mysaka muzu brat za Dlapu) a z utocniku 4 z TOP8 (70 bodu).
pokud neprijde pocetni i kvalitativni Kalousova tsunami prichodu, tak Karel Gott mit uns.
Senkypl postavil Groupon na nohy a Tobolka s Kalousem mu mezitim rozprodali Energii.
jo a jeste jeden komentar ke komunikaci. a trochu typicky varsky problem. zacnou zajimavou tabuli s crime scene, ale proste to nechaji vysumenet. ted uz to zajima jen hardcore fandy, kterym by koneckoncu stacila i ta excelovska tabulka. jsem presvedcen, ze to je vsechno z duvodu, ze proste nic podepsaneho neni a oznamovat muzou az se s nekym dohodnou...
@pOne spravne rozdali. Jako chaopu, ze treba chteji prestavet kadr, ale trochu predpokladam, ze nejdriv das (treba Pluto) az vis kdo to bude hrat misto nej. vsak uvidime jak se to posklada, ale ty pocty jsou strasidleny...
1140bxl naprosto souhlasim, meli to vydavat kazdy den po dvou a dat vsechno za sebou, tahle nepochopitelna pauza, kde dneska vlastne ma vyjit jmeno a site jsou kompletne mrtvy, zadny lakani fanousku nic..
Vubec nevim co od nej cekat. 191cm a 95 kilo jsou parametry, co se muzou rozhodne hodit, ale to samo o sobe nestaci. Z tech "znamych" zbyva Stastny, trochu jsem doufal, ze dneska hodi oba
Minarik - druhej Sirak? hodnotit budu az co predvede. na uzke hriste ma parametry. takze vitaj a at ti to u nas jde.
kazdopadne se mi "libi" slovnik pana Kollerta. "Zbrojení útoku nekončí.". Ja rozumim, ze musis komunikovat s urcitym enthusiasmem, ale zatim odeslo 10 hracu co celkem pravidlene hralo extraligu a prislo 6 z nichz extraligu hrali obcas 2. nazyvat to "zbrojenim"? mozna tak "prestavba utoku/tymu pokracuje" nebo "nove stavebni kameny" nebo "Energie pridava cm a kila".
Kollerte, my jsme totiz porad minus 4 hraci (tzn. minus zhruba jedna lajna) a kvalitou ani nemluvim (Minarik je za Ilomakiho nebo Grigera?).
> @Xaxxz napsal(a):
> sestava kvalitativně na 10.-14. místo...
Ale prosim tě, Šenkypl říkal že musíme minimálně zopakovat nebo být i lepší jak tu minulou sezonu aby to nebyl jen ten výkřik s on urcite věří Kalousovi ve skládání týmu a neni proč mít obavy ze by melo byt jinak vždyť on je přeci u repre a ma konexe a blízko k tem top hráčům tak udela vše pro Vary aby tomu tak bylo a repre ma jen jako doplněk….😂😂😂
ja si porad myslim, ze to vsechno neni a nevim zda Stastny je to jmeno. ale zase bychom se opakovali, ze to je o komunikaci. proste kdyz rozdas (az na prvni utok, Redlich/Koffer a Dalu Mikysku) vse co tady bylo predtim, tak i kdyz k tomu mas duvody, tak bez vvsvetlovani to dostane troch divnej nadech.
jinak se mi zatim libi jak jde na to Plzen. uvidime az prijedou na to nase uzke hriste s Mechurou/Psenickou/Teplym jak se s nima popasujeme. ma trochu obavu, ze tyhle mladasove budou mit lepsi cisla nez nasi vyzbrojenci co prisli doted. fakt tam u nich vidis, ze nemaji az zase tolik penez, ale dotahli Filipa, ceske mladsi/hladove hrace a ted bude zalezet zda budou mit (jako obvykle) oko na importa.
Já si počkám až na led...věřím, že to lepší teprv oznámej...3 křídla a jeden bek na přesilovku snad !!! Ale podívejte se třeba na Vondráčka a jeho čísla než přišel k nám....občas to prostě některým hráčům sedne a bodově explodujou...snad to bude i případ někoho z novejch...Šírák ? Sakra platnej a podívejte jak jsme ho komentovali loni když přišel Mikyska ? Taky sakra posun - jsem třeba já nečekal že z něj bude bek do prvního páru a k Janisovi úplně v pohodě...dejme tomu čas a šanci ! Taky jsem nervózní né že né - není to žádná hitparáda ta jména zatím , ale je předčasný soudit..
Jako jo, ale tihle hráči měli tou dobou už něco odehráno v extralize...mě právě děsí to, že bereme neprověřený hráče z kvalitativně horších lig, bez zkušenosti s extraligou
Komentáře
pokud neprijde pocetni i kvalitativni Kalousova tsunami prichodu, tak Karel Gott mit uns.
Senkypl postavil Groupon na nohy a Tobolka s Kalousem mu mezitim rozprodali Energii.
jo a jeste jeden komentar ke komunikaci. a trochu typicky varsky problem. zacnou zajimavou tabuli s crime scene, ale proste to nechaji vysumenet. ted uz to zajima jen hardcore fandy, kterym by koneckoncu stacila i ta excelovska tabulka. jsem presvedcen, ze to je vsechno z duvodu, ze proste nic podepsaneho neni a oznamovat muzou az se s nekym dohodnou...
vsak uvidime jak se to posklada, ale ty pocty jsou strasidleny...
Frodl (Kral)
Mikyska - Jaks
Mamcics - Moravec/Mysak
Mysak/Moravec - Koci/Rulik
Dorot
Jiskra - Cernoch - Beranek
? - Egle - Stastny
Redlich - Sir - Koffer
Sapousek - Minarik - Cihar/Malat
Nebo uplne jinak?
Moravec-Rulík (C)
Mikyska-Jaks
Myšák - Rohan (A)
Kočí
kazdopadne se mi "libi" slovnik pana Kollerta. "Zbrojení útoku nekončí.". Ja rozumim, ze musis komunikovat s urcitym enthusiasmem, ale zatim odeslo 10 hracu co celkem pravidlene hralo extraligu a prislo 6 z nichz extraligu hrali obcas 2. nazyvat to "zbrojenim"? mozna tak "prestavba utoku/tymu pokracuje" nebo "nove stavebni kameny" nebo "Energie pridava cm a kila".
Kollerte, my jsme totiz porad minus 4 hraci (tzn. minus zhruba jedna lajna) a kvalitou ani nemluvim (Minarik je za Ilomakiho nebo Grigera?).
Buď, nebo ho pustíme někomu bez náhrady zas
Z toho je mi fakt smutno 🥺
Ale prosim tě, Šenkypl říkal že musíme minimálně zopakovat nebo být i lepší jak tu minulou sezonu aby to nebyl jen ten výkřik s on urcite věří Kalousovi ve skládání týmu a neni proč mít obavy ze by melo byt jinak vždyť on je přeci u repre a ma konexe a blízko k tem top hráčům tak udela vše pro Vary aby tomu tak bylo a repre ma jen jako doplněk….😂😂😂
jinak se mi zatim libi jak jde na to Plzen. uvidime az prijedou na to nase uzke hriste s Mechurou/Psenickou/Teplym jak se s nima popasujeme. ma trochu obavu, ze tyhle mladasove budou mit lepsi cisla nez nasi vyzbrojenci co prisli doted. fakt tam u nich vidis, ze nemaji az zase tolik penez, ale dotahli Filipa, ceske mladsi/hladove hrace a ted bude zalezet zda budou mit (jako obvykle) oko na importa.
u nas zatim zadny napad nevidim.